2021.01. 03.

NFL: UTOLSÓ ALAPSZAKASZ MECCSEK

NFL: UTOLSÓ ALAPSZAKASZ MECCSEK

Zsebkendőket elő, lesz itt móka, dráma, parádé, csoda, könnyek, öröm és bánat.

Ma dől el végleg a playoff mezőny, rengeteg csapatnak számít az utolsó forduló, lesz dráma bőven. A lényegtelen meccseket kihagyom az elemzésből, mert fogadás szempontjából is felesleges foglalkozni velük. Így a Patriots-Jets, Detroit-Minnesota, Denver-Las Vegas, Kansas-Chargers kimarad ma. Lássuk a maradékot.

 

AFC:

 

A Baltimore, Cleveland, Indianapolis, Tennesse négyesnek könnyű meccse lesz, az okokat pár sorral lejjebb láthatjátok. A legnehezebb dolga a Miaminak lesz. Ez az 5 csapat küzd 4 playoff helyért.

 

Cincinatti-Baltimore: A Ravens formában, rommá kell verni a csereirányítóval felálló, épülő félben lévő Bengalst és megvan a playoff.

 

Cleveland-Pittsburgh: Pihentet a vendég csapat a playoffra, így a Brownsnak könnyű meccse lehet. Győzelemmel ők is rájátszásba jutnak. A Steelers győzelemmel és Bills vereséggel megszerezné a második helyet, de Mason Rudolph irányít, így lélekben ők is belenyugodtak a 3. helyezésbe. Myles Garrett egyszer már sisakkal ütötte Rudolph védtelen fejét, talán ma nem lesz balhé. A Steelers elit védői közt is vannak hiányzók, így a Browns futói célba juttathatják a hazai csapatot.

 

Indianapolis-Jacksonville: Az Indy később játszik, mint a Baltimore, Cleveland, Buffalo trió, így jobban átlátják az esélyeiket. Az Indianapolisnak csak akkor ér playoffot a siker, ha legalább 1 rivális bukik. Az említett három franchiseon kívül a Tennessevel csatáznak, de velük azonos időpontban kezdenek. A Jaguarstól kikaptak az első körben, de ez a visszavágó szerintem sima Colts sikert hoz, főleg, hogy a Jags azóta 0-14-et hozott össze. Kérdés, hogy ki segít az Indianapolisnak?

 

Houston-Tennesse: Elvileg Henryvel vezetésével sima vendég siker lesz. A Houston belefáradt a szezonba( eladták Hopkinst, kegyetlen sorsolást kaptak, volt edzőváltás stb.). Watsonon és Watton kívül senkiben nem ég a tűz, két ember meg kevés nyerni. Az új edző, Romeo Crennel 73 évesen is jó munkát végzett, hajtja a csapatát, nem adja fel a meccseket. Vele álmodtam éjjel, lehet ez egy égi jel, hogy itt születik meglepetés? Ők is 22:25-kor kezdenek, így okosabbak lesznek már, bár az Indy bekeverhet szintén 22:25-től.

 

Buffalo-Miami: A Buffalo győzelemmel fix 2., vereség esetén a Steelersnek is bukni kell. Mivel a Pittsburgh pihentet, így a Bills is lazíthat. Fél szemmel biztos követik a Browns-Steelerst, és nagy hazai előnynél ők is relaxmódba kapcsolnak. Beasley nélkül szűk lesz az elkapó sor, ez se tesz jót nekik az elit Dolphins védelem ellen. A Miaminak muszáj nyerni és megvan a playoff. Hátrányuk, hogy papíron övék az egyetlen nehéz meccs, amíg a Bills komolyan veszi. Vereség esetén kell a külső segítség. Mivel minden playoff ellenféllel szemben elég az azonos mérleg, így elég egy rivális bukása. Tuanak kell megoldani a meccset, mert Fitzpatrick Covid IR-re került.

 

Bajban a Dolphins, amíg a Bills komolyan veszi a meccset.

Bajban a Titans, ha Watson, Watt és Crennel nyerni akar.

Bajban a Ravens...nem, a Ravens nincs bajban, övék lesz a legsimább meccs.

Bajban a Browns, ha Rudolph kiszolgálja a sztárokat és hergeli Myles Garrettet. A Steelers még küzdhet a 2. helyért.

Bajban a Colts, mert nem biztos, hogy elég lesz a győzelem, kell egy rivális bukása mindenképp.

