Székely "Penge" Pál: A végső győztes az első elődöntőből kerül ki

2018. May. 17.
Evergreen11

Eljött a mindent eldöntő este, és Székely "Penge" Pál, Magyarország egyetlen profi dartsversenyzője ezúttal is elmondta véleményét a mérkőzésekkel kapcsolatban. Lássuk a megérzéseket!

h i r d e t é s ▼

 

  • Van Gerwen Crossal találkozik az első elődöntőn. Crossnak szurkolok, bevallom őszintén, és nem is tartom esélytelennek a világbajnokot. A tét hatalmas, és meggyőződésem, hogy az angolnak az lenne jó, ha hosszú meccset vívna a holland ellen. Tudjuk, mire képes van Gerwen, elképesztő mennyiséget dob, de Cross - csak úgy, mint a világbajnokságon - kizökkentheti a megszokott ritmusából. Drukkolok Crossnak, de a realitás mégis inkább MVG-sikerét mondatja velem.
  • A Smith-Anderson párosítás is érdekes lesz. A tanítvány a mester ellen, már jó néhányszor randevúztak, akár csak a közelmúltban is. Mindketten gyorsan játszanak, és mindketten többet rontottak mostanság, már ami a kiszállózást illeti. Ha Smith rákoncentrál a találkozóra, akkor megnehezítheti Gary dolgát. Mégis, itt most a rutin dönthet.
  • A trófeát szerintem az első elődöntő győztese emelheti majd magasba, tehát vagy van gerwen, vagy Cross - remélem, az utóbbi...

 

h i r d e t é s ▼