2015.12. 13.

NFL Touchdowns

NFL Touchdowns

Vasárnapi NFL adag...

 

 

22911    1             Jacksonville - Indianapolis         V             1.50      

Pontszám 41,5 - Több, mint 41,5
Finoman fogalmazva, egyik csapat sem a védelméről híres, ellenben támadásban a Jagsnél a Bortles - Robinson duó megállíthatatlan (gyakorlatilag minimum 1 TD/meccs), és ha nem sérült Hurns, akkor a veszély csak fokozódik. A Colts támadósora Hasselbackkel ugyan nem túl izmos, de a kevésbé jó védelmek ellen simán 20 pont fölé szoktak menni.
Ezen a meccsen elég valószínűnek tartom, hogy mindkét alakulat 20 pont fölé jut, amivel gyakorlatilag már le is jön a tipp.

23958    1             Baltimore - Seattle        V             1.45      
Hendikep 6,5 - Seattle -6,5

A Seattle playoff üzemmódba kapcsolt, és az egyik wild card helyért folytatott harcban nem engedheti meg magának, hogy hibázzon, míg a Ravens szezonja elszállt, az összes kulcsjátékosouk sérült (Flacco, Forsett, S. Smith, Suggs, sőt még a csere QB, Schaub játéka is kérdéses). Az elmúlt pár meccsen elért Ravens eredmények pedig ne tévesszenek meg senkit, a liga leggyengébb alakulatai ellen sikerült egész szoros meccseket játszaniuk, de ma a Seahawks kőkeményen be fogja darálni a hollókat.                            

04775    1             Cleveland - San Francisco           V             1.85      
A Brownsnál teljes a káosz, minden héten más kezdő irányítót jelölnek ki, most épp Manziel a soros, viszont a 2 legjobb célpontjának játéka még kérdéses (Benjamin, Barnidge, és rajtuk kívül van még 1-2 fontos és biztos hiányzó), de ezen kívül sincs minden rendben a csapatnál, nem véletlenül utolsó az egész ligában a brigád. A 49ers ugyan sereghajtó az NFC-ben, de már pislákol valami fény az alagút végén. Úgy tűnik, Gabbert képes egész jól elirányítani a csapatot, a védelem pedig elég jól összeállt a szezon 2. felére, és ez ellen a szétesett Browns ellen tovább javíthatják a statisztikáikat.
Csapatként mindenképp előrébb jár a Niners, remélem ezt még idegenben is meglátszik majd az eredményen.

Egyéb tippek: A tutibbak közül a Carolina, Kanses, Denver, Packers meccsek valószínűleg le is jönnek, és szerintem a Pats sem fog kikapni egymás után 3x!
A Jetsre kínált 1,20 körüli odds nekem elég kevés, szorosabb meccset várok, a Tampa – Saints meccsnél is hasonló előérzetem van, a Rams - Detroiton meg nem nagyon tudom eldönteni, hogy a vendégre adott 1,5 ajándék-e, vagy ott tényleg ennyire benne van a levegőben a Rams győzelem is.
 

Kerülendő: Végeredményre a Philly – Bills, és Bears – Redskins meccsen semmiképp sem tennék, totál kiszámíthatatlan mindegyik, az előbbi meccsen mondjuk a McCoy TD szerintem elég valószínű (főleg hogy Williams nem fog játékot rabolni Shady elől sérülés miatt).
A Bengals – Pittsburgh meg igazi rangadó lesz, ott tényleg bármi megtörténhet.

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
bullseye 2015-12-13 20:22:35
NFL

A Seattle és a Jaguars - Colts tipp nagyon szimpatikus, a Cleveland - San Francisco viszont abszolút homály számomra. Én most távol maradtam a játéknaptól, semmi megérzés nem jött, nem akartam erőltetni. Lehet mások is így vannak a mostani meccsekkel, messziről bűzlenek:), ezért ilyen nagy a csend rovaton belül, máskor páran megosztják az amerikai focis tippeket, gondolatokat.

Bő nyereményt!

Sziasztok

további tippjeink a Amerikai foci világából