 

NFC:

 

Kezdésnek nézzük meg a téttel bíró, de playoffmezőnyt nem befolyásoló meccseket.

 

Tampa-Atlanta: A Tampa győzelemmel fix 5. és mehet az NFC kelet győzteséhez. Vereség és Rams győzelem esetén 6. helyre csúsznak és a Rams lesz az 5.

 

Carolina-New Orleans: A vendégek futó sorát ledózerolta a Covid, Kamara is pihen. Ha nyer a Saints megvan a fix 2. hely, de a Chicago és Seattle győzelme 1. helyre repítené őket, pihennének a wild cardban. Vereség és Seattle sikernél visszacsúsznak a 3. helyre.

 

San Fransisco-Seattle: A Seattle jelenleg 3, ennél hátrébb nem eshetnek. Chicago és Carolina sikerrel 1., Packers és Carolina győzelemmel 2.-ak lesznek. Saints és Chicago W is 2. helyet eredményezne.

 

Playoff helyért küzdők: Giants, Dallas, Washington, Rams, Arizona, Chicago.

 

Giants-Dallas: Ez a meccs 19:00-kor lesz, az egyetlen „korai” meccs az NFC kiemelt találkozóiból. A vesztes hazamegy. A győztes is csak Washington vereség esetén jut playoffba( na jó, a Dallas győzelme, Washington döntetlennel is p.o.t ér). Ezen a meccsen a döntetlen a Dallasnak kedvez, de akkor kell a Washington vereség a Phillytől. A Dallas most sokkal összeszedettebb, a sztárok sikeréhesek. A Giants egyetlen esélye, ha meglepetésre szétfutja a Cowboys védelmét. Szerintem nyer a Dallas.

 

Philadelphia-Washington: A vendégeknek elég a győzelem és megvan a rájátszás. A Philly már elszállt, de azt nyilatkozták nyerni akarnak, hogy belerúgjanak a riválisba. Magyar idő szerint ez lesz hétfő hajnalban, az egész világ ezt nézi. Alex Smith , Gibson és McLaurin is vállalja a játékot elvileg, így lesz esélye az offensenek. A Washingtoné a liga egyik legjobb védelme és a fél Eagles támadósor hiányzik. DJax, Sanders, Goedert, Goodwin, Mailata, Lane J. mind out, a védelemből a főfegyver Cox nem lesz. Kötelező feladat ez a Washingtonnak, ha nem oldják meg, meg is illetik a „kiesést”.

 

Green Bay-Chicago: Mindkettejüknek fontos meccs. A Packers győzelemmel bebiztosítaná a top kiemelést és a wild card körös pihenést. Vereség esetén csak Seattle bukás mentené meg őket a visszaeséstől. Rodgers MVP formában, a Packers hajtani fog, és külön öröm lenne nekik kiejtetni az ősi rivális Chicagot. A Saints és a Seattle meccsét kell figyelniük, azonos lesz a 3 találkozó kezdésének időpontja. A Bears jelenleg 7., a győzelem playoffot érne. Vereség esetén a Rams győzelme kell az Arizona ellen a rájátszáshoz. Jobb, ha nekiállnak imádkozni, mert a Packers ma szerintem lesújt a Bearsre.

 

Rams-Arizona: Egész évben lubickolt a két csapat, most ég a ház, telekkel együtt. A Rams vereség esetén kiesik, ha nyer a Bears is a Packers ellen. Az Arizona mindenképp kiesik, ha veszít ma. Szerintem a nap legjobban várt meccse ez. És nem beszéltünk még a hiányzókról. A Rams Goff nélkül, Wolford irányításával kezd, a top Wr Kupp out, Akers a futó kérdéses. Az elit védelem legalább egyben van. Az Arizonanál nem maradt elkapó Hopkinson kívül, Fitzgerald és Kirk out. Nagyon érdekes, feszültséggel teli meccs lesz. A Rams szerencséje, hogy őket a Packers győzelem is playoffba segíti.

 

Bajban a Giants, mert meg kell verni a Dallast és az Eaglesnek a Washingtont.

Bajban a Dallas, mert meg kell verni a Giantset és nem nyerhet a Washington.

Bajban a Bears, mert a Packers nem pihentet.

Bajban a Rams, mert vereség esetén csak a Packers menti meg őket.

Bajban a Cardinals, mert meg kell verni a Ramset és nem nyerhet a Bears sem.

