2015.11. 22.

NFL Touchdowns

NFL Touchdowns

A múlt heti mixgyilkos kör után nem nagyon merek már konkrét tippeket írni, ráadásul ezen a héten elég sok kiszámíthatatlan párosítás jött össze, szóval inkább csak a megérzéseimet írnám le pár mondatban néhol 1-1 tippel kiegészítve, és kíváncsian várom mások véleményét a meccsekkel kapcsolatban!

 

Atlanta – Indianapolis

Mindkét együttesnek 2 hete volt erre a meccsre rákészülni, viszont szüksége is volt a csapatoknak az extra pihenőre, mivel az Falcons látványosan leolvadt az utóbbi pár héten (főleg a támadók), a Coltsnál pedig Luck sérülése miatt össze kellett hangolni Hasselbacket a többi támadóval, bár idén már 2x sikerült már a csereirányítóval meccset nyerni. Az Atlantára adott alacsony odds valószínűleg Luck hiányának és a hazai pályának szól, de én nagyobb tétes szelvényre semmiképp sem ajánlanám!
Tipp: Én ezt a meccset teljesen elkerülném, alapból 2 elég kiszámíthatatlan csapatról van szó, ráadásul kitudja kinek hogy sikerült csiszolnia a játékát ebben a 2 hétben.


Baltimore - St. Louis

A Rams irányítót cserélt, és ahol egy Keenumot kell a kezdőbe állítani, ott egyrészt óriási baj lehet a passzjátékkal és/vagy a kezdő irányítóval, másrészt csoda semmiképp sem várható (max Gurleytól). A Baltimore hiába áll 2-7-es mérleggel, az Arizona elleni meccset leszámítva mindenhol 7 pontnál kisebb különbséggel kaptak ki, szóval azért ellenük senki se mehet biztosra. A Ravens támadójátéka szintén akadozik Flacconak nincs igazán megbízható célpontja, Forsett sem fut túl jól, nem is szoktak túl sok pontot termelni.
Tipp: A gyenge támadóalakulatok miatt az under 44,5 jó lehet 1,5-ös szorzóért, valamint a 365 napos oldalon egy Gurley TD-re is rá lehet próbálni.


Carolina – Washington

Cousins csak a pocsék védelmek ellen parádézik, a Panthersé viszont a liga egyik legjobbja.
Tipp: A Panthers megőrzi a veretlenségét


Chicago – Denver

Érdekes matchup. A Bears offense nagyon jól mutatott Forte nélkül is az elmúlt meccseken, Cutler is jól játszott, viszont a Broncosé az egyik legjobb védelem a ligában. Fordított felállásnál egy nem túl erős maci védelem fut össze az akadozó futójátékkal és Manning nélkül érkező Denveri támadóalakulattal. Eredményre nem tippelnék, szoros meccsre számítok, ahol az dönthet, hogy melyik csapat melyik egysége tud extrát nyújtani, vagy éppen nagyot betlizni.
Tipp: Mindkét alakulattól akadozó támadójátékot várok (az erős védelem ill. Osweiler miatt), szóval az over 45,5 körüli tippek jók lehetnek.


Detroit – Oakland

A Lions Packers elleni győzelmét én nem becsülném túl sokra, nem ők nőttek fel Rodgersékhez, hanem a GB fogott ki eszméletlen rossz napot, és csúszott le a Detroit bűnrossz szintjére. PO-ra nagyon már nincs esélyük, ezért inkább a jó draftpozícióra kellene hajtaniuk. Az Oakland 2 PO esélyes csapat ellen szenvedett egymás után vereséget, szóval ez elég jó lehetőség a javításra, de a kezdőcenter kiválását sajnos a kelleténél jobban megérzi a csapat, emiatt elég gyenge is volt az offense a Vikings ellen.
Tipp: A motivációk miatt én Raiders győzelemre tippelnék, de ezt is inkább csak merészebb szelvényekre tenném rá.


Texans – Jets

Hiába teljesít egész jól mostanában a Texans védelme, Yates lesz a kezdő irányító, és olyan QB-val nem lehet egy Jets-et elverni, aki alig 2 hete van a csapatnál
Tipp: Pontszegény meccsen nyer a Jets.


Philadelphia – Tampa Bay

Sanchez bizonyíthat, és a védelem képes olyan kevés ponton tartani Winstonékat, hogy ezt a mecset már ne szórakozzák el.
Tipp: Nyer az Eagles


San Diego – Kansas

Hiába dobál elit szinten Rivers a 2 legjobb elkapója sérült, Green játéka is kérdéses, nélkülük pedig csak Gates és a futó Woodhead maradt az alapcsapatból, ami a nem létező futójátékkal kevés lehet az erős Chiefs védelem ellen. A Chiefs ellenben megtáltosodott Charles sérülése után, és az 1-5-ből 4-5-ös mérleget varázsoltak köszönhetően annak, hogy a lesajnált támadóalakulatuk elég sokszor eljut a red zone közelébe, és ugyan TD-t egy kivételtől eltekintve 2-nél többször nem szerez a csapat, de Santos biztos lábbal rugdossa be a mezőnygólokat, ami a már említett kemény védelem mellett elég a győzelmekhez.
Tipp: Kevés pontos, szoros meccsen Chiefs győzelem. Az under 47,5 nem is tűnik rossznak 1,6-ért, persze ennél még lehet biztosabbra is menni.


Seattle – San Fransisco

Itt nem várok meglepetést, a Seahawks védelem bedarálja a Frisco szedett-vedett támadósorát, Wilsonék meg felszórják a győzelemhez szükséges pontmennyiséget a táblára.
Gondolkoztam under tippen is, de a 42,5-ös határ nem igazán szimpatikus még.


Minnesota – Green Bay

Óriási rangadó lesz, ami a csoport 1. helyéről is dönthet majd a végelszámolásnál. Erre a meccsre sem tudnék nagyon tippelni, hiába a gyengébb forma ARod-éktól, a Packers azért még Packers, papíron jobb csapat, mint a Vikings, akik a leginkább Peterson teljesítményétől függnek (na meg a védelmüktől).


Arizona – Cincinnati

Nem várok meglepetést, az Arizona robog tovább az utóbbi pár hétben gyengén teljesítő Bengals ellen.
Tipp: Arizona 1,45 (1x2)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
djibril 2015-11-23 10:35:31
Végülis bejött amit mondtam, csak fordítva...
Egyébként ma pont a védelem volt katasztrófa... 3&20bólmeg 4. kísérletből is csinált a Tampa first down-t... a Futás elleni védekezést meg nem is értem... Innentől mi elszálltunk...

további tippjeink a Amerikai foci világából