FA Kupa: Wolverhampton – Liverpool 1,80-as szorzóért!

2019. Jan. 7.
Gandras

Nem túl régen találkoztak egymással a bajnokságban hasonló pályaválasztás mellett, s akkor a listavezető nyerni tudott idegenben is. A Pool egy kulcsfontosságú derbi elvesztése után érkezik a Farkasokhoz!

h i r d e t é s ▼

 

 

LABDARÚGÁS, ANGOL FA KUPA
2019.01.07. 20:45
WOLVERHAMPTON - LIVERPOOL

  • Nagy kérdés, hogy Klopp az FA kupában mennyire fog majd rotálni, s esetlegesen mennyi kulcsjátékosnak ad majd pihenőt. Azon a bizonyos decemberi bajnoki találkozójukon a farkasoknak is akadtak lehetőségeik, volt öt kaput eltaláló lövésük is, illetve egy ziccerük, de mindössze csak ennyi jutott nekik. A hétközi bajnoki fordulóban a City vendégeként rangadót veszítettek a vörösök, ám különösen hatalmas nagy gyász hangulatot fölösleges generálniuk, hisz maga a szezon meg önmagáért beszél, s talán nyáron ez az eredmény  egy picit bele is volt kalkulálva. Inkább lényegesebb lesz számukra a következő bajnoki meccsek sorozata, mert elvileg mind a hozható kategória, s erre a sorozatra egy FA kupa továbbjutással hangolódni nem is lenne rossz.
  • Nyilván Klopp ezt a mai találkozót szeretné a legrövidebb módon lezárni, s még csak véletlenül sem rákényszerülni a megismételt meccsre, azonban arra is gondosan ügyelnie kell, hogy a nagy hajtás miatt megfelelően pihenni is tudjon a keret. Előrejelzések alapján Alisson, Salah, Firmino valamint Wijnaldum sem kap lehetőséget kezdőként, de ha Alberto Moreno tudná vàllalni a jàtékot, akkor Robertson is csak a padról figyelhetné a többieket. Ugyanakkor a keret egyre hosszabb s mélyebb, ami a mai modern futball nélkülözhetetlen eszköze, így cseppet sem féltenék egy olyan kezdőt, amibe olyan játékosok kapnak szerepet, mint Mignolet, Keita, Fabinho, vagy Sturridge.
  • A farkasok az elmúlt két bajnoki fordulóban, két különböző arcukat mutatták meg, hisz a Spurs ellen idegenben nyerni tudtak, de pár napra rá hazai környezetben a Palacetól szenvedtek vereséget. Nehéz erre magyarázatot találni, vélhetően Espirito Santo is csak a  fejét vakarja ilyenkor. A portugál szakember is úgy gondolom, hogy több olyan játékost fog a kezdőbe jelölni, akik korábban kevesebb lehetőséget kaptak a bajnokságban, gondolok itt a brazil Bonatinire, Kortney Housera, vagy Ruddyra a kapuban, rájuk a bajnokságban a Man. City vár a következő fordulóban. Felforgatott kezdőkkel is esélyesebb a vendég-gárda, s érzésem szerint nagy küzdelemben, de még a rendes játékidőben eldönthetik a továbbjutás sorsát, amire 1,80-as oddsot adnak jelenleg.

 

Hozzászólások

 

h i r d e t é s ▼