2024.05. 12.

Angol ligabajnoki selejtezők egy szelvényen!

Angol ligabajnoki selejtezők egy szelvényen!

Megkezdődik az angol Championship, vagyis a másodosztályú labdarúgó-bajnokság feljutási selejtezői. A Norwich City a Leeds Uniteddel-, míg a West Bromwich Albion a Southampton csapatával vív kétmeccses párviadalt. Az első találkozókat rendezik ma.

  • Norwich – Leeds: Mindkét csapat vereséget szenvedett az alapszakasz utolsó játéknapján, mégis a hatodik és a harmadik helyen tudtak végezni a tabellán. A Leeds nagyon jól szerepelt a bajnokság szinte teljes szakaszában, a legrosszabbkor érte el egy hullámvölgy, amelynek pontvesztései azt eredményezték, hogy lemaradtak a második-, csont nélküli feljutási pozícióról, pedig nagyon sokáig úgy tűnt, senki nem állítja meg a Leeds-et. A Norwich elsősorban a hazai meccsein nyújtott jó teljesítményének köszönheti, hogy elérte a playoff-zónát. Hazai körülmények között bárkire veszélyt jelentettek a bajnokságban, de itt két dolgot kell megfontolni. Egyrészt ez egy feljutási playoff meccs, sokkal nagyobb nyomás helyezkedik a csapatokra, másrészt pedig a Leeds támadási hatékonysága nagyon jó! A vendégek minden bizonnyal találnak lehetőséget a támadó harmadban, aminek köszönhetően nem kapnak ma ki! Tipp: X2
  • West Brom – Southampton: Ez egy sokkal kiegyensúlyozottabb párharc lesz. A Southamptonnak volt egy remek időszaka a bajnokságban, rengeteg meccset nyertek meg sorozatban, míg a West Brom elsősorban a stabil védekezésével és a hazai pályán elért sikereivel jutott be a playoffba. A S’Oton nagyon erős támadásban, de a hátsó alakzat nem olyan stabil! A csapat 63 gólt kapott, ami kifejezetten sok volt a tabella ezen részében. Tipp: Legalább két gól lesz a meccsen.
tipp
Norwich – Leeds & West Brom – Southampton
X2 + több mint 1,5 gól a mérkőzésen | 1.70 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából