FA Kupa: Gólokkal a Sirályok meccsén

2019. Jan. 5.
Gandras

A hétvégi FA kupa maraton már tegnap este elkezdődött, s ma kora délután folytatódik, többek között két első osztályú együttes egymásnak feszüléséből, ahol a cseresznyéskertben landolnak a sirályok.

h i r d e t é s ▼

 

 

LABDARÚGÁS, ANGOL FA KUPA
2019.01.05. 13:30
BOURNEMOUTH - BRIGHTON

  • A PL-ben szinte  azonos mérleggel állnak, a hazaiak a 12. helyen tanyáznak 27, a vendégek eggyel lentebb 26 gyűjtött ponttal. Hughton csapata az elmúlt három fordulóban veretlen maradt, pedig ebben a periódusban játszotta az Arsenallal, illetve a West Ham-nél is megmérkőztek, ahol két gólos előnyből kényszerültek a pontosztozkodásra, s többek között  Dale Stephens  játszott nagyot, aki a gólja mellé hatékony passzpontosságot, és több nyertes párharcot is letett az asztalra. Nagy kérdés, hogy a két mester mennyire nyúl bele a kezdőbe, mennyire akar rotálni, ám abban biztosak lehetünk, hogy aki kisebb sérüléssel kínlódik, azzal nem fognak kockáztatni.
  • Így a vendégeknél Bernardo játéka lehet kérdéses a baloldali védő pozícióban, míg Howe hasonló okok miatt hagyhatja ki a fiatal középpályást, Lewis Cookot, illetve a Livepooltól leigazolt Solanke is vélhetően még csak a lelátóról tájékozódik. A bajnokságban nem is olyan régen, december 22.-én találkoztak egymással hasonló pályaválasztás mellett, s akkor a fiatal David Brooks duplájával hazai siker született, egyébként a walesi középpályás  ha ma nem kezdene, akkor könnyen elképzelhető, hogy Jordon be futja meg a jobb oldalt. Közhelyes tudom, de a kupa az mindig egy más kávéház, ami miatt a kimenetelt hanyagolnám, viszont a gólváltás egy remek opció lehet 1,85-ös szorzóért nem mellesleg.

 

 

h i r d e t é s ▼