2024.03. 21.

Single value tipp: Georgia – Luxemburg (EB-selejtezős rájátszás!) – 2024.03.21

Single value tipp: Georgia – Luxemburg (EB-selejtezős rájátszás!) – 2024.03.21

Egy Single Value Tipp következik, vagyis a sportfogadásban egy olyan értékelhető szorzó, amely single játékba küldés esetén is értéket hordoz magában! Ma rendezik az EB-selejtező-sorozat rájátszásainak első meccsét. Két meccset vállaltam, ezek győztesei egymással játszanak majd a továbbjutásért. Az első mérkőzésem a Georgia – Luxemburg összecsapás lesz.

Grúzia – Luxemburg
2024. március 21., csütörtök,18:00
Labdarúgás - Eb-selejtező, rájátszás
Tipp: Döntetlen
Odds: 3,45
Stake: 7/10
Indoklás:

  • Nézzük, hogyan teljesítettek a EB-selejtezős csoportban. A hazaiak az A csoportban a negyedik helyet szerezték meg, míg Luxemburg tisztességesen helytállt a J csoportban, ahol a harmadik helyen végzett. A korábbi Bayern-legenda, Willy Sagnol vezette Georgia, leánykori nevén Grúzia két győzelmet aratott az A csoportban az EB selejtezőjében. Mindkét győzelmet Ciprus ellen aratták. Spanyolország, Norvégia és Skócia ellen kevés esélyük volt, bár nagy ellenállást tanúsítottak. Khvicha Karatskhelia, a Napoli labdarúgója a vezér a pályán, már a Skótok elleni csoportmeccsen látszott, hogy milyen kiváló képességei vannak. Két gólt szerzett, de sajnos a többiek nem nőttek fel mellé játékban, így Lawrence Shankland a 93. percben gólt szerzett. A legsúlyosabb vereséget Spanyolország ellen élték meg hazai pályán, amikor 7:1-re kaptak ki. Norvégiával 1:1-es döntetlent játszottak, és közel álltak ahhoz, hogy megnyerjék azt a meccset. Grúzia 12 gólt lőtt és 18-at kapott ezeken a selejtezőkön.
  • Luxemburg kellemes meglepetést okozott a J csoportban, amikor Portugália és Szlovákia mögött a harmadik helyet szerezte meg Izland, Bosznia-Hercegovina és Liechtenstein előtt. Öt győzelem, két döntetlen és három vereség volt a mérlegük, egy remek-, egységes csapatot alkotnak. Az utolsó csoportkörben kikaptak Lichtensteintől, bár Luxemburg már az 5. perctől kezdve emberhátrányban játszott. A bosnyákokat oda-vissza megverték, Izlandot 3-1-re verték otthon és idegenben 1-1 lett a szigetországban. Portugália ellen nem remekeltek, két vereség lett a mérleg, bár a 9-0 és a 6-0 nem a „nem remekeltek” kategória, hanem a „még a szart is kiverték belőlük” inkább.
  • A legnagyobb probléma Kvicha Kvaratskhelia hiánya lesz. Nélküle már teljesen kiegyenlített esélyek lesznek egy egységes Luxemburg ellen, amely rámegy majd az időhúzásra. Nem bírnak egymással! 

KÉRJÜK, SEGÍTSD A MUNKÁNKAT ÉS A TIPPMEZŐRE VAGY ERRE A FELIRATRA KATTINTVA, REGISZTRÁLJ A MEGÚJULT TIPPMIXPRÓRA AHHOZ, HOGY JÁTSSZ! KÖSZÖNJÜK!

 

tipp
Grúzia – Luxemburg
Döntetlen | 3.45 | (7/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
Niké 2024-03-21 20:03:35
Egy Zivzivadze döntött!
A kapufánál már érződött rajta nagyon éles és jóformában van.
Közvetítésben szintén elhangzott az utolsó bajnokiján duplázott és egy fölényes 7-0-ás győzelmet ünnepelhetett a Karlsruhéval a Magdeburg ellen.
A Karlsruhe Matanovic és az ő vezérletével talán még egy osztályozóra odaér.
Luxemburg meg nem volt szerencsés amikor végre egyenlítettek volna nem csak elveszik a góljukat még a korábbi szabálytalanságuk miatt emberhátrányba kerültek.
Ettől függetlenül nem voltak túl jók ma, a grúzok megérdemelten nyertek.
Niké 2024-03-21 09:08:35
Ikszes csörte,Luxemburg kijutás kisebb csoda lenne.
A jobb Luxemburgi nem rossz bajnokságban edződnek.
Ez dönthet a javukra!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2024.03.21. 18:00
Grúzia - Luxemburg
Ki jut tovább?
Luxemburg
2.86 2 - 0
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 2860
szityubogar 2024-03-21 19:50:24
Sajna elúszni látszik pedig nekik drukkoltam.

további tippjeink a Foci világából