Nem ronthat a házigazda!

2018. May. 18.
Evergreen11

A Frosinone a Foggiát látja vendégül. Tét hatalmas, de csak a hazaiak számára. Több ötletünk is van a meccsel kapcsolatban!

h i r d e t é s ▼

Frosinone - Foggia
Tipp 1: 1-es! (1.26 - tippmixpro)
Tipp 2.: +2.5! (1.70 - tippmixpro)
Tipp 3.: Hazai és mindkét csapat szerez gólt! (3.25 - tippmixpro)

  • A Frosinone 71 egységgel a 2. helyről várja a zárónapot. Ha nyer, ismét A-ligás, viszont ha csak ikszel, akkor van izgulni valója, mivel a Parma elleni összevetésben a sonkások a jobbak. A sorsuk a saját kezükben van, és mostanság jól is tolják - három sikerel a hátuk mögött érkeztek az utolsó ütközetre. Hazai környezetben 12-6-2-es soruk ütős, és nem mellesleg bevertek 38 találatot. Ma egy alapember, egy belső bekk sérülés miatt nem lehet tagja a keretnek.
  • A Foggia üde színfoltja van a mögöttünk hagyott bajnokságnak, általában gólos meccseket vívtak, és noha eleinte még a veszélyes zónában tanyáztak, most már a 9. pozícióban állomásznak. 57 pontosak, de hiába nyernének, ők sem előzhetnék meg a Perugiát - épp az egymás elleni eredmények miatt. A bátor támadófutball jellemezte az ördögöket, akik idegenben sem bekkeltek: mérlegük 8-3-9, gólkülönbségük 34-36 - csak az aranyérmes Empoli talált be többször a túrákon. Ma szinte teljes lesz a keret - viszont tét már nincs a piros-feketéknek.
  • A Frosinonénak - ha nem akar izgulni - nyernie kell ma este. És szerintünk a sárga-kékek meg is oldják a feladatot. Gólos történetben gondolkodunk, amelynek a végén a házigazda ünnepelhet. 

További infók ITT!

 

h i r d e t é s ▼