2013.01. 12.

A Tipplap Tippmix-szelvénye, 2013-01-12

A Tipplap Tippmix-szelvénye, 2013-01-12

Ebben az esélylatolgatásban egy-, esetenként több olyan szelvényt ajánlunk nektek, melynek minden mérkőzését részletesebben elemezzük, a statisztikai adatok mellett fontosnak tartjuk a megérzést is.  A szelvények legtöbbször közelítik a 3,0-ás eredőt és nem szerepel négynél több esemény rajtuk. 
 

A tegnapi Tipplap-szelvény sajnos nem várt módon ért véget. A Medvescsak szépen vezetett, de a végére a graziak döntetlenre hozták. A PSG produkcióját, pedig magam sem tudom hová tenni. Csak nálunk elég sok szelvényt elvitt a párizsi döntetlen. Nézzük a mait.

 

 

Elemzés:     

A magyar férfi kézilabda-válogatott, a továbbjutás szempontjából rendkívül fontos összecsapással kezdi meg a spanyolországi világbajnokságot. Az ellenfelek közül Algéria és Egyiptom ellen mindenképpen győzni kell,mert ha itt veszítünk pontokat, akkor azokat, a papíron nálunk erősebb, spanyolok és horvátok ellen kell(ene) visszaszerezni. Éppen ezért azt gondolom óriási elánnal vetik a küzdelembe magukat Nagy Laciék és behúzzák a meccset. Mocsai Lajos szövetségi kapitány elmondta, hogy intenzív, kemény felkészülésen van túl a válogatott. Már csak a jó rajt hiányzik. Magyar sikert várok.

A Premier Liga liverpooli összecsapásán az Everton (5.) fogadja az utóbbi időben remeklő Swansea (9.) csapatát. A hattyúk kiválóan szerepelnek az élvonalban. A korábbi dán válogatott, Michael Laudrup-vezette Hattyúk, elsősorban Michu góljainak köszönhetően, állnak a kilencedik pozícióban. Legutóbbi három meccsükön az Aston Villával és a Readinggel ikszeltek, míg a Fulhamet megverték idegenben! Legutóbb a Tottenhamtől kaptak ki december 16-án! Az Everton idén is kiválóan szervezett alakulat, ismét közel áll ahhoz, hogy az év végén európai kupaindulást jelentő pozícióban végezzen. A játékosállománya értékesebb, mint a Swansea-é (124 millió euró áll szemben a 62 millióval). A kékek a legutóbbi három találkozójukon két győzelmet (Newcastle és Wigan) könyvelhettek el, illetve kikaptak a Chelseatől. Ami valljuk be, belefér. Szóval mindent összegezve, arra a következtetésre jutottam, hogy az Everton nyerni fog.

Az angol másodosztályú bajnokságban, a 2. helyen tanyázó így a sima továbbjutásért küzdő Hull fogadja a 22., kiesés ellen harcoló Sheffield Wednesdayt. Két egészen más hátterű és erejű csapatról beszélünk. A Hull teljesen egyértelműen a Premier Ligára készül, míg a baglyok örülhetnek, ha nem zuhannak vissza a harmadosztályba, ahonnan jöttek. A narancsmezes hazai csapat a legutóbbi három meccsen két X és egy győzelem a mérleg, kicsit mintha megtorpantak volna. Legutóbb december 21-én győztek a Derby ellen, úgyhogy azt gondolom, éppen itt az ideje egy győzelemnek. A Sheffield nem fogja túlságosan megnehezíteni a Tigrisek dolgát. Az elmúlt három meccsen két vereség és egy döntetlen a mérleg. Ráadásul a hazai pálya előnye is az erősebb csapatot segíti. Végül pedig egy zoológiai érv. Megeszi a tigris a baglyot? Hát persze, hogy meg, csak sikerüljön elkapnia. :)

Mérkőzések:

Sorszám

Sport/kötésszám

Mérkőzések

H

D

V

Időpont

Dátum

129

1

Magyarország - Egyiptom

1.23

 

 

Szo 18:45

jan. 12

140

1

Everton - Swansea

1.53

 

 

Szo 15:45

jan. 12

159

1

Hull City - Sheffield Wed.

1.60

 

 

Szo 18:05

jan. 1

Eredő: 3,01

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Kézilabda világából

Újraélesztettük régi rovatunkat, a "Nagy tétes" sorozatot, ahol a nap legerősebb single tippjével érkezünk. Tartsatok velünk, jöhetnek kommentben olyan önálló ajánlatok, amire érdemes nagy pénzt tenni és önmagában is megéri. foto: pixabay.com
Újraélesztettük régi rovatunkat, a "Nagy tétes" sorozatot, ahol a nap legerősebb single tippjével érkezünk. Tartsatok velünk, jöhetnek kommentben olyan önálló ajánlatok, amire érdemes nagy pénzt tenni és önmagában is megéri. foto: pixabay.com