2015.11. 25.

Bajnokok Ligája beharangozó (2015.11.25)

Bajnokok Ligája beharangozó (2015.11.25)

A keddi összecsapások után újabb négy csoportban folytatódik Európa legjobb klubcsapatainak vetélkedése. Ezúttal az A, B, C, és D jelű kvartettek esélyeit latolgattuk. Tartsatok velünk!

 

 



A csoport

1. Real Madrid  4 3 1 0 7:0 10
2. PSG 4 2 1 1 5:1 7
3. Shakhtar Donetsk 4 1 0 3 4:8 3
4. Malmö 4 1 0 3 1:8 3

A csoport első helyén a Real Madrid áll 10 ponttal, őket üldözi a PSG, akik már csakis akkor lehetnek esélyesek az első helyre, ha a Királyi Gárda botlik. Ez nehezen valószínű, mert mindketten a csoport két gyengébb csapatával küzdenek, A PSG a Malmővel idegenben, míg a Rel szintén idegenben a Sahtar Donyeck ellenében. Az ukránoknak talán van némi esélyük a Barca utáni sokkhatás miatt szenvedő madridiaktól pontot rabolni, de lássuk be, hogy a két csapat között van akkora különbség, hogy erre azért ne vegyünk mérget, így nem marad más, mint a gólok. Mivel a Donyeck és a Malmö is 3-3 ponttal áll, így számukra sem mindegy mennyit kapnak, illetve sikerül-e mégis valahonnan pontot csenni. Cél az Európa Liga. Az ukrán csapat ennek megfelelően támadni fog és kerete alkalmas arra, hogy betaláljanak a Realnak, míg Ronaldóék a megalázó El Classico-vereség  után próbálnak némi gyógyírt csepegtetni a szurkolók szívébe. Ez pedig csakis a győzelemmel lehetséges. Éppen ezért vendégsikert várok, de a hazaiaktól is érkezik gól, ami pedig azt jelenti, hogy az OVER 2,5 is megállja a helyét.
A másik találkozó Malmőben kerül megrendezésre, ahol a PSG robog tovább a végső győzelemért vezető úton. Egyedül az Ibrahimovic-Malmö jó kapcsolat miatt vetődött fel bennem, hogy leadnak egy pontot a svédeknek, de ez nem több, mint összeesküvés-elmélet. Ráadásul a Malmö eddig az otthoni Sahtar-derbin tudott egyetlen gólt lőni. Igaz azzal akkor nyertek. Ma nem fognak, de nem alázza meg őket a PSG. Egy góllal több a vendégoldalon! Tippjeink:

  • Sahtar Donyeck – Real Madrid: Vendégsiker és OVER 2,5 – 2,60
  • FF Malmö – PSG: 1-0-s hendikepről döntetlen – 3,65


B csoport

1. Manchester United 4 2 1 1 5:4 7
2. PSV Eindhoven 4 2 0 2 6:6 6
3. Wolfsburg 4 2 0 2 4:4 6
4. CSZKA Moszkva 4 1 1 2 4:5 4

