Idegenbeli siker csak a garancia

2017. Dec. 7.
Evergreen11

Az Fcsoportban egészen kusza a helyzet, de két dolog biztos: a hazaiak már kiestek, a vendégek pedig egy győzelemmel bebiztosítanák a tavaszi folytatást.

h i r d e t é s ▼

 

Zlin - Lokomotiv Moszkva
Tipp: 2-es! (1.60 - tippmixpro)

  • A Zlin két hazai remije mellett kikapott Koppenhágában, Moszkvában és legutóbb a Sheriff Tiraspolnál is, így elszálltak továbbjutási reményei. A bajnokságban is gyengélkednek, csak a középmezőnyben foglalnak helyet. A formájuk szeszélyes, nagyon kiszámíthatatlan. Az év utolsó tétmeccse vár a sárga-kékekre - nehezen tudjuk elképzelni, hogy felpörögnek Bohumil Panik fiai...
  • A Lokomotiv a bajnoki címre tör, magabiztosan vezeti az orosz bajnokságot, és az EL-ben is saját kezében van a sorsa. Egyedül a Sheriff elleni hazai botlás lóg ki a sorból. Idegenben eddig mindkét túrájukat remivel zárták, ma is elég lehet ideális esetben az iksz, de akkor őrült matekozás kezdődhet - már ha a Koppenhága elveri a Tiraspolt... Egy kapus sérült, Corluka még nincs száz százalékos állapotban, de Ari, a veszélyes támadó már bekapcsolódott a közös munkába.
  • A Zlin nem feltétlenül tud ráhangolódni az évzáró mérkőzésre, nem úgy a Lokomotiv, amely rutinból elhozhatja a három pontot a csehektől. Farfanék jó passzban vannak, ma ez győzelmet érhet. 

Hozzászólások

 

h i r d e t é s ▼