2022.05. 05.

Tipplap Duplázó Club (JÁTÉKSZABÁLY)

Tipplap Duplázó Club (JÁTÉKSZABÁLY)

2022 május 7-től alapos ráncfelvarrás után indul a Tipplap Club, de ezentúl már Tipplap Duplázó Club néven. A névváltoztatás magában hordozza a játék szabálymódosításainak egyikét. Kérünk mindenkit, olvassa el a játékszabályt, mielőtt belefog, mert aki nem úgy tippel, ahogy az elfogadott, kiesik a játékból. Mindenkinek sok sikert kívánunk mind a játékban, mind a sportfogadásban! KÉRÜNK MINDENKIT OLVASSA EL A SZABÁLYZATOT!

A tippadók sorrendjét továbbra is a ROI aránya dönti majd el, Erről korábban olvashattatok egy írást, Erről korábban olvashattatok egy írást.

AZ AKTUÁLIS TIPPSTER TOPLISTA ELÉRHETŐ A FŐMENÜ-TIPPEK GOMBJA ALATTI LENYÍLÓ MENÜBEN, IMMÁRON KÉT LISTA VAN, EGY A TIPPLAP CLUBRA, EGY PEDIG MINDEN MÁSRA! 

 

 • 2022 májusában új játék kezdődik, amely nagyban hasonlít majd az eddig játszott TIPPLAP CLUB-hoz, csak néhány minimális változtatás lesz! Ezen változtatások most röviden: 

1. Eredő szorzó: 2023.03.02-től: 1,9 és 2,22 KÖZÖTT! NAGYON SZIGORÚAN FOGJUK VENNI! A 2,23 már kiesést von maga után! Kérjük figyeljetek oda! 
2. Események száma egy fogadásban: Lehet single vagy kétmeccses kötés 
3. Egy nap csak egy tipp küldhető játékba! (A 31 napos hónapoknál vigyázzatok, hogy ne minden nap tippeljetek!
4. A havi maximum 60 játszható tipp száma lecsökkent 30-ra, a minimális szám pedig 20-ra emelkedett!

5. 2022.11.04-től tilos az ÁZSIAI tippek használata! 
6. 2022.12.01-től tilos a DÖNTETLEN TÉT VISSZAJÁR tippek használata! 

Minden más szabály maradt! Olvassátok el a szabályzatot!

RÉSZLETES SZABÁLYZAT: 

 • 2022.01.01-én bevezetett új szabálykiegészítés: Ha elmaradt meccs van és azt a Szerencsejáték ZRT rendszere töröltként jelzi, akkor ez a tipp BELESZÁMÍT a 30-ba! Vagyis hiába lesz eggyel kevesebb a NYERT és a VESZTEs TIPPEK összege, nem az a mérvadó, hanem a játékba küldött SZELVÉNY száma! A 2021 decemberi játék végeredménye a minta: 

Vagyis 2022 januártól AC Milan felhasználó már nem lenne nyertes a játékban! 

Lássuk hát a szabályokat:

 • 1. Tippek száma: 
  A leadandó tippek száma 20 és 30 között lehet csak az adott hónapban! Akik tartják mindkét határt, azok közül az első két legmagasabb ROI-val bíró játékos nyeri a játék főíjait. (ez a kettő csak most a járványidőszakban van, később visszatérünk a háromra) Most pontverseny nincs, csak egy játék megy, mindenkire ugyanazok a szabályok vonatkoznak. Ha valaki túllépi a 30-at és nem éri el a 20-at, sajnos kiesik a játékból. A Tipplap Duplázó Clubban egy nap csak egy tipp küldhető játékba, de ez lehet single és kétmeccses szelvény is! 

