Angol

A Bundesliga 2 két prominens alakulata feszül egymásnak mindjárt a bajnokság elején. Skóciából a Szívek és a Katolikusok csapnak össze, ahol a hazaiaknál Dembele hiánya azért komoly űrt jelenthet.A Stoke a Brentfordot fogadja, erős hazai eséllyel, míg Belgiumból egy gólos derbivel jöttünk: Dtandard Liege – Cercle Bruge összecsapás lesz. Lássuk!

Két újabb bajnokság indul be a hétvégén, ráadásul ezek már a legmagasabb szinteken! Premier League és a Ligue 1. Mindjárt elsőként a Manchester United nyitómeccsét szemeltük ki magunknak, a francia pontvadászatból pedig Marseille – Toulouse derbit hoztuk. Kiegészítőnek pedig Németország és Ausztria. Tartsatok velünk!

Félidőhöz értünk és már folyik a végjáték, remélem ma jó lesz a találati arány és tart még pár napig a játék. Kíváncsian várom, ki hogyan taktikázik, mivel próbál nyerni, ezért is érdemes nézni ezt a játékot, mert sok jó tippet vehettek már innen az olvasók. A pontos állást posztban kirakom, de addig is hajrá, tippelhet minden jogosult!