Decemberi Tippzóna: Vajon kié lett a Lenovo K6?

2018. Jan. 7.
Szerkesztő

Igen, kicsit elmaradtunk a decemberi Tippzóna extra nyereményének kisorsolásával és a győztes kihirdetésével, de a lényeg, hogy nem lett elfelejtve. Na de ne is ragozzuk tovább, hirdessük ki a győztest! A decemberi Tippzónában extra nyereményként egy Lenovo K6 (Dual SIM) kártyafüggetlen okostelefon, Dark Gray (Android) került kisorsolásra. A sorsolásról videót készítettünk. Nézzétek meg!

h i r d e t é s ▼

tippzóna

A decemberi játék során aki legalább egyszer részt vett a három hét alatt a decemberi Tippzónában, ők (tehát mindenki) voltak jogosultak résztvenni a játék lezárta utáni nyereménysorsoláson.

  • Lenovo K6 (Dual SIM) kártyafüggetlen okostelefon, Dark Gray (Android)

A játékban való részvételhez a Tipplap.hu-ra történő regisztrációra volt szükség. A játékszabály szerint minden játékos csak egy regisztrációval vehetett részt a jákékban! Ezt ellenőriztük.

De jöjjön is a lényeg, a szerencsés kiléte. A sorsolást rögzítettük, az erről készült videót megtekintheted a Tipplap youtube csatornáján is. A feliratkozás nem tilos! A videóban a decemberi Tippzóna extra nyereményének sorsolását láthatjátok.

ÉS MÉG1X!

A www.tipplap.hu által életre keltett decemberiTIPPZÓNA extra nyereményének a nyertese:

ati - Lenovo K6 okostelefon

GRATULÁLUNK!!!

 

A nyertest a regisztrációkor megadott e-mail-címen értesítjük a nyeremények átadásának részleteiről!!!

Hozzászólások

 

h i r d e t é s ▼