2. Tippek helye:

 • 2022. MÁJUSÁTÓL továbbra is A TIPPLAP CLUB-AKTUÁLIS NAPI CIKK ALÁ KOMMENTELT TIPPEK VESZNEK RÉSZT A JÁTÉKBAN! AZT, HOGY A TIPPETEK RÉSZT VESZ-E A JÁTÉKBAN TI MAGATOK IS LE TUDJÁTOK ELLENŐRIZNI: JOBB FELÜL A DÁTUM MELLETT ZÁRÓJELBEN OTT SZEREPEL, HOGY TIPPJÁTÉK! CSAK AZOK A TIPPEK VESZNEK RÉSZT, AMELYNÉL EZT LÁTJÁTOK. VAGYIS CSAK A TIPPLAP CLUB CIKKEK KOMMENTJEIBE LEHET ÉRVÉNYES TIPPET ELHELYEZNI!

 

3. A szorzólimit 2023.03.02-től: 1,9 és 2,22 KÖZÖTT!

 • Ennek a játéknak a lényege az, hogy remek, fogadható duplázó tippeket osszunk meg egymással. 

4. EGY MECCS - EGY TIPP, EGY NAP - EGY TIPP! (A 31 napos hónaponál vigyázni!) 

 • VÁLTOZÁS: EGY JÁTÉKOS EGY ESEMÉNYRE CSAK EGY TIPPET ADHAT LE NAPONTA! Tehát nem lehet olyan taktikával játszani, hogy egy MOL Fehérvár - Ferencváros mérkőzésre külön lead valaki egy vendégsikert x,xx szorzóért, majd lead egy 1-0-ról hendikepes vendégsikert y,yy szorzóért, aztán lead három correct score-t külön, ezzel egy meccshez öt tippje vesz részt a játékban! Ilyen lehetőség többet nincs. Egy meccs - egy tipp. AKI TÖBB TIPPET AD LE KIESIK A JÁTÉKBÓL! KÉRÜNK MINDENKIT, HOGY FIGYELJEN ODA!

5.  Tippben leadott események kezdete: Minden játéknapon a tippekben szereplő eseményeknek, legyen az single, vagy szelvény, mindig minden esetben másnap reggel 06:00-ig el kell kezdődni! Ez az amerikai sportok miatt van így. Tehát ha például a 7-én szombaton kirakott kétmeccses szelvény-tippetekben van másnap hajnali amerikai esemény, lehet, de 8-án reggel 06:00-ig el kell kezdődnie! 

6. Tilos a "KI JUT TOVÁBB"-típusú fogadások használata a játékban!

 • Ennek oka: A Tipplap játéka egy olyan automatikus rendszeren alapszik, amely a szerencsejáték Zrt. adatait importálja, az eredményeket is beleértve és a jövőbeli meccseket is! Ez a folyamat nem mindig követi azonnal a meccsek lejátszását, így bent maradhatnak olyan KI JUT TOVÁBB-típusú fogadási lehetőségek, amelyek már aktualitásukat vesztették. Mivel ezt az automatikát nem tudjuk javítani, így ezek a meccsek továbbra is bent lesznek! Ezért nem vehetnek részt a játékban, nem lenne fair! 

2021 márciustól KEZDVE TILOS EZEKET A "KI JUT TOVÁBB"-típusú FOGADÁSI LEHETŐSÉGEKET JÁTÉKBA KÜLDENI. Aki ilyet használt, kiesik. 

7. NAGYON FONTOS! AKI EGY ADOTT NAP LETELTE UTÁN EGY BÁRMELY KORÁBBI NAP TIPPLAP CLUB CIKKE ALATT AD LE OLYAN TIPPET, AMI MÁR AZ AKTUÁLIS NAPRA, VAGY AKÁR MÁSNAPRA ILLETVE KÉSŐBBRE SZÁMÍT, KIESIK ÉS NEM IS JÁTSZHAT A KÖVETKEZŐ JÁTÉKBAN SEM! KÉREK MINDENKIT CSAK ÉS KIZÁRÓLAG AZ ADOTT AKTUÁLIS NAPHOZ TIPPELJEN! KORÁBBI CIKKHEZ SOHA!

