NFL ötletek estére

2018. Dec. 9.
Tapuah
Vasárnap lévén megint egy teljes fordulónak örvendezhetnek az amerikai foci rajongók, de mivel már nincs sok hátra az alapszakaszból ezért mindenki már számolgat, hogy milyen teljesítményre van szükség a rájátszásba kerüléséhez. Kettő meccset választottam, remélem nem nyúlok nagyon mellé velük.
 
 
 
 
 
 
 
 
Houston Texans - Indianapolis Colts
 
 
A Colts (6-6) érkezik az NFL egyik legjobb formájában lévő csapatához. A Colts sincsen éppen rossz formában bár múlt héten megszakadt a négy győzelmes szériája és 6:0-ra kikaptak a Jacksonville Jaguarstól. A házigazdák, három vereséggel kezdték a szezont, de aztán fordult a kocka és most már kilenc meccse veretlenek. Mind a két csapatnál a védelem viszonylag stabilan áll ezért akár egy under 49,5 opció sem tűnik teljesen földtől elrugaszkodottnak, de én inkább kockáztatnék és azt mondom, hogy a Colts minden erejét összeszedi és megpróbál visszatérni a nyerő útra és a nagy számok törvénye alapján a Texans is hibázhat egyszer. Ráadásul, ha megnézzük, a két csapat hasonló felállásban lejátszott korábbi mérkőzéseit akkor azt mondják a statisztikák, hogy a Colts többnyire győzni jár Houstonba. Szóval én szembe mennék a közvéleménnyel és egy kis hendivel megtámogatva a vendégek győzelmével próbálkoznék ezen a meccsen.
 
Tipp: Indianapolis +4,5   1,75
 
 
 
 
San Francisco 49-ers – Denver Broncos
 
A 49-ers szezonjának annyi, utolsók a tabellán és idén nem kell a rájátszásra gyúrniuk ahogy most kinéz a helyzet, szóval a motivációjuk nem a legnagyobb, max a szépítés mozgathatja őket. A Denver sem túl acélos idén, de az utolsó három fordulóban nyerni tudtak sorozatban és ma is győzelmi reményekkel érkeznek San Franciscóba és éppen a fent említett Indianapolist szeretnék megelőzni a tabellán, hogy még elcsíphessenek egy rájátszást érő helyet. Én úgy érzem, hogy erre van is esélyük és a rájuk ajánlott oddsz is reálisnak tűnik.
 
Tipp: Denver Broncos  1,5
 
 

h i r d e t é s ▼

 

h i r d e t é s ▼