2017.04. 20.

Darts Premier League – Belfast

Darts Premier League – Belfast

Folytatódik a darts sportág egyik legrangosabb versenye, a Premier League. Az elnevezés nem véletlen. Ugyanis három és fél hónapon keresztül minden hét csütörtökjén a Brit-szigetek számos városában láthatjuk majd pályára lépni a 10 legjobb dartsjátékost. Ezalól kivételt képez Rotterdam. De ezen nem szabad meglepődnünk, hiszen Hollandia is a sport nagy nemzetei közé tartozik. A játékot pörgősség, változatosság és nagy izgalmak jellemzik majd. Ez abból adódik, hogy az alapszakasz során a mérkőzéseket nem setek behúzása, hanem 7 leg megnyerése dönti el. Fontos tudnivaló még, hogy itt lehetséges a döntetlen is. Így még inkább megfontolt döntéseket kell hozni a fogadások során. A Tipplap csapata végigköveti a versenyt és megpróbálja a legjobb tippeket nyújtani. A 12. forduló helyszíne Belfast lesz. A tippeket mind-mind megtalálhatjátok a Tippmixpro ajánlatában!20:10 – Dave Chisnall – Adrian Lewis

  • Izgalmas derbinek lehetünk majd szemtanúi, amit két angol sztár szolgáltat. Dave Chisnall kezd magára találni, de már "csak" matematikailag van esélye a legjobb 4 közé jutáshoz. Kicsit szétcsúszott a játéka az idei PL szezonra és talán későn kapott észhez. Bizonytalan és ingadozó játékot mutat. Persze vannak szép megnyilvánulásai, de ezek még nem túl sok győzelemhez juttatták őt.
  • Ellenfele az az Adrian Lewis lesz, aki a múthéten egy 9 nyilas leget dobott Raymond van Barneveld ellen. Számára sokkal nagyobb a sansz, hogy bent lehet a véghajrában. Ezért mindent meg is fog tenni és még hátsópályáról is megveri az ingadozó teljesítményű Chizzyt.

Tipp: 03715 - Dave Chisnall - Adrian Lewis - Vendég (Adrian Lewis) - 1.70

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
eriki 2017-04-20 22:30:46
Ez a Premier League a bohócság bohócsága. :'D
eriki 2017-04-20 22:29:26
Isten bizony kínomba már csak röhögni tudok. :D
kispászti 2017-04-20 22:28:54
:DDDDD
Niké 2017-04-20 14:20:39
Chisnall ma kétszer is játszik és ha mindkettőt nyeri és a többiek lelkesen ikszelnek még ő is odaérhet.
Taylor papa ellen meccsel a nap záró meccsén!
Chizzy egy győzelemre ma mindenképpen jó lesz egy szoros 7-5-tel,de az egyiket szerintem hozza.
Ennyire rosszul nem dobhat végig!(minden sorozat megszakad egyszer elv alapján mondom)

további tippjeink a Darts világából