Angol

Premier Liga: Javít a Spurs?

2019. Jan. 30.
Gandras

Nincs könnyű helyzetben a Spurs, több kulcsember sérülése miatt elsősorban csak tartalékosabban tudja kiküldeni együttesét a gyepre Pochettino  ezekben a napokban, ráadásul a programjuk is rendkívül sűrű, januárban már ez lesz a nyolcadik tétmeccsük. Ebben a helyzetben már egy Watford elleni hazait sem kezelhetnek ujjgyakorlatként. 

Noha nem az első-számú bajnokesélyesként emlegették a londoni kékeket nyáron, és vélhetően Sarri mester sem bocsátkozott felelőtlen kijelentésekbe, viszont a top 4 az mindenképpen a minimális elvárások között szerepelt. Remekül rajtoltak, azonban mostanra ez a jelenlegi negyedik hely is veszélyben forog, aminek a következtében némi eredménykényszer nehezedik rájuk már ma is. 

Ole Gunnar Solskjaer kinevezése óta már a hetedik bajnoki győzelmére készül zsinórban a vörös ördögök padján, ami mindenképpen egyedülálló lenne a klub életében. Papíron a Burnley egy verhető alakulat, talán pont emiatt lesz nehéz a mai találkozó, de amilyen simán, és amekkora önbizalommal ugrottak neki az ellenfeleiknek eddig, nehezen tudom elképzelni, hogy ma ne három ponttal gazdagodjanak. 

Oldalak