Vízilabda: Miskolc – Szolnoki Dózsa rangadó lesz az OB1-ben.

2018. Nov. 25.
Szerkesztő

Igazi rangadót rendeznek az OB1 6. fordulójának B-csoportjában. Az eddig száz százalékos Miskolc az egy vereséget beszedett Szolnokot fogadja. Parázs mérkőzésre számítunk a borsodi megyeszékhelyen, de fogadási szempontból is érdekes lehet!

h i r d e t é s ▼

 

VÍZILABDA, OB I, B CSOPORT
2018.11.25. 18:00
MISKOLC - SZOLNOK

  • A szolnoki alakulat fárasztó héten van túl. Dubrovnikban egygólos vereséget szenvedtek és az utazás is kimerítette a sportolókat. És Miskolcon sem lesz könnyebb dolguk, mint Horvátországban volt. A miskolciak kiválóan igazoltak, az új játékosok beváltak, ezt a csapat eddigi eredményei is bizonyítják. Remek mérkőzésre számíthatunk, a borsodiaknál nincs sérülés, alaposan felkészültek a szolnokiak játékából. A szurkolók szép számmal látogatnak már el a vízilabda-mérkőzésekre és a teremtett hangulat is hozzájárul az MVLC eredményességéhez.
  • A szolnokiak már játszottak a csapat első helyén álló OSC-vel, amely minden kétséget kizáróan az egész magyar élvonal legjobb csapata a dobott 84-23-as gólstatisztikájával, úgyhogy ebből ne induljunk ki. A tapasztalat és a rutin a vendégek mellett van, az MVSE viszont hazai medencében lesz és viszi a lendület. Kiegyenlített mérkőzésre számítok, ahol nyer a Szolnok!

Tipp: VENDÉG -1,40

 

 

 

 

 

h i r d e t é s ▼