Szárnyalnak a denevérek!

2018. Jan. 13.
Evergreen11

A kiesés ellen küzdő Depornak ma nem lesz egyszerű dolga a Valenciával...

h i r d e t é s ▼

Deportivo La Coruna - Valencia
Tipp 1: X2! (1.34 - tippmixpro)
Tipp2: 2! (2.25 - tippmixpro)

  • A Depor gyengén kezdte a szezont, így a 9. fordulót követően jött is az edzőváltás: Cristóbal Parallo ült le a padra. Az új trénerrel nyertek fontos kiesési rangadókat a kék-fehérek, de az óévet két vereséggel zárták Sidneiék. Az idei első bajnokin viszont meglepetésre ikszeltek a Villarreal vendégeként - ezúttal is a román Andone hozta a pontot a társulatnak. A galíciaiak 16 egységükkel a 17. pozíciót foglalják el, biztonságban tehát nincsenek. A Riazorban 3-1-5-ös mérleget produkáltak. Feltúnően sok gólt kapnak, összességében már 35-öt, náluk csak a sereghajtó Las Palmas rendelkezik rosszabb védelemmel. Ma a középpályán lesznek hiányzói a brigádnak.
  • A Valencia korábbi önmagára emlékeztet az idei kiírásban: a társaságot nagyon összepakolta Marcelino mester, amelynek eredményeképp 37 ponttal magabiztosan őrzik 3. helyüket a La Ligában, a kupában pedig a Las Palmast zúzták le a minap (4-0) - így már a negyeddöntőre készülhetnek. Az Atletico Madridtól érkezett Vietto pazarul mutatkozott be a Mestallában: mesterhármast rúgott. A formája a decemberi hullámvölgyet követően immár rendben van, amelybe visszatérhet eltiltása után Zaza és Montoya. Vendégként 4-2-2-es eredménysor áll a nevük mellett. A keret nagyon rendben van, és még nem állt le a klubvezetés - újabb erősítések várhatóak.
  • Noha két legutóbbi kimozdulását elbukta a La Ligában a Valencia, nem gondoljuk, hogy ma  pont nélkül térne haza a vendég sereg. Sőt, akár nyerhetnek is a szárnyaló denevérek!

Hozzászólások

 

h i r d e t é s ▼