Barátságos meccsek vb-selejtezővel tarkítva (1,65 - 1,65 - 1,58)

2017. Nov. 14.
liguriano

A Tippcsokor című rovatban megpróbálok naponta összeállítani néhány olyan focitippet, aminek segítségével vastagíthatjuk a zsebünket. A tippeket általában szóló tippként ajánlom, de bárki kombinálhatja, ez mindenkinek a maga döntése, mint ahogy az is, hogy mennyi pénzzel játssza meg őket. Válogatott barátságos  és tétmeccsek tippjeit hoztam, amiket mind megtalálhattok a TIPPMIXPRO oldalán. Használjuk ki az online fogadás istenadta lehetőségeit!

h i r d e t é s ▼

 

A világ egyik legjobb bajnokságáról van szó, ahol a játékosok ellentmondást nem tűrően küzdenek, ahol az alázat mindennél előrébb való, ahol a lelátók tömöttek, s ahol rengeteg fiatal leendő szupersztár bontogatja a szárnyait! A jelenlegi Világbajnok, a friss U21-es EB-, illetve Konföderációskupa-győztes német válogatott mesterműhelyéből jelentjük! A tippeket megtaláljátok a Tippmixpro oldalán, lássuk. 

Anglia - Brazília
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) Odds: 1,65

  • Nem is olyan régen történt még, mikor az angol nemzeti tizenegynél kőbe volt vésve a 4-4-2-es formáció. Manapság meg már arról cikkeznek, hogy Southgate a brazilok ellen egy 3-4-3-as hadrenddel próbálkozna, s elsőre ránézve nem is biztos, hogy olyan rosszul sülne ez el, a széleket megerősítve, konkrétan centerjátékkal, s három belső védővel. Kényelmetlen lehet ez a braziloknak, ám mindenképpen jót tehet a meccsnek, ha lehet így fogalmazni, rohanósabb lehet. Mindenesetre ha már presztízsből is, de mindketten a győzelemre játszanak majd, amiből elsülhet egy gólváltás is akár. 

FH: 21:00

 

Wales - Panama
Wales (1X2) Odds: 1,65

  • A walesiek Franciaországban szenvedtek vereséget legutóbb csalódottságukban, hisz a sikeres EB után mindenképpen szerettek volna valami hasonlót újból átélni. Az utolsó fordulóig versenyben voltak, ráadásul remekül is hajráztak, ám az utolsó fordulóban egy hazai vereség megpecsételte a sorsukat. Ezzel szemben Panama örömittas állapotban utazott Európába, hisz többek között az USA-t is megelőzve kijutottak Oroszországba. Csalódás és öröm, ha ebből indulunk ki, akkor Ramsey és a többiek elengedik ezt az összecsapást, azonban a játékerőt figyelembe véve még mindig a hazai csapat nálam az esélyesebb. 

FH: 20:45

 

Írország - Dánia
Dánia (Ki jut tovább?) Odds: 1,58

  • A dániai gól nélküli döntetlen mindenképpen csalódás volt Hareide csapatának, azonban az írek sem érezhetik a zsebükben még a repjegyet, hisz egy esetleges kapott gól után borzalmasan nehéz helyzetbe kerülnek. Elvileg egyik oldalról sem tudom elképzelni, hogy fölöslegesen kitámadna az első félórában, így magának a felépített taktikának lehet hatalmas szerepe, s ha nem is taktikusságban de magában a játékerőben Dánia esélyesebb a továbbjutásra, érzésem szerint jobb csapat. 

FH: 20:45

 

 

h i r d e t é s ▼