Finn és norvég meccsek a csokorban remek szorzókért (1,75 - 1,75 - 1,8)

2017. Oct. 12.
liguriano

A Tippcsokor című rovatban megpróbálok naponta összeállítani néhány olyan focitippet, aminek segítségével vastagíthatjuk a zsebünket. A tippeket általában szóló tippként ajánlom, de bárki kombinálhatja, ez mindenkinek a maga döntése, mint ahogy az is, hogy mennyi pénzzel játssza meg őket. Ezúttal finn és norvég meccsek tippjeit hoztam, amiket mind megtalálhattok a TIPPMIXPRO oldalán. Használjuk ki az online fogadás istenadta lehetőségeit!

h i r d e t é s ▼

 

Seinäjoen JK - Helsinki JK
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) Odds: 1,75

  • A vendégek már megnyerték a bajnokságot, s akár el is engedhetik a bajnoki hajrát, ám úgy is megközelíthetjük a helyzetüket, hogy görcs nélkül léphetnek pályára az utolsó három meccsen, amiből akár örömfoci is kisülhet. Egészen elképesztő sorozatban vannak benne, hisz az utolsó hét bajnokijukat győztesen hozták le, míg a hazaiak részéről még nagy jelentőséggel bír ez a meccs, hisz akár a dobogóra is odaférhetnek, így könnyed támadófoci is összejöhet, ami gólváltást generálhat. 

FH: 19:00

Lahti – Mariehamn
Lahti (1X2) Odds: 1,75

  • Óriási küzdelemre van kilátás, ugyanis mindkét csapat odaérhet még a dobogóra, ám egyéni külön versenyre is lehet számítani a gólkirályi címért Kangaskolkka, valamint Simonovski között. Mindössze három pont a differencia, ám a hazai pálya előnyének szavazok ma bizalmat, hisz a Lahti valóságos oroszlánbarlangot létesített otthon, mindössze két otthoni vereséggel bírnak. A hazaiak első számú kapusa továbbra sem bevethető, míg a másik oldalon az idényben meghatározó szerepet betöltő svéd középpályás, Robin Sellin bajlódik sérüléssel. 

FH: 17:30

Valerenga - Haugesund
Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)Odds: 1,80

  • A vendégcsapat biztosan támadólag lép fel, hisz egyrészt megközelíthetik a közvetlen élbolyt egy esetleges győzelemmel, illetve mert vendégként tudnak nagyon élesek lenni, csak két kirándulás volt, ahol nem szereztek gólt, illetve többek között a Rosenborg otthonából is három ponttal távoztak. De a hazaiak is rendkívül motiváltak lesznek, hisz jelenleg őket a kiesés réme fenyegeti, s a három pont sokat stabilizálna a helyükön, helyzetükön. Két motivált, győzelemre játszó együttes, akik az utolsó bajnokijukon hét gólt termeltek, s akik remélhetőleg ismét gólzsákszakadást idéznek elő. 

FH: 19:00

Hozzászólások

Lahti oroszlánbarlang??:)
Az igaz h csak két vereség,de ez mellett 5 győzelem és 7 x a hazai pálya mérlege!
Ez azt jelenti,a hazai meccsei szűk harmadát tudta csak megnyerni!
Mariehamn viszont elèg gyatra idegenben,főleg góllövésben,így végül lejöhet azért az opció!

Üdvözlet!
Hölgyeim - és Uraim!
Egyetlen igaz tanácsot tudnék adni a fogadóknak Finn - Svéd - Norvég bajnokságokat nagy ívben
EL KELL FELEJTENI!
Annak idején sok elemzést írtam ezekre de tanultam belőle hogy bundáznak nem is kicsit!
Akkor inkább a másodosztályú bajnokságokra fogadok vagy éppen semmire :D
Őszinte részvétem a bugrisoknak....

Nekem is van olyan érzésem, hogy a tutinak hitt meccsek folyamatosan elszállnak. Ettöl függetlenül gólszámra szoktam fogadni. Többnyire az 1.5 feletti opció jön be. Az is igaz, hogy elég gyengék ezekre az oddsok, de nekem a fogadási stílusomba ez belefér. Egy kb 1.4-es odsért már érdemesnek tartok egy ilyen opciót megjátszani.

És mindemellett mèg fontos tényező az is, hogy liguriano -nak az utóbbi időben nem is igazán jönnek a tippei. Hatalmas körítések és esszé írások után legtöbbször mindig a másik csapat jön ki győztesen.

Szerintem a cikkíróknak köszönet jár, amiért segíteni próbálnak a tippjeikkel. Ugyanakkor jó lenne, ha közölnék az addigi statisztikájukat is. Talán könnyebb lenne nekünk amatőröknek eldönteni, hogy kövessük-e a tippjeiket. Nem mindegy ugyebár, hogy mondjuk 30%-ban vagy 80%-ban jönnek-e valakinek a tippjei.

Hali! Igazad van, de ezt én már többször javasoltam, de egyik cikkíró sem tette meg! Az itteni tippek telitalálatban-mind a 3 jön-szökő évente jönnek! Ezt vegye figyelembe mindenki! De én most hétfőtől vezetem ennek a rovatnak a statisztikáját és minden hétfőn közölni fogom az elmúlt 7 eredményeit! hali!

"A tippeket általában szóló tippként ajánlom, de bárki kombinálhatja, ez mindenkinek a maga döntése, mint ahogy az is, hogy mennyi pénzzel játssza meg őket2
Minden cikke előtt ottvan leírva...de ha mohók vagytok,egyéni szocproblémátok....(elég sok teélitalálat volt már itt btw) Hajrá Ligu és köszi az elemzéseket

 

h i r d e t é s ▼