További hasznos részletek:

TIPPLAP CLUB

 • Minden felhasználó, akinek érvényes regisztrációja van a Tipplapra, képes elemzést írni és tippet leadni a TIPP HOZZÁADÁSA gomb megnyomásával. Ez már csak SINGLE meccsek lehetnek (az ajánlat a Tippmixpro oldaláról lett importálva).
 • A játékosok megadhatnak az adott időszakra tetszőleges számú, DE MINIMUM 20 db  és maximum 30 db SINGLE vagy kétmeccses szelvény-fogadást. Egy nap csak egy tipp adható le! Ez is fontos változás. A tippeket néhány mondatban indokoljuk meg, nem prózaíró-verseny, hanem a tények felsorolása akár. Az elemzésírás nem kötelező, de saját igényes munkánkat növeljük vele és az esetleges holtverseny esetén számít majd. 
 • 2023.03.02-től: 1,9 és 2,22 KÖZÖTT! Aki ettől eltér, sajnos kiesik a játékból. Kérem, figyeljen mindenki oda! 
 • Nem számít a mondatok helyesírása, szöveg összefüggése, stilisztikai és tartalmi elvárások nincsnenek, de annyit szerintem mindenki oda tud írni egy-két mondatban, hogy miért választotta azt a tippet. Pl: Sok a sérült, felsorolja, edzőváltás, sorozatos vereségek miatt alacsony az önbizalom, a csapat játékoskerete sokkal értékesebb. Aktuális forma, stb. Ezekre vannak segédanyagok (a teljesség igénye nélkül):

  Sérültlisták:
 • www.injuriesandsuspensions.com
 • www.transfermarkt.com
  Keretek értéke, összeállítások, statisztika: www.transfermarkt.com
  Aktuális forma, statisztikák: www.eredmenyek.com
 • A TIPPEK konkrét topicja a TIPPLAP CLUB, amely nap-mint nap kikerül majd az oldalra, pont úgy, ahogyan a trükkök taktikák is. CSAK AZ IDE LEADOTT TIPPEK VESZNEK RÉSZT A JÁTÉKBAN!
 • EGY NAP, EGY TIPP - Egy játékos naponta csak egy tipped adhat.
 • Minden játékos 20.000 ponttal rendelkezik a hónap elején, ennek a száma, a leadott tippek kiemenetelének megfelelően változik. Ha elfogy, akkor az adott hónapban a játékos további tippjei nem vesznek részt a játékban. 
 • A rendszerünk a tippeket automatikusan elszámolja és a játékosok adatlapján a ROI-t számolja. Mindig az aktuális ROI-állás lesz kint, amint megvan a meccsek hivatalos eredménye, máris látható, visszanézhető a tippünk. Az összesítést pedig folyamatosan méri a rendszer.  

HOGYAN TIPPELJÜNK?

 

 • A kommentfelületben megnyomjuk a TIPP HOZZÁADÁSA gombot.
 • Megadjuk a tétet, ez 100 és 1000 között lehet, százasával növelhető. Ez az úgynevezett stake, vagy tipperősség. Minél biztosabbak vagyunk egy tippünkben, célszerű annál feljebb vinni. FONTOS, hogy nem lehet 1000 pont fölötti tipperősséget leadni! Aki így tippel kizárásra kerül!
 • Az összes sportágból kiválasztjuk a tippünk sportágát.
 • Majd a VÁLASSZ ESEMÉNY lehulló menüből máris ki tudjuk választani az eseményüket. TIPP: A CTRL+F keresésre való billentyűkombináció alkalmazható! Elkezdjük begépelni a csapat nevét helyesen, és máris odaugrik a listában. Rá kell bökni.
 • Ezután előjön a 2. számú menü, ahol PIACOT kell választanunk, vagyis a tippünket. 1X2, Hendikep, mindkét csapat gól, gólszám, stb. Minden, ami a TIPPMIXPRO oldalain is megtalálható! Hiszen innen importálja a rendszer az adatokat.
 • Ha megvan és ráböktünk, előjön a 3. ablak, a KIMENETEL választása. Itt is hasonlóképpen kikeressük a tippünket és ráklikkelünk.
 • Ha minden oké, akkor az alul található zöld színű RÖGZÍTÉS gombot nyomjuk meg.
 • Ha kész, akkor a MENTÉS gombot kell megnyomni és a tippünk megjelenik a kommentfelületen! Ezután következik az utolsó lépés:
 • Az írható mezőbe leírjuk szöveges elemzésünket, érvelésünket és megnyomjuk a KÜLDÉS gombot. Tippünk és elemzésünk bekerült a kommentek közé és a rendszerbe. KÉSZEN VAGYUNK.
 • Az első két legmagasabb ROI-t elérő játékosok nyernek. 
 • A győztes csakis a ROI mutató alapján kerül meghirdetésre, DE amennyiben, a kezdeti 20.000 pont, amiből a tippadó gazdálkodik az adott  hónapban, elfogyott, akkor a játékos kiesett az aktuális játékból! Kérünk mindenkit erre figyeljünk oda.
 • Amennyiben holtverseny lenne, akkor a TÖBB NYERESÉGES TALÁLATTAL rendelkező tippadó nyer, vagyis ekkor számít a találati arány. Amennyiben így is holtverseny lenne, akkor a több elemzéssel rendelkező játékos a nyertes, ha pedig így is remi az állás, akkor sorsolunk. 
 • A Tipplap a bármikori változtatás jogát fenntartja!

