Egy norvég triplázós!

2018. Apr. 16.
gcfc

A norvég élvonalban is zajlanak már az események. Ma a Rosenborg kel útra. Mutatjuk, hogy mit várunk a trondheimiek túrájától! 

h i r d e t é s ▼

33834  Bodö/Glimt - Rosenborg 05 3.30 

1X2 + Mindkét csapat szerez gólt - Vendég és igen

  • Négy bajnoki után csak egyetlen győzelmet tudott aratni a bajnoki címvédő Rosenborg két döntetlen, illetve egy vereség mellett. Elméletileg egy hozható kirándulás vár rájuk, hisz Knutsen együttese sincs nagy formában, bár győzelemmel vették az első akadályt, azóta zsinórban három vereség a produktumuk. A másodosztályból frissen feljutott gárda lelkesedése lehet ki is fulladt az első fordulóban , bár azért a hazai pályán minden bizonnyal odateszik még magukat, nem beszélve a Rosenborg által hozott minőséget, ami komoly inspirációt eredményezhet a "kis csapatnak". Nem kérdés melyik gárda az esélyesebb, sőt a vendégek kellően motiváltak is lesznek. A Rosenborgnál a nigériai támadó Adegbenro játéka kérdéses. míg a hazaiaknál a fiatal védő Bjorkan hagyhatja ki a találkozót sérülés miatt. 

FH: 19.00

 

További infók ITT!

 

Hozzászólások

Hát tesó ennek semmi értelme!
Egyértelmű hogy nem nyerő tippeket próbálsz adni, hanem csak találomra a kevésbé favorit, rizikós meccsekből válogatsz! Az elmúlt hetekben minden este megnéztem hogy mit ajánlottál és mi lett az eredmény!
Szerintem mindenki számára nyilvánvaló!
Szerintem felesleges triplázó tippeket ajánlani, elegendő lenne a NAPI DUPLA is!
Heti két alkalommal persze van találat, ami után dícséretek sorakoznak a kommenteknél, de úgy gondolom 7 tippből mindenki a saját fejével eltalálhat 2 meccset egy héten!
Egyáltalán nem sértésnek szántam ezt az egészet!

Hali! Ez így van, de ide hiába írsz, ezeket a tippeket egy robot generálja, te itt választ, segítséget, stb sosem fogsz kapni! Gondolom, te nem tudod, hogy itt a lapon az összes rovat tipp max 3 embertől származik, de lehet, hogy sokat mondtam!
De nem kell megjátszani őket és akkor nincs gond! Ez a rovat csak tétemelésre jó, de akkor tele kell legyél pénzzel! Hali!

 

h i r d e t é s ▼