Nagyon kiegyenlített a csoport, itt még valóban bármi lehetséges, még akár az utolsó helyen szerénykedő CSKA Moszkva is továbbjuthat. Igaz erre vajmi kevés az esély. Az első helyen álló MU 7ponttal és számos sérülttel fogadja a második (6pont) PSV csapatát. A hollandoknak ez a legnehezebb meccs, az utolsó körben a CSKA csapatát fogadják. Ha sikerülne egy pontot rabolni Manchesterből, akkor komoly esély maradna a továbbjutásra. A Vörös Ördögöknél Luke Shaw, Valencia és Carrick biztosan nem játszik, viszont Rooney, Martial, Ander Herrera játékára már van esély. A PSV-nél Jetro Willems bizotsan hiányozni fog, de a Koch-Lestienne-Laursen hármast összedrótozzák, ha szükség lenne a játékukra. A ManU győzelmé kényszerben játszik, míg a PSV az esélytelen terhével. Amennyiben ma is tudják prezentálni kiváló, sokpasszos játékukat, akkor akár lehet esélyük a pontrablásra. Az odavágón meg tudták verni Rooney-ékat, ma is jók lehetnek egy remire! A másik meccs erősen kiegyenlített esélyekkel bír. A Wolfsburg utazik Moszkvába, ami jelentősen csökkenti esélyeiket. Már Németországban is nagy birkózás zajlott a pályán, kifejezetten gyenge játék volt. A németek fölényben voltak, támadtak, az orosz csapat kontrákra helyezkedett be, de egy találattal az Autógyári alakulat otthon tartotta a három pontot. Ma fordított szereposztásra számítok, a hazaiak próbálnak majd támadásokat vezetni, míg a Wolfsburg nem akar döntetlennél rosszabb eredménnyel hazamenni. a szerencsefaktor sokat számít ma, ezért inkább a gólokra tippelek. Ma sem lesz góleső, így az UNDER 2,5 gól jó választásnak tűnik! Tippjeim:

  • Manchester United - PSV: döntetlen - 4,20
  • CSKA - Wolfsburg: Kevesebb mint 2,5 gól - 1,90


C csoport

1. Benfica 4 3 0 1 7:4 9
2. Atletico Madrid 4 2 1 1 7:2 7
3. Galatasaray 4 1 1 2 5:7 4
4. FC Astana 4 0 2 2 2:8 2

A Benficának a mai kazahsztáni meccsen kell eldöntenie az első hely sorsát, mert előnyük az Atletico Madriddal szemben csupán két pont és az utolsó fordulóban bizony egymással játszanak Portugáliában! Mivel a spanyol alakulat a Galatasarayt fogadja, azzal az eltökélt elhatározással, hoy a három pontot bezsebelve fenntartják az esélyét és lehetőségét annak, hogy az utolsó meccsen megelőzzék portugál vetélytársukat! Éppen ezért mindkét meccsen az esélyes sikerét várom, de amíg a kazah csapatot a hazai pálya előnye miatt várom egy gólra, addig a törökök a jelentős keretük miatt lesznek jók idegenben egy találatra. Tippjeim tehát:

  • Asztana – Benfica: Vendégsiker és OVER 2,5 – 3,10
  • Atletico Madrid – Galatasaray: Hazai győzelem és OVER 2,5 – 1,85


D csoport

1. Manchester City  4 3 0 1 8:5 9
2. Juventus 4 2 2 0 5:2 8
3. Sevilla 4 1 0 3 5:7 3
4. Mönchengladbach 4 0 2 2 2:6 2

A D jelű négyesben a Juventus és a Manchester City az első két helyen, míg a Sevilla és a Mönchengladbach a a harmadik-negyedik helyen osztozik egymással. A Juventus hazai pályán fogadja a Cityt. Az angol csapat az, akinek tulajdonképpen egy döntetlen sem jönne rosszul, hiszen ez esetben megmaradna az egypontos előnyük, az utolsó körben pedig azt a Mönchengladbachot fogadják, akiket már Németországban elpáholtak. A Juventustól a megszokott biztonsági játékot várom, nem véletlenül kapott az Öreg Hölgy négy meccsen csupán két találatot! Az angolok sem fognak ész nélkül rohamozni. Kevés gólt várok és döntetlent. Merész tipp, külön-külön is vállalható, úgy biztosabb. A másik meccsnek sokkal nagyobb a tétje, hiszen mind a 3 pontos Sevilla, mind a két egységgel rendelkező ’Gladbach tovább akar jutni az EL mezőnyébe. Márpedig az utolsó forduló mindkettejüknek cudar lehet, hiszen a spanyolok a Juventust fogadják, a németek pedig Manchesterbe látogatnak! Most kell hát eldönteni. A Sevilla valamivel erősebb kerettel rendelkezik, de Schubert Andre csapata igazi német mentalitással fog pályára lépni és a győzelmet is jobban akarják majd. Azt gondolom, a vendégek kontrákra helyezkednek majd be, míg a germánok megpróbálják eldönteni. Háromesélyes meccs lesz, de harcos mentalitás és a hazai pálya miatt hajlok a szűk hazai sikerre! Tippjeim:

