Így fogadjunk a Tippmixpro-val!

2016. Sep. 30.
webmester

Hazánk egyetlen legális, interneten működő sportfogadó-irodája a Tippmixpro oldala. Ezt lehet szeretni, vagy nem szeretni, de tény. Vagyis, ha bármely másik irodát használjuk, hiába „beszél” magyarul, akkor sem alhatunk nyugodtan, hiszen ha nyerünk is pénzösszeget, azt nagyon komoly nyereményadó illeti! A Tippmixpró összes nyereménye viszont adómentes. Az ajánlat bőséges, a szorzók jók. Persze ezzel lehet vitatkozni, mindenki találhat jobb oddszokat, meg bőségesebb ajánlatot is, de csak azt tudjuk mondani, hogy mindenki úgy és ott fogad, ahol kedve tartja, a törvény nem ismerete nem ment fel az esetleges büntetés alól! A cikkben szeretnénk kicsit megismertetni a Tippmixprót, segítséget nyújtani a regisztráláshoz és a fogadáshoz!

h i r d e t é s ▼

 

 

Regisztráció:

 • A Tippmixpro bal felső sarkában található a regisztrációs gomb. Ezt megnyitva a következő űrlaphoz kerülünk:

 • Fontos tudni, hogy regisztrációnkkal nem csak a Tippmixprót, hanem a  Szerencsejáték Zrt. összes online játszható játékát kipróbálhatjuk! A kért személyes adatokat és a számlánkra vonatkozó információkat pontosan-, és a helyes adatokkal kell megadni, mert az esetleges nyeremény felvételéhez ez elengedhetetlen! Ne felejtsétek el elfogadni a szerződési feltételeket és jóvá kell hagyni azt is, hogy nagykorúak vagyunk! Ezt követően kapunk egy válasz emailt, amely segítségével meg kell erősíteni a regisztrációt és máris készen áll minden a fogadásra!

Befizetés:

 • A belépés után, szintén a bal felső sarokban találjuk a befizetés, illetve a kifizetés gombokat. Most a befizetéssel kezdjük:


 

 • Választhatunk a banki átutalás, a bankkártyás feltöltés között, illetve alkalmazhatjuk az Abaqoos szolgáltatásait is. Ez utóbbi egy internetes pénzküldő-szolgáltatás. Mindhárom megoldás megbízható és biztonságos! Amennyiben bármiféle problémába ütközünk, segítséget kapunk az oldal helpdesk-munkatársaitól!  Amennyiben a pénz felkerült a Tippmixprós oldalunkra, máris megkezdhetjük a fogadás érdemi részét!

Felhasználói felület:

 • A Tippmixpro felülete egyszerű és áttekinthető. Mi most csak a főbb részeket tekintjük át, de ezek a legszükségesebbek a fogadáshoz. A felső menüsorban az első gomb, a SPORTFOGADÁS a legfontosabb, itt a középső, nagyobb harmadban, alapesetben a last minute, vagyis a leghamarabb elkezdődő ajánlatokat és azok főbb szorzóit listázza ki a rendszer, alatta a legjobb meccseket láthatjuk, illetve legalul a nap fogadását. Ez az a mérkőzés, amelyre a legtöbben fogadtak az adott napon!

