Tippmixes duplázó: Hoffenheim - Ludogorec Razgrad

2017. Dec. 7.
gcfc

Ebben a rovatban megpróbálok egy olyan kombinációt összerakni, ami legalább megduplázza a tétünket, de ha a kínálat engedi, meg is triplázhatjuk az alapegységünket! A fogadáshoz sok sikert mindenkinek!

h i r d e t é s ▼

 

25516 H. Hoffenheim - Ludogorec Razgrad Hoffenheim (1X2) 2,45

  • Eldőlt minden, pontosabban a németek szemszögéből, hisz részükről már tét nélküli ez az utolsó csoportmeccs, talán csak a presztízs az, ami motiválhatja őket, hisz hazai pályán Európától búcsúzni csak szépen lehet, még ha ideiglenesen is. A német csapat zuhanyhíradójából az derült ki, hogy több olyan embernek ad bizalmat ma Nagelsmann, akik kevesebb lehetőséget kaptak eddig a szezonban, köztük több fiatallal is. Ebből a szempontból joggal gondolhatjuk, hogy kevesebb esélye van a hazaiaknak a még motivált bolgár együttessel szemben, viszont a hazai pálya, valamint a korábban mellőzött labdarúgók bizonyítási vágya olyan lökést adhat a Hoffenheimnek, ami akár a győzelembe is beletaszíthatja őket. A fiatal szakvezető nyilatkozott is erről a jelenségről, miszerint kettészedték a keretet, s külön készülnek az EL-re, valamint a Bundesliga-fordulóra a játékosok. Azonban az interjúból kiderült az is, hogy szó sincs arról, hogy ezáltal elengednék a bolgárok elleni ütközetet, éppen ellenkezőleg, egy sor éhes játékos fog majd kifutni a gyepre. 

FH: 19:00

Hozzászólások

Szia, eloszor is koszi a tippet. Masodszor latsz ra eselyt, hogy a slavia praha-FC Astana meccsen x2 lehet a kimenetel? 2.30-as oddsért vonz. Végülis továbbjutási rangadó. Válaszod előre is köszi!:)

Szia!/Némi esély van rá, hisz vannak hiányzóik a cseheknek, viszont a hazai pálya előnye sokat érhet ma, ám tény az Astanat sem szabad leírni. Iksz szaga van.

 

h i r d e t é s ▼