WBA - Brentford: Hazai és/vagy gólok?

2018. Dec. 3.
Evergreen11

A visszajutásra hajtó birminghami együttes vendége a Brentford lesz. Két ötletünk van a mérkőzésre...

h i r d e t é s ▼

WBA - Brentford
Tipp 1.: +2.5! (1.55 - tippmixpro)
Tipp 2.: 1-es! (1.80 - tippmixpro)

  • A birminghami alakulat 19 fordulót követően a 4. helyen várják a folytatást. Nevük mellett 34 pont szerepel, csak hárommal kevesebb, mint a listavezető Norwichnak. Hazai pályán megyőzőek a csíkosak, 6-1-2-es mérlegük mellé brutális, 26-13-as gólkülönbség társul. A támadósorra tehát nem lehet panasz, mint ahogy a gárda formájára sem. Három győztes meccsből érkeznek a mai találkozóra, pedig nem voltak ezek könnyű fellépések. A keretben továbbra is sérült Bakary Sako, viszont Barkley már teljes értékű munká végzett a hétvégétől.
  • A Bretnford minden bizonnyal a kiesés ellen küzd majd a szezonban, 21 egységével a 18 - nagyon közel tanányznak a veszélyzónához. Idegenben különösen nem megy a társaságnak, négy remi és öt vereség jött eddig össze a túrákon, a gólkülönbségük pedig 11-17 - az a védelem azért nem igazán nevezhető stabilnak. Három vereséget szenvedtek el a közelmúltban Maupayék, akik szeptember közepe óta mindössze egy győzelmet arattak a Championshipben. Sérülés és eltiltás nem nehezíti a szakmai stáb dolgát. Thomas Frank, a dán szakember október közepén ült le a kispadra, de egyelőre neki sem sikerült felrázni a brigádot.
  • A WBA otthon nagyon (gól)erős, éppen ezért találatokkal kalkulálunk. A vendégek rossz passzban vannak, és alig ha Birminghamban jönnek ki a gödörből...

 

h i r d e t é s ▼