 • A bal oldali sávban felül a naptárat láthatjuk, itt percre pontosan sorrendben megkapjuk az adott nap eseményeit, akár ömlesztve, akár sportágakra lebontva. Ez a megoldás azoknak kedvez, akiknek számít az, hogy mennyi idő telik el a fogadószelvényükre felvett események között.
 • Ez alatt a blokk alatt látható a kiemelt ajánlatok doboza, ebben a legfontosabb bajnokságok, a kiemelt ligák kerülnek külön is listázásra, hogy még inkább szem előtt legyenek.
 • Ez alatt pedig az összes sportág felsorolva, azokon belül pedig az összes liga és esemény megtalálható. Ezt a részt akkor használhatjuk gyorsan és áttekinthetően, ha már tudjuk, hogy mire is akarunk fogadni, például, ha elolvastuk a Tipplap aktuális cikkét és megtetszett az ott olvasott szorzó! Nem sorolnánk fel az összes sportágat, elég az hozzá, hogy a Tippmixpro beindulása óta rengeteget fejlődött, bővült az eseménylista! A teljesség igénye nélkül, a labdarúgáson és a közkedvelt sportágakon túl fogadásokat köthetünk a tollaslabda, a golf, vagy akár a floorball napi eseményeire is! Érdemes kicsit böngészni a listát és ismerkedni a lehetőségekkel!
 • A jobb oldali sáv legfelsőbb részén a legfontosabb rész, a fogadószelvényünk található! Ezt narancssárga színnel ki is emelték a tervezők, hogy még inkább elüssön az oldal alapvetően zöldes színétől, így még inkább hangsúlyos legyen. Erre a fogadószelvényre kerül föl az összes kiválasztott fogadásunk, szorzókkal együtt, összeszorozza a megfelelő szorzókat, itt adhatjuk meg a tétet és a megfelelő fogadási típust is. A gyűjtőszelvényeken kívül több kombinációs fogadási lehetőséget is választhatunk, ezekről minden információt elolvashatunk, ha rákattintunk a név mellett található zöld alapon fehér i-betűre.
 • A fogadószelvény alatt pedig az élő fogadásokhoz szükséges mérkőzések állását figyelhetjük meg, ezeknek az eredménye élőben változik folyamatosan!

A Fogadás menete:

 • A Tippmixpro bal oldalán kiválasztjuk az adott sportágat, majd a lenyíló menüből az adott ligát. Vegyük például az NB1-et. Gombnyomás után a középső harmadban kilistázza a rendszer a meccseket. Ezekre alapesetben az 1-X-2 kimenetelekre vonatkozó szorzókat látjuk csak! Az oddsok mellett látható piktogram (négy kis hasábocska) a statisztikai segédletre mutat. Ebben rengeteg hasznos információt kapunk az adott meccs résztvevőiről és a liga állásáról is! A legszélső nyilacska gomb megnyomása után pedig megkapjuk kilistázva az adott meccsre vonatkozó összes fogadási ajánlatot és ezeknek szorzóit! A teljesség igénye nélkül a kimeneteleken kívül fogadhatunk számos lehetőséggel a gólszámra, a gólszerzőkre, az eredmény pontos alakulására, pontos végeredményre is! A félidőkre vonatkozó lehetőségek külön is elérhetőek. Kiválasztjuk a nekünk tetsző lehetőséget megnyomjuk a vonatkozó szorzó gombját és választásunk máris felkerült a FOGADÓSZELVÉNYÜNKRE!

 • Természetesen onnan bármikor kitörölhetjük, ha meggondoltuk magunkat! Miután végigmentünk az összes általunk kiválasztott meccsen, a fogadószelvényben kiválasztjuk a fogadási módot, mondjuk a példánkban egy egyszerű gyűjtőszelvényt, beírjuk a tétet és megnyomjuk a FOGADÁS MOST gombot! De még mindig nincs játékban a szelvény, hiszen még egyszer meg kell erősítenünk döntésünket, ezúttal a szelvényünk alatt, középen a FOGADÁS MEGERŐSÍTÉSE gombra kell kattintani!

 • Ezzel a kétlépcsős rendszerrel kiküszöbölhetjük a véletlenszerű elrontásokat! Miután ez megvan, nincs más dolgunk, mint a televízió, vagy éppen az internet előtt ülve izgulni!

Kifizetés:

 • Mi történik miután nyertünk? Belépés után a bal felső sarokban található a Tippmixpro KIFIZETÉS menüpontja. Erre kattintva megkapjuk számlaszámunkat, illetve egyenlegünket és a megfelelő mezőbe beírva a kért összeget már el is küldtük a kifizetési kérelmet. A kiutalás bankszámlára a mindig aktuális banki szabályok szerint történik, általában 2-3 nap alatt megérkezik. És nyugodtan alhatunk, hiszen nyereményünk törvényes és adómentes volt!

Sok sikert mindenkinek!

 

h i r d e t é s ▼