 

 

Az én tippsorom így fest:

 

Washington nyer 1,44

Dallas nyer 1,75

Arizona nyer 1,81

Green Bay nyer 1,42

 

Az AFC-t nem piszkálom, szerintem a Ravens 100%, a Colts 100% csak ér playoffot? A Brownsnak kötelező, a Dolphins Tuaval bajban lesz, de a Bills nem biztos, hogy erőlködik, a Titans is tutinak tűnik, de az álmom és az említett Watson-Watt-Crennel trió bekavar.

 

 

Jó szurkolást mindenkinek, izgalmakra fel!

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
Lalika 2021-01-04 13:26:31
Hali. Ki is rakta a pro a fehérkártya kört :D
Gondolom lesz majd neki külön topik de legalább meglátjuk, addig mennyit változtatnak a szorzókon.
Mind a hat mérkőzésen igyekeztem a szerintem legjövedelmezőbb de még vállalható oddsokat megtalálni.
Gondolatmeneteim:
Bills-Colts: egyértelműen esélyesebbek a bölények ami meg is látszik a szorzókon. tehát nyúljunk hozzá a vendégekhez. Szerintem minimum 3 td-re (meg az apró) jó lesz az Indi.
Hawks-Rams: szerintem kivág-beilleszt lesz a legutóbbi találkozónak (20-9). Hawks győzelemmel és 30 pont vagy az alatti eredménnyel.
Washington-Tampa: szintén a Tampát preferálja az összes fogadó oldal. Így azt mondom, hogy a Tampa védelem siman engedni fog legalább három td-t. Az meg már bőven több mint a 18 pont. Kalózok jönni! Kalózok jönni! :)
Titans-Ravens: mint láttuk egyik csapat sem a védelme miatt van itt. Szóval egy igazi vidéki kocsmai verekedés lesz ahol az nyer aki többet ad. 4-4 td félidőnként és öröm-bódotág.
Saints-Bears: sajnálom a macikat. Öröm mert bejutottak csak szerintem a pofozózsák szerepkör nem biztos, hogy nekik való. A Saints védelme jobb mint a Green Bay-é. Legalább 14 pont különbséget várok a mérkőzésen.
Steelers-Browns: azok után, hogy a vasasok cserepadját csak kettő ponttal tudta überelni az elvileg top Browns nem gondolom, hogy több babér fog nekik teremni ebben a körben. De lehet kapzsiság a -3,5. Akkor legyen 1.45-re sima Steelers győzelem?!
Úgy ennyi lenne :)