NYEREMÉNYEK

FIGYELEM! A nyertesek díjainak feltöltése esetenként több nap, akár 14 nap is lehet. Eddig is mindenki megkapta a díjat, ezután is meg fogja és igyekszünk minél hamarabb megoldani. Köszönjük a türelmet és a megértést! Sajnos 2021 nyarának második két hónapjában, vagyis júliusban és augusztusban csupán egy-, 5000 forintos fődíjat tudunk biztosítani.  NINCS OLYAN, HOGY ADJUK ODA VALAMELYIK SZERVEZETNEK, UTALJUK EL AKÁRHOVÁ. NINCS PAYSAFE-KÓD, MEG MÁS EGYÉB LEHETŐSÉG, CSAK ÉS KIZÁRÓLAG TIPPMIXPRO-SZÁMLAFELTÖLTÉS VAN! Ha valaki lemond a nyereményéről, akkor a játék öröméért játszott. 

1. helyezett: 5.000 forintos Tippmixpró-feltöltés.

AZ AKTUÁLIS TOPLISTA ITT MEGTEKINTHETŐ!

Ha kérdés van, tegyétek föl, válaszolunk. Kívánunk mindenkinek eredményes játékot és jó szórakozást és elsősorban jó egészséget és kitartást ebben a vészterhes időszakban! Várunk mindenkit szeretettel! 
Tipplap szerkesztők!

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
Vác_all_in 2023-05-07 20:02:53
Ez tuti nem lesz jó... De nincs jobb

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.05.07. 20:30
Chaco For Ever - Brown de Adrogue
Gólszám 2,5
Kevesebb, mint 2,5
1.41 1 - 1
2023.05.07. 20:20
SG Westwien - Bregenz
Gólszám 58,5
Kevesebb, mint 58,5
1.48 27 - 20
Eredő odds 2.09
Tét 1000
Nyeremény 2090
456rtz 2023-04-30 11:50:24
Cardiff biztos bennmaradó, Huddersfieldnek kell még a pont!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.04.30. 13:00
Cardiff - Huddersfield
1X2
Huddersfield
3.20 1 - 2
Tét 500
Nyeremény 1600
deseo 2023-04-14 18:58:07
...

