Elbírják az esélyesség terhét?

2018. Apr. 15.
gcfc

A dán élvonalban akár a bajnoki címről is dönhet a mai összecsapás. Mutatjuk, hogy mire is gondoltunk pontosan.

h i r d e t é s ▼

33515 V  Nordsjaelland - Midtjylland

Midtjylland (1X2)

2,50

  • Nagy kérdés, mennyit vett ki a vendégekből a túlórás kupameccs a hét közepén. Mindenesetre a feladat adott, haladni kell tovább  hisz az első helyért folyó harcban tartani kell a lépést a Bröndbyvel. Ez ugye azért is lesz különösen lényeges Korcsmáréknak, mert a bajnoki címért folyó harcban a Bröndbynek egy nagyon nehéz meccse jön, illetve mert a következő fordulóban pont egymás ellen játszanak. Egyébként a honfitársunk nem kizárt  hogy kihagyja a találkozót sérülés miatt, de mellette akadnak még hasonló problémával küszködő játékosok mindkét oldalon. A bajnokságban remek formát mutat a Midtjylland, ráadásul az utóbbi években a Nordsjaellandnak nem is igazán megy ellenük, azt gondolom, képesek lehetnek a vendégek elvinni mindhárom pontot. 

FH: 18.00

További infók ITT!

 

Hozzászólások

Hali!
Az utóbbi években 2015-ig nézve 10-szer találkoztak.4 hazai siker 1 döntetlen és 5 vendég siker. Itt a hazait a mai hazaira értem. Ez ma megint teljesen 3esélyes meccs, márciusban is x lett, ami a Midtjyllandnak volt hízelgő eredmény! Itt a mindkét csapat gól a jó opció , igaz a szorzó kicsi rá!

Ez a dán meccs szerintem kiszámíthatatlan. A Nordsjelland a dán liga paksja, ha jó napot fognak ki, bárkit szarrá vernek, ha meg szar napjuk van, képesek 5 gólt is kapni. Az első ránézésre is gázos meccseket én hanyagolom. MLS Kansas-Seattle 1,60-ért van benne érték, mármint a hazai győzelemben, de ha ez a poszt feltétlenül a duplázóról szól, akkor ugyanez a meccs (Kansas-Seattle) több, mint 3,5 gól 3-as szorzóért. Még ez utóbbiban is több érték van, mint a dán meccsben.

Gratula, ez egy szép odds volt, én 2.85-ért raktam. Köszönjük!

2018.01.01-től: 103/38 Végeredmény :1-2. 5 vesztes tipp után egy WIN:-)! NYERT/1.

 

h i r d e t é s ▼