2023.11. 20.

Bet of the day: Ukrajna - Olaszország (Talán az utolsó nagy kérdés a 2024-es EB kapcsán!) - 2023.11.20

Bet of the day: Ukrajna - Olaszország (Talán az utolsó nagy kérdés a 2024-es EB kapcsán!) - 2023.11.20

Talán a legnagyobb keresési találatot a sportfogadás témában a „Bet of the day” kulcsmondatra kapunk az interneten, vagyis a sportfogadást kedvelő olvasók arra kíváncsiak, mi lehet a nap tippje? Ezt a tippet keressük, amelyben van érték, érdemes single játékba küldeni. Az Európa-bajnokság selejtezőjének C-csoportjában ádáz csata folyik a továbbjutásért. A két riválisnak, Ukrajnának és Olaszországnak egyaránt 13 pontja van, és csak a győztes jut ki az Európa-bajnokságra.

  • Ukrajna elégedett lehet ezekben az Euro 2024 selejtezőiben, hiszen Olaszországgal osztoznak a második helyen, és a mai meccsen van esélyük a közvetlen továbbjutásra a csoportból. Pénteken Ukrajna rutinosan verte Máltát idegenben. Jól irányította a mérkőzés menetét, bár a 12. percben Málta szerzett először gólt. A 38. perctől aztán minden megfordult. A máltai Camenzuli öngóljával Ukrajna egyenlített. Az első félidő végére Ukrajna már 2:1-re vezetett, és a mérkőzés vége felé még egy góllal növelte előnyét, hogy megszerezze a fontos három pontot, amivel versenyben maradt a csoport második helyéért. Ezt a mérkőzést megelőzően Ukrajna 2:0-ra verte Észak-Macedóniát, 2:1-re kikapott Olaszországtól, 1:1-es döntetlent játszott Angliával, és 1:0-ra legyőzte Máltát. Szerhij Rebrov kiváló munkát végzett a nemzeti csapattal. Olyan masszív erős védelmet épített, amit a legjobb európai válogatottak is csak nehezen tudnak áttörni. Ennek köszönhetően Ukrajna ott lehet az EB-n.
  • Olaszország 13 ponttal és ugyanannyi győzelemmel, döntetlennel és vereséggel rendelkezik, mint Ukrajna. Az Ukrajna elleni első mérkőzésen aratott győzelem egyelőre előnyt ad nekik, és jobb gólkülönbséget biztosít számukra és pontosan ezért, ma egy döntetlen is a talján válogatott továbbjutását eredményezni. Olaszország pénteken Észak-Macedóniát verte meg. Az olaszok mindent irányítottak, az első félidő végéig 3:0-ra vezettek. Aztán Jani Atanasov az 52. és a 74. percben szerzett két góljával bizonytalanságot hozott a mérkőzésbe. Ennek ellenére Olaszország továbbra is támadta a macedónok kapuját, és a mérkőzés végéig újabb két góllal megerősítette a három újabb pontot. Az ezt megelőző mérkőzésen az olaszok 3:1-re kikaptak az angoloktól. Málta ellen meggyőző, 4:0-s győzelmet arattak. Ukrajnát 2:1-re verték. A macedónok elleni öt gól apró meglepetés, mert nem játszanak túl támadó focit.

  • Ukrajna új esélyt kapott az Európa-bajnokságra, de nem lesz könnyű dolga, mert egy erős olasz csapat áll előtte. Nem fognak nekiesni az olaszoknak, sokkal inkább a kőkemény védekezés és a játék tördelésén lesz a hangsúly, reménykedve abban, hogy egy-egy megfutással előnybe kerülhetnek. Mindkét gárda kiváló védekezésben és inkább defenzív csapat. Nem lesz sok gól a meccsen. A politikát nem akarom belevinni a tippelésbe, de Ukrajnának kétségkívül nagyon fontos lenne, hogy kint legyen az EB-n. Lehet mutatni majd az ukrán elnököt, aki reflektorfénybe tud kerülni és ha lesz még háború, akkor fegyvereket kérhet, ha pedig már nem lesz háború, akkor pedig az újjáépítésre kalapozhat majd. Remélem nem emiatt fog eldőlni ez a továbbjutás Ukrajna javára, mondjuk egy megítélt és vitatható tizenegyessel. A sport maradjon sport és ne keverjék bele a politikát!
tipp
Ukrajna - Olaszország
kevesebb mint 2,5 gól a mérkőzésen | 1.79 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
szityubogar 2023-11-20 12:20:31
Ez is jöhet.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.11.20. 20:45
Ukrajna - Olaszország
Vendégcsapat - Gólszámok
1-2
1.48 0 - 0
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 1480

további tippjeink a Foci világából