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.04.14. 20:30
Schalke - Hertha BSC
1X2
Schalke
2.20 5 - 2
Tét 100
Nyeremény 220
Keli93 2023-03-07 10:35:52
Hajrá :)

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.03.07. 21:00
West Bromwich - Wigan
1X2
West Bromwich
1.53 1 - 0
2023.03.07. 21:00
Plymouth - Derby County
Hendikep 1:0
Plymouth
1.45 2 - 1
Eredő odds 2.22
Tét 1000
Nyeremény 2220
csutakattila.81@gmail.com 2023-03-05 09:20:30
⚽🍀

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.03.05. 16:15
Barcelona - Valencia
1X2
Barcelona
1.48 1 - 0
2023.03.05. 18:00
Internazionale - Lecce
1X2
Internazionale
1.36 2 - 0
Eredő odds 2.01
Tét 800
Nyeremény 1608
Dudás István 2023-03-01 19:31:03
Paks jobb csapat a vadásznak a bentmaradásra kell figyelnie jobban

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.03.01. 20:00
Paks - Vasas
1X2
Paks
2.07 2 - 3
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 2070
Guszti1974 2022-11-12 23:53:43
Sziasztok!!
Én ezt a ROI sose értettem!!??
Elnézést..
10 tippem volt eddig ha jól számoltam 3 rossz 7 jó tippet adtam..
És csak 5.95 a ROI??
Köszönöm a választ!!
Guszti!!
davicc26 2022-10-09 09:47:48
6.nap

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2022.10.09. 17:00
Pécs - Soroksár
1X2
Pécs
1.87 2 - 1
2022.10.09. 20:15
MTK - Győr
Kétesély
MTK vagy Döntetlen
1.08 1 - 1
Eredő odds 2.02
Tét 1000
Nyeremény 2020
BorealOwl 2022-08-01 14:56:47
1. nap

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2022.08.01. 20:00
MTK - Szeged GA
1X2
MTK
1.45 2 - 1
2022.08.01. 20:46
Magdeburg - E. Frankfurt
1X2
E. Frankfurt
1.48 0 - 4
Eredő odds 2.15
Tét 1000
Nyeremény 2150
Balogh Ádám 2022-06-01 17:30:31
Remélem ez érvényes fogadás.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2022.06.01. 20:15
Young Boys 2 - Basel 2
Döntetlennél a tét visszajár
Basel 2
2.12 2 - 1
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 2120
Balogh Ádám 2022-06-01 17:34:20
Bocsi ezt tudnátok törölni? Az aktuális duplázó cikkbe beírtam már a tippet de még nem küldtem el, közben átléptem a jatekszabaly cikkhez aztán véletlenül ott nyomtam rá a kuldesre... Köszi!
Barnamedve 2022-05-05 19:53:39
NAGYON FONTOS! AKI EGY ADOTT HÓNAP LETELTE UTÁN EGY KORÁBBI HÓNAP BÁRMELYIK NAPJÁNAK TIPPLAP CLUB CIKKE ALATT AD LE OLYAN TIPPET, AMI MÁR AZ AKTUÁLIS HÓNAPRA SZÁMÍT, KIESIK ÉS NEM IS JÁTSZHAT A KÖVETKEZŐ JÁTÉKBAN SEM! KÉREK MINDENKIT CSAK ÉS KIZÁRÓLAG AZ ADOTT AKTUÁLIS NAPHOZ TIPPELJEN! KORÁBBI CIKKHEZ SOHA!
Spitball 2022-05-05 14:46:33
A májusi tippster listán miért szerepelnek már most felhasználók, ha még el sem kezdődött a verseny? Ez május 7-én le lesz nullazva mindenkinél és 20k-ról indul mindenki?
Barnamedve 2022-05-05 19:54:29
Ez jó kérdés! Mert korábbi tipplap clubos cikkek alá kommenteltek be mostani tippeket! Nem tudtam, hogy ezt is bezsámolja. De megkeresem az informatikust és megpróbálom kiiktatni
Spitball 2022-05-05 14:43:23
Az esemény is arra a napra kell hogy Essen, amikor megteszi az ember? (Pl május 7-én fogadhatok május 8-ai eseményre?) Ugye ez nagyon releváns az amerikai sportágak miatt. És nem feltétlenül szeretnék 0:00 óráig fent maradni egy tipp miatt...
És ez a kérdés még inkább releváns a hónap utolsó napján. Május 31-én leadott tipp egy jún 1-ei eseményre még beleszámít a májusi eredménybe?
Barnamedve 2022-05-05 19:40:56
Egy játéknapon, akár single a tipp, akár szelvény, mindenképpen úgy kell kiválasztani az eseményeket, hogy másnap reggel 06:00-ig elkezdődjenek!
Barnamedve 2022-05-05 19:35:56
Ha a hónap utolsó napján olyan amerikai eseményre akartok tippelni, ami már 1-én hajnalban kezdődik, azt lehet, de még 00:00 előtt le kell adni a tippet és csak reggel 06:00-ig kezdődő eseményt lehet választani!
Barnamedve 2022-05-05 19:42:39
Beírom ezeket is a szabályzatba! Köszönöm, hogy szóltál! Ezért is jó, hogy előre kikerül és lehet olvasgatni!
tozso001 2022-05-05 11:52:49
1.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2022.05.05. 12:00
Gimcheon Sangmu - Gangwon
Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5
Igen és több, mint 2,5
2.10 1 - 0
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 2100
seantaylor21 2022-05-05 11:53:44
Velem egyyütt nem figyelsz. 7.én indul
tozso001 2022-05-05 15:12:02
Akkor holnapután....
Bocsi!
prigioni 2022-05-05 11:02:08
Sima ügy