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2021.01.09. 19:05
Buffalo - Indianapolis
Vendégcsapat - Pontszám 21,5
Több, mint 21,5
1.84 27 - 24
2021.01.09. 22:40
Seattle - LA Rams
Pontszám 42,5
Kevesebb, mint 42,5
1.88 20 - 30
2021.01.10. 02:15
Washington - Tampa Bay
Hazai csapat - Pontszám 17,5
Több, mint 17,5
1.82 23 - 31
2021.01.10. 19:05
Tennessee - Baltimore
Pontszám 53,5
Több, mint 53,5
1.78 13 - 20
2021.01.10. 22:40
New Orleans - Chicago
Hendikep -9,5
New Orleans -9,5
1.85 21 - 9
2021.01.11. 02:15
Pittsburgh - Cleveland
Hendikep -3,5
Pittsburgh -3,5
1.78 37 - 48
Eredő odds 36.90
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 36900
Lalika 2021-01-04 08:01:47
Egyfelől gratulálok a Washington győzelméhez. Másfelől pedig nem csalódtam a védelmükben. 19.5 pont alatt tartották a hazai csapatot és ez pont egy szép 1.8-as szorzóra elég is volt :D
Más: még mindig nem bírom felfogni, hogy miért is a Dallas a világ legdrágább csapata. Szégyen. Az öreg tulajdonos helyében elzavarnék mindenkit a picsába.
Patriots: lássuk be amíg Bill bácsi ott ül addig ne várjunk leadott szezont vagy mérkőzést. Még akkor sem ha emiatt lecsúszunk az 1/10-ből egésszen az 1/15-ig. :)
Mark88 2021-01-04 00:07:50
Azért félelmetes, hogy olyanok vannak csereiranyitokent az nflben akik helyett innen a fórumról is el tudna dobálni pár ember. A cardinals int 40 masodperccel a vége előtt mezonygol távolságból és az abból visszavitt td ubereli szerintem minden eddigi amerikaifutball élményemet.
seantaylor21 2021-01-04 00:10:46
akkora homály passz hogy csak fütyül, meg lett a jutalma... 10-5 helyett 7-12....A Cards űbereli a múlt hetet
Mark88 2021-01-04 00:59:08
Visszaküldte murrayt úgy hogy nem tudott menni. Egyből td lett volna, 3ra be nem fújt pass interference hopkinson, majd blokkolt fg. Tragikomikus
seantaylor21 2021-01-04 01:01:36
ez már inkább komitragikus :D hiába segít a packers....
seantaylor21 2021-01-04 01:02:15
bár a packers W a cardinalsnak mindegy
seantaylor21 2021-01-03 23:39:24
A Bears fanok kizavarták a dolphins rajongókat a templomból és elkezdtek minden szentet előszedni a Bibliából, hogy a Ramsért imádkozzanak. Azért a Ramsért aki 3-7-nél a Cardinals gólvonalán eladta a labdát, de az Arizona egyből önsafetyt vétett egy end zone zászlóval, 7-5-a Cardsnak
seantaylor21 2021-01-03 23:30:56
Henry megőrült a Titans hajt a divíziógyőzelemre hogy Buffaloba utazás helyett fogadják a Ravenst
seantaylor21 2021-01-03 23:27:10
17-0 a Coltsnak, Isten veled Dolphins....ne tévesszen meg senkit a Titans mérlege ők vereség esetén is a Dolphins előtt végeznek. Utólag könnyű okoskodni de Tua bevetése szerintem csak ártott, végig ellene beszéltem. A Rams meccse a védelem hozta, a Vegas ellen Fitzpatrick mentette meg a csapatot, a Denver elleni Tua kínlódás és vereség meg most üt vissza... nagy volt a hype de teljesítményt nem láttunk
seantaylor21 2021-01-03 23:15:47
Nem tudom milyen effektet nyomnak a rams meccsen de nagyon jól néz ki a közvetítés, aki tud nézzen rá. Mint egy pc játék és egy mesevilág keveréke. közeli képeknél nagyon erősen kiemelik a mezek, színek a játékosokat és a háttér el van mosódva. csodás látvány
SSLDalex 2021-01-03 23:14:58
Én ma jót fogtam a buffalo-val
seantaylor21 2021-01-03 23:16:04
izgalommentesen ;) grat
seantaylor21 2021-01-03 22:37:25
Murray megsérült Murray az Arizona irányítója de korai interception után vezetnek
Beszo17 2021-01-03 22:20:19
a többi 8 meccsre mi a tipped leírod a tippeid gyors? :D
seantaylor21 2021-01-03 22:29:17
arizona, green bay, seattle, washington, colts, houston? többi lényegtelen
seantaylor21 2021-01-03 21:10:26
Josh Norman interception return TDvel elintézte a Dolphins sorsát... Miamiban nyithatják az imatábort mert a Browns is meglépett
seantaylor21 2021-01-03 21:00:43
Allen padra ült a Billsben, közelít a Miami és a Steelers, esély a Dolphinsnak
seantaylor21 2021-01-03 21:03:45
Claypool húzza a lábát és ápolják ( Steelers)
seantaylor21 2021-01-03 20:34:53
A félidő alapján:
A Ravens 99% hogy beér a playoffba
A Browns vezet de még izzad a sikerért.
A Dolphins jobb ha ki se jön a második félidőre és inkább szurkol a Steelers, Jaguars duónak.
A Dallas box meccsen érzi magát ,míg a Giants focizik és lélekben készül az Eagles-Redskinsre
Kitty22 2021-01-03 20:57:42
A Miami elfelejtett játszani a második negyedben úgy tűnik
seantaylor21 2021-01-03 20:25:45
egy pillanatra odakapcsoltam a browns-steelersre, a steelers két játékosa egymást ütötte az oldalvonalon túl... :D
medzsr 2021-01-03 20:38:11
Ez nagyon jó :)
seantaylor21 2021-01-03 20:18:29
a ravens egy félidő alatt ott a playoffban,
a browns játéka is elég lesz szerintem a W-hez
, a miami imádkozhat a jaguarsért mert tuaval az élen gyalázat és a titans vereség se segítene nekik csak a colts bukta.
A dallas olyan eszetlen hogy csak verekedni mentek, gyenge a giants is de van két támaás előnyük
medzsr 2021-01-03 20:20:14
Giants, bills remélem kitart végig ;) szép oddsok jöhetnek
seantaylor21 2021-01-03 20:23:21
amíg szoros a browns nem lazsál a bills. a dallas meg törzskönyvezett barom
Beszo17 2021-01-03 20:10:27
Megforditja a dallas szerinted?
seantaylor21 2021-01-03 20:14:29
folyamatosan belekapcsoltam...csak verekedni mentek halvány gőzük nincs ma a focihoz így nem...
seantaylor21 2021-01-03 18:26:49
nem tudom hogy vagytok vele de aki neten nézi hogy érdemes követni?

