Kézimunka-Franciasaláta

2017. Nov. 15.
kispályás

Tudom, vagány lenne, ha bevállalnám az Érd-Fradi meccset, de nálam ez annyira háromesélyes, hogy inkább hagyom. Helyette inkább összegereblyéztem egy vállalható duplát a francia bajnokságból, amihez két szűk hazai győzelem is elég.

h i r d e t é s ▼

 

St. Raphael-Ivry

  • Két olyan mérkőzést választottam, ahol a hazaiak pocsék kezdés után kezdenek magukra találni. A tavalyi negyedik helyezett St Raphael pontjai zömét főleg hazai pályán termelte. A Párizsban kevés játéklehetőséghez jutó Barachet érkezésével idén erősödtek, ennek ellenére gyengén kezdték az idényt, vagy csak a sorsolásuk volt nehéz, az utolsó két mérkőzésüket azonban behúzták, köztük az idén meglepően sokat botló Nantes ellenit is. Sarmientóék ma szerintem magbiztosan fektetik két vállra azt az Ivryt, aki tavaly az egyik leggyengébb idegenbeli mérleget produkálta.

Tippem: 21470 Hendikep -0.5 V  1.25 35:25

 

Chambery-Tremblay

  • Meghatározó játékosok hagyták el nyáron a hazai csapatot, Richardson Montpellierbe, Panics Lengyelországba (Azoty), míg Bicanics Zágrábba távozott. Úgy tűnt, hogy a helyükre érkezők pótolni tudják az űrt, azonban a bajnokság kezdetén sem Obranovics, sem Bannour, sem Mindegia nem tudta győzelemre vezetni csapatát. Így a Chambery hat (!) vereséggel kezdte a bajnokságot és ennek megfelelően kibérelte a tabella alját. Az utóbbi két fordulóban azonban már nyerni tudtak, elhozták a két pontot Nantes-ból, majd hazai pályán verték az újoncot. Egy év után tért ismét vissza az élvonalba a Tremblay gárdája. Nyáron próbáltak erősíteni, legnagyobb fogásuk Luka Sebetic, akit a Zágrábtól igazoltak (mit keres itt ez a fiú??). A bajnokságban eddig egyetlen győzelemnek örülhettek, a Sarant múlták felül nagyjából egy hónapja. A felszállóágban levő hazaiaktól biztos győzelmet várok.

Tippem: 25315 Hendikep -1.5 H 1.75 (Chambery legalább 2 góllal győz) 33:29

Good Luck!

Hozzászólások

miert haromeselyes a Fradi? szerintem siman hozni fogjak... ekkora szorzoert ajandeknak talalom...

mellette ami meg szerintem boven jo tudna lenni az a Midtjylland idegenbeli jateka... bar arra szereny 1.20 as oddsot adnak...

 

h i r d e t é s ▼