2014.07. 19.

Napi ötös a Tippmix ajánlatából

Napi ötös a Tippmix ajánlatából

Egy kicsit változtatok a tematikán. Nem szelvényt javaslok, hanem minden nap 5 meccset a Tippmix ajánlatából, aztán a kedves olvasókra bízom, hogy ki mit használ fel belőle. Én pedig az eddigi kiajánlott meccsek statisztikáját fogom vezetni. A táblázat és a rövid esélylatolgatás nem változik semmiben. Sok sikert kívánok mindenkinek!

 

127 1 V. Nibali - J. Rodriguez Oliver V 1.98 Nibali a tegnapi szakaszon bizonyított, ma nem kell feltétlenül nyernie. Az összetettben rá (kis mértékben) veszélyes Valverdére és a francia suhancokra figyelni fog, Rodriguez meg annyira le van maradva összetettben, hogy viheti a pöttyöst és a szakaszt.
128 1 A. Valverde - T. Pinot H 1.50 A spanyolnak nagy szerencséje van azzal, hogy kiesett Contador és Froome, illetve, hogy Porte ennyire gyenge. Így megkapta a lehetőséget a sorstól, hogy a Tour dobogóján második lehessen. A francia srácokat még rutinból leveri, tegnap is jobb volt mint Pinot és ma is az lesz!
129 1 V. Kramnik - Lékó P. H 2.90 Lékó a remikirály tegnap nyerni tudott, ma meg beszedi a vereséget is. Kramnyik feltámad.
166 1 U19Magyarország - U19Ausztria D 3.05 Magyar mentalitás-magyar labdarúgás. Ez a párosítás a recept arra, hogyan lehet leszerepelni. Mindenki győzelmet vár a sógorok fiataljai ellen, pedig nagyon masszív, gyors kis csapatot alkotnak! Azt gondolom, simán benne van a döntetlen lehetősége is, sőt a vereséget sem tartom kizártnak. De optimista vagyok a srácokkal szemben. Nem kapnak ki.
174 1 *(0-1) Legia Varsó - GKS Belchatow V 2.45 Elrajtol a lengyel bajnokság is. A Legia természetesen idén is a bajnokság egyik várományosa, azonban a Belchatowot semmiképp nem becsülném le. Nagyon masszív kis csapat, ráadásul idegenben, nincs rajtuk győzelmi kényszer! Felszabadult játékuk elég lesz arra, hogy 1-0-ás hendiről ne kapjanak ki!

Sok sikert!

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
hermannati 2014-07-19 11:10:05
135 Helsinki JK - Seinäjoen JK H
139 Kalmar - FF Malmö V
147 Varberg - Husqvarna H
149 *(0-1) Salzburg - Rapid Wien H
166 U19Magyarország - U19Ausztria H

további tippjeink a Sakk világából