Két meccs kötésben ad remek szorzót az angol alsóbb vonalból!

2018. Feb. 13.
liguriano

A Tippcsokor című rovatban megpróbálok naponta összeállítani néhány olyan focitippet, aminek segítségével vastagíthatjuk a zsebünket. A tippeket általában szóló tippként ajánlom, de bárki keverheti-kavarhatja, kombinálhatja, ez már mindenkinek a maga döntése, mint ahogy az is, hogy mennyi pénzzel játssza meg őket. Ma két meccs kötésben, több, mint egy duplázót ad ki.

h i r d e t é s ▼

 

Wigan - Blackpool
Wigan (1X2) Odds: 1,45

  • Úgy néz ki, hogy a hazaiak mint a harmadosztály listavezetői nem bízzák a véletlenre a feljutást, ami mellett a kupában is továbbléptek az élvonalbeli West Ham ellen. Bár otthon még csak egyetlen vereségük van, az alsó régióból érkező együttesek mindig veszélyesek tudnak lenni, ezért tudják nagyon jól, hogy nem szabad kelletlenül odaállniuk. Paul Cook is kitért erre, illetve arra is, hogy a legutóbbi fordulóban elszenvedett vereség nem játszik közre abban, hogy ma kissé megforgatja a kezdőcsapatot, gondolva a hétfői Manchester City elleni kupatalálkozóra is. Erősnek tartja a keretét ahhoz, hogy összedobjon egy remek kezdőt, többek között Vaughan is lehetőséget kaphat, először kezdőjátékosként a szezonban. 

Sheffield Wed. - Derby County
Sheffield Wed. vagy Döntetlen (Kétesély) Odds: 1,55

  • 13 döncinél járnak a hazaiak, 10-nél a vendégek, a két csapat utoljára egyébként 2016. április 23-án játszott remit egymással fordított pályaválasztás mellett. Akkor többek között a mai keretből a pályán volt Martin Keogh, vagy a baglyoknál az a Tom Lees, aki a hírek szerint makacs sérüléssel kínlódik, és kérdésessé vált a játéka. Igaz a hazaiakra egyébként is különösen jellemző most egy vastagabb sérüléshullám, jelenleg 8 ember is a gyengélkedőre jár, s nem látogatóba. A helyezések, illetve a formák alapján is a Derby az esélyesebb, azonban a sheffieldieknek a felforgatott keret miatt is elsősorban a védekezését kell gatyába rázni, s talán a januárban leigazolt Thorniley-Venancio belső-védő páros ma képes lehet felnőni a feladathoz. 

Kötésben akár 2,24-es szorzót is kaphatunk!

 

 

h i r d e t é s ▼