  • Juventus – Manchester City: Döntetlen és UNDER 2,5 gól – 3,95
  • Mönchengladbach – Sevilla: Hazai – 2,40

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
eden12 2015-11-25 21:15:48
PSV szerez gólt :)
Galata is szerez gólt:)

PSG bedarálja a Malmö-t:)
Gladbach-Sevilla 3,5+
Shakhtar-Real mindkét csapat szerez gólt:)
Juve-City mindkét csapat szerez gólt:)

Többin meg már túlvagyunk:)

Amit ezek közül meg is raktam az a PSV gól:)
djibril 2015-11-25 11:28:36
Remélem ma több szerencsém lesz! :)

38147 1 U19Celtic - U19Puskás Akadémia D 3.35

14389 1 FC Asztana - Benfica D 3.40
Hendikep 1:0 - Döntetlen

12452 1 CSZKA Moszkva - Wolfsburg 02 4.60
1X2 + Gólszám 2,5 - Döntetlen és kevesebb

16378 1 Mönchengladbach - Sevilla D 4.10
Hendikep 0:1 - Döntetlen

16975 1 Juventus - Manchester City 02 3.95
1X2 + Gólszám 2,5 - Döntetlen és kevesebb
jam 2015-11-25 00:09:10
Szia, a Sahtar Donyek-Real meccs margoja irva,
Habar a gondolatment szerintem is helytallo, de ha a Real jatekosok edzot akarnak buktatni, akkor most tet nelkul megtehetik. Ha nem nyer a Real, ne adj Uristen kikap, akkpr a szurkolok nagyon hozongeni fognak, es ki tudja mi tortenik. Ha ki is kap az utolso forduloban fogadjak a Malmot, es mindenkepp tovabbjutnak, akar csoportelsokent is.
Szoval itt a lehetoseg, aztan ki tudja... En kihagyom, vagy esetleg brahibol, trixibe Donyeck win 3,75-ert

további tippjeink a Foci világából

Kicsit megváltozva születik újjá a Durr bele a közepébe!-rovat. A rovat második gazdája az első nyári ágyúgolyó bajnokság győztese, Markyhennon lesz, naplószerűen csinálja majd. Viszont a kérése az volt, hogy nem akar elemzést írni. Lássuk a papírokat!
Kicsit megváltozva születik újjá a Durr bele a közepébe!-rovat. A rovat második gazdája az első nyári ágyúgolyó bajnokság győztese, Markyhennon lesz, naplószerűen csinálja majd. Viszont a kérése az volt, hogy nem akar elemzést írni. Lássuk a papírokat!
Öt forduló van még hátra a Merkantil Bank Ligából és a Szpari előnye 9 pont az élen. Ez azt jelenti, hogy egyáltalán nem engedhetnek ki, idegenben is teljesíteni kell!
Öt forduló van még hátra a Merkantil Bank Ligából és a Szpari előnye 9 pont az élen. Ez azt jelenti, hogy egyáltalán nem engedhetnek ki, idegenben is teljesíteni kell!
Egy labdarúgó-mérkőzésen a gólokra is fogadhatunk. Kedvelt módszer az OVER-UNDER. Egy alap határszám mindig adott ez a 2,5 gól. Általában jó szorzókat adnak rá, így könnyedén beilleszthetőek egy kétmeccses szelvénybe, de gyakran single is megállják a helyüket. Ez lesz mára a legjobb OVER/UNDER!
Egy labdarúgó-mérkőzésen a gólokra is fogadhatunk. Kedvelt módszer az OVER-UNDER. Egy alap határszám mindig adott ez a 2,5 gól. Általában jó szorzókat adnak rá, így könnyedén beilleszthetőek egy kétmeccses szelvénybe, de gyakran single is megállják a helyüket. Ez lesz mára a legjobb OVER/UNDER!