Német-olasz-svájci trió a csokorban (1,75 - 1,66 - 1,7)

2018. Feb. 12.
liguriano

A Tippcsokor című rovatban megpróbálok naponta összeállítani néhány olyan focitippet, aminek segítségével vastagíthatjuk a zsebünket. A tippeket általában szóló tippként ajánlom, de bárki keverheti-kavarhatja, kombinálhatja, ez már mindenkinek a maga döntése, mint ahogy az is, hogy mennyi pénzzel játssza meg őket.

h i r d e t é s ▼

 

St. Pauli - Nürnberg
Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) Odds: 1,75

  • 8 meccses veretlenségi sorozatban vannak a vendégek, s mivel az éllovas vereséget szenvedett szombat délután, egy esetleges vendéggyőzelem azt jelentheti, hogy pontban beérhetik a Düsseldorf gárdáját. A támadósorukban a kameruni Salli eltiltás miatt nem léphet pályára, de Palacios játéka is kérdéses sérülés miatt, a svéd Ishak viszont biztos pont elöl. A másik oldalon két vesztes meccs után javítanának hazai környezetben, s ha azt nézzük, hogy ősszel Nürnbergben is nyerni tudtak, nem lesz ez a mai hamburgi wellnesskirándulás Köllneréknek. Ugyanakkor a céltudatos támadófocijukban sűrűn benne van a minimum három találat /67%/, s az első helyért folyó rohanásban akár ez ma is lejöhet. 

Palermo - Foggia
Palermo (1X2) Odds: 1,66

  • Kötelező győzelem előtt állnak a rózsaszín párducok, már eleve a Frosinone szombati veresége, illetve a legutóbbi játéknapon kapott toszkán zakó miatt is. Mindenképpen küzdelmes meccs vár Baloghékra, hisz a bennmaradásért küzdő Foggia vezetői az átigazolási időszakban sok követ megmozgattak, ráadásul jobban szerepelnek idegenben, mint hazai pályán. A hírek szerint az eddigi szezonban most lehet a legtöbb néző a Barberában, s a szépszámú közönséget ki kell szolgálni, illetve azért a keretek között is van akkora különbség, hogy szoros győzelmet ki tudjanak csikarni. 

Schaffhausen - Servette
Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) Odds: 1,70

  • Hétfő estére egy rangadó maradt a svájci bajnokság második vonalából, ahol a dobogó második, valamint harmadik fokán tanyázó egyaránt 36 pontot gyűjtő alakulatok /a Servette viszont egy meccsel kevesebbet játszott/ feszülnek egymásnak. A vendégeknél a januárban megszerzett brazil támadó, Chagas eltiltás miatt nem léphet pályára, míg a hazaiaknál a rutinos védő, Mikari sérülése okozhat problémát a kezdő 11 kialakításánál. A két együttes utolsó 5 egymás elleni randevúján megvolt a gólváltás, illetve mindig megvolt a minimum három találat is, valamint a hazaiakra idén kifejezetten jellemző a gólerős összecsapások produkálása, amire ma is jó esély nyílhat. 

 

 

h i r d e t é s ▼