La Liga: Gólváltást várunk jó kis szorzóért!

2019. Jan. 7.
Gandras

Mindkét csapatnak van miért küzdeni: A Celta a forduló előtt csupán ötpontnyira volt a rájátszást jelentő zónától, míg a Bilbaót erőteljesen fenyegeti a kiesés réme. Két motivált csapat találkozik ma, de van kulcsfontosságú hiányzó is. Lássunk egy 1,75-ös szorzót!

h i r d e t é s ▼

 

 

LABDARÚGÁS, SPANYOL BAJNOKSÁG
2019.01.07. 21:00
CELTA VIGO - ATH. BILBAO

  • A pletykák szerint Aspas sérülés miatt kihagyhatja a Bilbao elleni bajnokit, amivel nőnek a kiesés ellen menekülő vendégek esetleges esélyeik. Az égszínkékek  az elmúlt négy otthoni bajnokijukból 4-1-1-es mérleggel jöttek ki, s jelenleg 21 ponttal állnak a 13. helyen, ám ha ma sikerülne nekik mindhárom pontot az Abanca-Balaidosba tartani, akkor már az első 10-be lépnének. Könnyű dolguk nem lesz a méregfoguk sérülése miatt elsősorban, a válogatott Aspas távollétében a Mendez-Gomez-Boufal trió lehet elől, ami azért nem hangzik rosszul.
  • A másik oldalon Raul Garcia, illetve Yeray Alvarez eltiltás miatt marad távol, míg Mikel Rico sérülés miatt hagyhatja ki a találkozót. Gaizka Garitano kinevezésével egyre stabilabb a baszk együttes, s szépen lassan elkezdtek kimászni a vörös zónából, győzelmükkel a Villarealt előznék meg. Két motivált csapat találkozójáról van szó, s lényeges szempont lesz, hogy melyik fél veszi kézbe az elejétől  a kezdeményezést, a Vigo egyébként az 5. legtöbbet labdát birtokló csapat a spanyol élvonalban, s átlagosan 9,4 meccsenkénti kapura-lövésük van. Ebből a szempontból a Celta uralhatja inkább a játékot, s a vendégeknek inkább a kontrák jutnak, úgy gondolom, ez adhat olyan stílust a meccsnek  ami eredményezhet egy gólváltást is akár, s ezért 1,75-ös szorzó jár.

 

 

h i r d e t é s ▼