Nyereményjáték egy Lenovo tabletért!

2017. Dec. 7.
Szerkesztő

Szereted a Tippmix kalkulátort? Szoktál fogadni a mixen? Szeretnél nyerni egy vadonatúj Lenovo tabletet egyetlen kattintással? Akkor ne habozz, oszd meg fogadótársaiddal az aktuális szelvényedet és tiéd lehet az értékes táblagép! Részletek a cikkben!

h i r d e t é s ▼

 

NYEREMÉNYJÁTÉK

Egy nagyszerű nyereményjátékot is szerveztünk, amelyhez nem kell más, csak egy megosztás a Tippmix kalkulátorban. 

  • Bizonyára észrevettétek már, hogy a TIPPMIX KALKULÁTOR-ban a választási lehetőségeknél, a szorzók fölött megjelennek számok. Ezek az adatok arra vonatkoznak, hogy hányan gondoltátok jó ötletnek azt a kimenetelt és szorzót játékba küldeni! Ehhez nem kell semmi egyebet csinálni, mint a megosztás gombra nyomni egyet. Ez a megosztás csakis a rendszeren, vagyis a kalkulátoron belül növeli ezt a statisztikai számot.

IGEN, csak egy gombnyomás az egész! Amikor megosztod a szelvényed, akkor a rendszer kérni fog egy e-mail-címet, amelyen el tudunk érni, ha nyertél. Aki december 4. és 2018 január 4-e között megosztja a kalkulátorban meghozott szelvényét, legyen az single vagy kötésben, az megnyerheti a Lenovo tabletet!

És ez miért fontos?

  • Azért, mert a fogadási kedvet mutatja az adott sporteseményre! Ha éppen azt látjátok, hogy sokan fogadnak az Arsenal sikerére, vagy pont egy elvileg esélyesebbnek gondolt csapat ellen, akkor érdemes kicsit utánanyomozni a mérkőzésnek, hiszen elképzelhető, hogy olyan információk birtokában vannak sokan, amiben mi nem!
  • Vagyis ez egy mérőszám, aminek a segítségével nem csak a bukmékerek által megadott odds alapján tudunk dönteni, hanem az országban élő sportfogadó társaink véleményét is ismerjük. Nagyon fontos információ ez, hiszen sok esetben ez a szám egyenesen arányos a szorzók értékével! Vagyis minél többen megosztjuk a tippünket, annál pontosabb képet kapunk az adott mérkőzés esélyeiről!
  • Ha rákattintunk a lista fölött megjelenő három lehetőség egyikére (TOP 10 HAZAI TIPP, TOP 10 DÖNTETLEN TIPP és TOP 10 VENDÉG TIPP), akkor a kalkulátor ezek alapján a megosztások alapján sorolja be nekünk az adott nap meccseit! Vagyis gombnyomásra kapjuk meg a fogadásra esélyes mérkőzéseket!

 

Szabályok

  • A megosztók e-mail-címet írnak be és sorsoláson vesznek részt. Egy e-mail-címmel naponta maximum 2 db szelvény osztható meg.
  • A játék sorsolása: 2018. január 8.
  • A sorsolás menete: random.org véletlenszám-generátor segítségével.

Sok sikert mindenkinek!

Hozzászólások

Kedves Szerkesztő! Nálam most nem töltődik be a tippmix kalkulátor? Itt van a hiba vagy nálatok? Nétd már meg kérlek? Köszönöm szépen! Üdv,Jani!

Üdv.
Nemzeti konzultácio kicsibe. Örömömre működik a generátor. Más haszna ennek a parasztvakításnak nincs. Aki nem hisz nekem vegye a fáradtsáģot és olvassa el a rsz-t.

 

h i r d e t é s ▼