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2022.05.05. 21:00
Marseille - Feyenoord
Büntetőlap-szám 5,5
Több, mint 5,5
2.04 0 - 0
Tét 1000
Nyeremény 2040
prigioni 2022-05-05 11:05:49
Na én is beleestem, hisz 2 nap múlva kezdődik. Mindegy, hamar észrevettem. Edzésnek pont jó- szabadedzés, már ha nem lesz grand prix. Egyébként ez a tipp ma nagyon jó esélyekkel bír. Nálam 1.6-nál nem lenne több rá az odds.
Barnamedve 2022-05-05 10:32:39
Májusra a csonka játékban 15 tipp a minimum a napi egy a maximum
AC Milan 2022-05-05 10:33:21
Ok, köszi!
AC Milan 2022-05-05 10:23:42
Májusra is a min 20, max 30 tippszám vonatkozik? Nem a teljes hónapban zajlik a játék, pl a max 30-at senki nem tudja teljesíteni, de a min 20-hoz is szinte minden nap tippelni kell.
seantaylor21 2022-05-05 10:25:20
Ez nálam is kérdés volt
struccló 2022-05-05 10:00:32
Még egy hónappal ezelőtt kértem, hogy a nyereményemet utaljátok át a szívbeteg gyermeke védelmében alapítvány részére.
Valószínűleg ez nem történt meg, mert azt azóta sem posztoltátok.
Most hoztatok egy új szabályt - Kérdem: Nektek nem tök mindegy, hogy kinek adjátok a pénzt?
Én eddig is a játék öröméért játszottam, ha nyertem az csak ráadás volt!
Most azonban elvettétek a kedvem a játéktól!
Viszlát!
Barnamedve 2022-05-05 10:31:26
Átutaltam. Elküldöm neked az emailedre a kifotózott képernyőképet a netbankos visszaigazolásról. Jó így? Nem fogom kirakni nyilvános cikkben.
AC Milan 2022-05-05 09:37:55
Sziasztok!