én azt választottam hogy 7-kor bills-dolphins. közben követni a ravens, browns duót és mivel a giants-dallas győztese nem tuti bejutó arra is csak rálesni + szoros végjátékokra.

22:25 egyértelműen rams-cardinalst nézni, green bay-bearsbe belekapcsolni+ a 7 órás afc eredmények tudatában követni a coltsot és a titanset.

Hajnalban mindenképp lesz értelme a Philly-Washingtonnak a playoff szempontjából ;)
seantaylor21 2021-01-03 23:08:12
Törölt hozzászólás
Kitty22 2021-01-03 20:09:20
Beindult a Bills
Kiváncsi vagyok Giants Dallas mire jut egymással
Ebbe a szép kis menetrendbe hogy fogod a darts döntőt becsempészni? 😁
seantaylor21 2021-01-03 20:14:54
azt a tvbe nézem. nflt neten ;)
Kitty22 2021-01-03 20:21:58
Így tuti nem maradsz le semmiről 😁
Kitty22 2021-01-03 18:07:28
Hosszas nézelődés után, meg párszor atolvastam az elemzésed én erre gondoltam a mai napra

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2021.01.03. 19:00
Cincinnati - Baltimore
1. félidő - Hendikep 4,5
Baltimore -4,5
1.48 3 - 38
2021.01.03. 19:00
Tampa Bay - Atlanta
Hendikep -4,5
Tampa Bay -4,5
1.61 44 - 27
2021.01.03. 22:25
Chicago - Green Bay
A mérkőzés győztese
Green Bay
1.42 16 - 35
2021.01.04. 02:20
Philadelphia - Washington
A mérkőzés győztese
Washington
1.33 14 - 20
Eredő odds 4.50
Tét 1000
Nyeremény 4500
seantaylor21 2021-01-03 23:17:37
eddig ragyog :)
Kitty22 2021-01-04 05:26:33
Szerencsére a vége is ragyog ☺️☺️
Köszönöm szépen hogy az elemzéseddel megerositettel a tipp soromban
Bár azért a Was meccsen izgultam rendesen
Gratulalok a csapatodnak ☺️💪
seantaylor21 2021-01-03 18:22:18
hajrá
seantaylor21 2021-01-03 18:20:20
nagyon megy le a washington odds ez jó was fanként
Kitty22 2021-01-03 18:28:02
Ha már az én csapatom nem
Legalább a Te csapatod érjen el minél szebb eredményt ☺️
seantaylor21 2021-01-03 18:39:12
köszi, tavaly ti voltatok az ügyesek ;)
Kitty22 2021-01-03 17:56:36
Vajon mi lett a Bills- Dolphins meccsen ez a hatalmas odds változás? Délután mikor még néztem 2 felett adta a vendég győzelmet, most 1,67
seantaylor21 2021-01-03 18:00:51
lehet white és addison out státusza most lett fix vagy érzékelteti a Bills h pihentet, beasley is out és a steelers vereség is adott a pihentetés miatt, így a bills is relaxálhat
seantaylor21 2021-01-03 17:52:43
Update Árpi rovat indul:

Az Eagles back fieldjéből Coleman és Maddox is out.
Akers a Rams futója meccs előtt dől el hogY játszik e.
seantaylor21 2021-01-03 18:38:45
Cam Newton úgy tűnik nem lesz jövőre Patrióta
seantaylor21 2021-01-03 18:21:39
a washington és a dolphins oddsa jól lecsökkent, örülhetnek a rajongók a bíztató jelnek
Kitty22 2021-01-03 17:09:51
Köszönjük szépen Sean
Újra nagyon jó kis elemzés 😁
seantaylor21 2021-01-03 17:53:46
köszi ;)

további tippjeink a Rögbi, amerikai futball világából

2022.09. 26. NFL 9. CIKK
Giants-Cowboys monday night football
Giants-Cowboys monday night football
2022.09. 25. NFL 8. CIKK
Hétvégi egyveleg
2022.09. 19. NFL 6. CIKK
Kedd hajnal két meccsel!
Kedd hajnal két meccsel!

belépés

partnerek

címkék