2023.11. 23.

Nagy tétes rovat 11.22 Bátor trió

Nagy tétes rovat 11.22 Bátor trió

Újraélesztettük régi rovatunkat, a "Nagy tétes" sorozatot, ahol a nap legerősebb single tippjével érkezünk. Tartsatok velünk, jöhetnek kommentben olyan önálló ajánlatok, amire érdemes nagy pénzt tenni és önmagában is megéri. foto: pixabay.com

Üdv mindenkinek! Emlékeztek még azokra az időkre, amikor napi szinten ment a Tipplapon, a Nagy Tétes rovat? Megpróbálom újra feltámasztani ezt a cikksorozatot, bár nem minden napon fog érkezni. Csak olyan tippet hozok, amit nagyon erősnek érzek, keresgetés nélkül. Single ajánlat mindenképp, ami önmagában megér nagyobb összeget. Félreértés ne essék, a nagy tét nem azt jelenti, hogy mindenki szórja rá az összes vagyonát, mindenki igazítsa saját tárcájához és fogadási szokásaihoz. Csak egy egyszerű példával bemutatva, aki 1000 ft-os szelvényeket rak minden nap, annak pl. 5000ft-os single szelvényként is nagy tétesnek számít, nem azt akarom sugallni, hogy erre "százezreket" dobáljon. Ezeknek a tippeknek "zsigerből" kell jönni, nem a tippmixoldalt böngészve és még jobb, ha odds nélkül érezzük az ilyeneket.

 

Mérleg 56-22 (1,43 átlag odds)

Mit izzadt a Szeged, de jött, ez a fő.

 

Három mérkőzéses szeló nagy tétre azért bárot, főleg, hogy nem egy átlagos opció. Alulról érdemes karcolni a nagy tétet, de ettől még a tippek erősek.

 

Rzeszow-Tours röpi BL 1.szett H: A lengyel bronzérmes nagy reményekkel vág neki a "döntő" körnek. Otthon kezdenek, nagy favoritok, ehhez párosul a jó kezdés, ahogy nemrég fejtegettem egy héten át. Az odds érdekében be kell vállalni. Kell az erős nyitószett, hisz innentől minden játszma kiemelten fontos, a csoportgyőztesek ugyanis elkerülik az első kört a playoffban.

Roeselare-ZB Ankara röpi bl 1.szett V: Itt is ugyanaz a helyzet, csak vendégként lép pályára a török BAJNOK!!! Az eredeti tervem, hogy ezt húzom singlebe 0-3-ra 1,77-ért, de az óvatosabb formátumra váltottam ezzel a sok meccses tutival.

Zawiercie-Hebar 1.szett H CEV kupa: A legjobb 64 között zajló csata. A három tippemből a legbiztosabbnak tűnő, 1,01 a mérkőzés győztes odds, ez a kiegészítő opció. Kiváló formában a lengyelek, ráadásul találkoztak már az elmúlt esztendőkben egymás ellen és 4/4 a Zawi mérlege.

 

Sokan biztos húzzák a szájukat az opció és a sok mérkőzés miatt, de én hiszek benne, legutóbb sem okozott csalódást, aki fél tőle, az próbálja az Ankara alternatív tippem.

tipp
Resovia Rzeszow - Tours 1. játszma győztese Resovia Rzeszow 1.14
Roeselare - Ziraat Bankasi Ankara 1. játszma győztese Ziraat Bankasi Ankara 1.22
Zawiercie - Hebar Pazardzsik 1. játszma győztese Zawiercie 1.08

1.50 | (10/10)

kapcsolódó meccsek

Resovia Rzeszow - Tours

2023. 11. 23. 18:00 | BL, B csoport Tovább a meccshez

Roeselare - Ziraat Bankasi Ankara

2023. 11. 23. 20:30 | BL, A csoport Tovább a meccshez

Zawiercie - Hebar Pazardzsik

2023. 11. 23. 19:00 | CEV Kupa Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
rettenet 2023-11-23 06:58:17
a tegnapi napot nezve szerintem itt nagyon rosszul lövik be az oddsokat a bukik.
tegnap pl a halkbank es a karlovasko is eselyteelnkent lepett palyara,holott nagyon nem rossz csapat, simán jo oddson foghatoa szettjuk
rettenet 2023-11-23 07:07:39
Ma a Tours egy szettje nem ordogtol valo tipp.Francia bajnok volt tavaly.

további tippjeink a Röplabda világából