Két kérdésem lenne:
1) kétmeccses szelvénynél, a szelvény végső oddsa kell legyen a megadott tartományban (1,9-2,1) és nem mérkőzésenként, jól gondolom?
2) Az a szabály, hogy napi 1 tippet lehet adni. Mondjuk hétfőn nem találok jó tippet, de keddre van két jó tippem is. Olyat lehet, hogy a hétfői cikkben írom be az egyik keddi tippet, a keddi cikkben írom be a másik keddi tippet?
Észrevétel: Van olyan rész a szabályzatban, ahol az odds tartomány 1,9-2,00, van, ahol 1,9-2,1.
tibcsi68 2022-05-05 16:13:20
Ha kihagysz 1-2 napot mert nem találsz jó tippet, simán beleférsz a min. 20 meccsbe.
AC Milan 2022-05-05 20:08:31
1-2 nap belefér, de ilyen szűk oddstartománnyal lehet nem lesz 20 nap se, amikor tudok olyan tippet kirakni amit tényleg komolyan is gondolok. Ha az a cél, hogy minél inkább komolyan gondolt tippek jelenjenek meg a játékban, akkor lehet valamin érdemes változtatni. De ezt majd a játékszervező(k) megmondják.
Barnamedve 2022-05-05 09:41:42
Szia!
Jogos, kijavítottam. Köszi, hogy szóltál.
AZ eredő szorzó kell hogy a tartományban legyen! Tehát ha kétmeccses akkor a kettőnek együtt!
AC Milan 2022-05-05 09:54:52
Köszi! és a 2. kérdésre mi a válasz?
Barnamedve 2022-05-05 09:57:43
Ha nincs aznapra jó tipp, akkor ki kell hagyni. Pont az a lényege ennek a játéknak, hogy mindenki arra törekedjen, hogy valóban JÓ tippet adjon le, ne csak azért, hogy játsszon. Amikor van jó gondolat, akkor kell tippelni. :)
Szóval ezt nem támogatom.
AC Milan 2022-05-05 10:21:59
Amit írtam, az pont azért lenne jó, hogy jó tippet adjunk le. Mivel az odds tartomány erősen behatárolja a lehetőségeket egy adott napra, amikor a kínálat mondjuk kisebb, ezért lehet olyan nap, amikor nem látok a játékba illő tippet, lehet olyan nap, amikor többet is. Ha mondjuk az adott hónapban 20-nál kevesebb olyan nap van, amikor látok megfelelő tippet, akkor kénytelen leszek olyan napon olyan tippet hozni, amit amúgy nem biztos, hogy tennék, azért, hogy meglegyen a min 20 nap. Vagy akár egy oddstartomány bővítéssel (mondjuk 1,8-2,2) is lehetne nagyobb kínálatból választani. Persze, részemről ok, ha az általad írtak lesznek a végső szabályok.
szeretlekandi 2022-05-05 19:43:39
Mondjuk 1,7-2,5 kozott szerintem jobb lenne..nehez ilyen hataron beluli tippet talalni napmint nap. Lasd Tell Vilmosos jatek :)
seantaylor21 2022-05-05 09:10:24
Diridáridó hadd szóljon akkor

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2022.05.05. 21:10
Colorado - Washington (21:10)
Pontszám 10,5
Kevesebb, mint 10,5
2.00 9 - 7
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 2000
AC Milan 2022-05-05 09:33:42
Fent az van írva, hogy május 7-től indul a játék.
seantaylor21 2022-05-05 09:38:26
Ja .... mekkora barom vagyok há én se olvasok ám de elvárom az olvasoktol... :D
Barnamedve 2022-05-05 08:46:13
Sziasztok!
Kérünk mindnekit, olvassa el a játékszabályt, mielőtt tippel, mert nincs javítás! aki elvéti, kiesik!
AZ ÁPRILISI JÁTÉKOT DOMLASZ nyerte! Gratulálunk, a nyertest értesítjük.
prigioni 2022-05-05 11:06:35
Gratulálok Domlasz a győzelemhez!
Domlasz 2022-05-05 15:10:08
Köszönöm.

további témák a rovatból

Vadonatúj szabályokkal, komoly nyereményekért zajlik a Tipplap új NB1-es nyereményjátéka! 28. forduló
Vadonatúj szabályokkal, komoly nyereményekért zajlik a Tipplap új NB1-es nyereményjátéka! 28. forduló
Vadonatúj szabályokkal, komoly nyereményekért zajlik a Tipplap új NB1-es nyereményjátéka! FTC-DVTK
Vadonatúj szabályokkal, komoly nyereményekért zajlik a Tipplap új NB1-es nyereményjátéka! FTC-DVTK
Vadonatúj szabályokkal, komoly nyereményekért zajlik a Tipplap új NB1-es nyereményjátéka! 27. forduló
Vadonatúj szabályokkal, komoly nyereményekért zajlik a Tipplap új NB1-es nyereményjátéka! 27. forduló