Kézimunka: Bukarest-Győr

2018. May. 12.
kispályás

Ma és holnap immár 5. alkalommal Budapesten randevúzik a négy legjobb európai női csapat. Az első mérkőzésen a Győr néz farkaszemet a Bukaresttel.

 

h i r d e t é s ▼

CSM Bukarest-Győr

  • Március közepén bombaként robbant a hír, hogy váratlanul kirúgták a román együttestől Helle Thomsent. A dán edzőnő helyét az a Per Johansson vette át, aki tavaly is beugróként vezette a legjobb négybe a román gárdát. Neaguék már megnyerték hazájuk pontvadászatát, talán ennek is köszönhető, hogy az utóbbi két bajnokijukat egy-egy góllal nyerték csak meg. Krisztina királynő az egyiken pályára sem lépett, mert orvosi vizsgálaton volt, apróbb térdsérülését kezelték. A Győrnél csak a szokásos, a csapágyasra hajtott játékosok sorra dőltek, dőlnek ki, így Martinnak folyamatosan változtatni, alakítania kellett a csapat játékát. Groot és Oftedal már visszatért, kérdés, hogy mennyire lendültek játékba. A csapat legnagyobb hiányzója Nora Mörk, aki egy tét nélküli bajnoki mérkőzés hajrájában szenvedett súlyos sérülést, de Tomori sem bevethető és a Ferencváros elleni mérkőzésen egy szerencsétlen ütközésnek köszönhetően Knedliková is csak a lelátóról kísérheti figyelemmel az eseményeket, így a jobbszélen Bódi maradt egyedül. A spanyol szakvezető szerint most nincsenek a legjobb formában, ezért az úton, útfélen hangoztatott csapatszellem és a hazai közönség sokat segíthet nekik ezen a hétvégén. Ami még mellettünk szól, hogy Ambros, mint román szövetségi kapitány jól ismeri Neagut és biztos van is receptje az ő semlegesítésére. Beszédes adat, hogy románok a jelentősebb csapatok ellen idegenben sorra kapituláltak, Győrben, Rosztovban, Metzben, de még a Nyköbing vendégeként is kikaptak. Továbbá sokat elárul Kurtovic fogai között kiprésel f*ck-ja is, mikor kiderül a sorsoláson, hogy a Győr lesz az ellenfelük. Jó adag elfogultság is van ebben a tippben, de szoros mérkőzésen győri győzelmet várok.

Tippem:47264 04  2.35 (Győr nyer 1-5 góllal)

Good Luck!

 

Hozzászólások

Úgy legyen!
A másik mérkőzésen szerintem a Rosztov az erősebb.

Hazai pálya ide- vagy oda, a sok sérülés miatt az erőviszonyok nálam kiegyenlítődnek. A nagyobb teher a győrieken jobban fog érződni szerintem. Valamiért román sikert érzek, bepróbálom kis téttel kétesélybe.

Sziasztok.. Bukarest tovabbjutas 2-szeres odsz!! Aki tudja tegye meg!! Ajandek!!!!!!!!!!!!!!

 

h i r d e t é s ▼