2024.05. 14.

La Liga: Girona - Villarreal (Gólváltós meccs Katalóniából!) 2024.05.14

La Liga: Girona - Villarreal (Gólváltós meccs Katalóniából!) 2024.05.14

Közkedvelt fogadási forma az, amikor egy adott meccsen mindkét féltől várjuk azt, hogy betaláljon az ellenfél hálójába. Általában jó szorzókat adnak rá, így könnyedén beilleszthetőek egy kétmeccses szelvénybe, de gyakran single is megállják a helyüket. Ez lesz mára a legjobb BTTS!

Mire figyeljünk BTTS-tippválasztásnál?

  • Angolul BTTS-ként kell keresni ezt a fogadási fajtát. A lényeg az, hogy olyan meccset keressünk, ahol több technikás, gólerős játékos található, a csapat(ok) általában támadó játékot játszanak, illetve azok a meccsek is esélyesek ahol valami komoly motivációs tényező van az egyik-, vagy akár mindkét csapatnak. Pl. ha egy rájátszásért, vagy a kiesés elkerülése miatt nagyon kellenek a pontok. Ha kupajellegű, kieséses mérkőzést választunk, akkor mindig legyen tétje a meccsnek. Egy BL-összecsapás már a kiesési szakaszban sokszor remek lehetőséget nyújt. Kisebb bajnokságokban, másodosztályokban kerülendő ez a fogadási forma!

Mai tipp BTTS-re:
Girona – Villarreal

  • Még három forduló van hátra a spanyol bajnokságból, amelyben a Girona 75 ponttal a második helyen áll, a Barcelonával fut versenyt az ezüstéremért, míg a Villarreal a 9. helyezett 48 ponttal még halovány matematikai eséllyel odaérhet az EKL-indulást érő 7. helyre. De ez elég kicsi esély.
  • A Girona történelmének legsikeresebb szezonján van túl! 5 bajnoki mérkőzésből 23 győzelmet, hat döntetlent és hat vereséget jegyez, amivel 75 pontot szerzett, és a tabella második helyén áll. A Girona május 4-én a Barcelona 4-2-es hazai legyőzésével biztosította a Bajnokok Ligája-részvételt a következő idényben, de szombaton 2-2-es döntetlent ért el az Alaves ellen. Ezzel a döntetlennel Michel csapata négy mérkőzésre növelte veretlenségi sorozatát, és az Atletico Madrid elleni 3-1-es vereség óta a lehetséges 12 pontból 10-et szerzett. A Girona ma négy komoly sérülttel veszi fel a harcot, hiszen Borja Garcia, Cristhian Stuani, Ricard Artero és Joel Roca sem áll rendelkezésre.
  • A Villarreal azt követően lép pályára, hogy szombaton hazai pályán 3-2-re legyőzte a Sevillát. Az állás egészen a 97. percig kiegyenlített volt, amikor Alexander Sorloth megszerezte a győztes gólt a Villarrealnak. A szezon első felében gyengék voltak és meg kellett szenvedni minden pontért, de 2024-ben remekelnek és lendületes jó formájuknak köszönhetően szinte sikerülhet kivívni az európai kupaszereplést. Erre még nagyon halovány matematikai esély van. A Sárga Tengeralattjáró, amely az előző szezonban az ötödik helyen végzett a La Ligában, az utolsó négy bajnoki mérkőzéséből hármat megnyert, és 17 idegenbeli meccsén 23 pontot gyűjtött ebben a szezonban. Santi Comesana visszatér a keretbe, miután eltiltás miatt kihagyta a Sevilla elleni mérkőzést. Alberto Moreno, Alfonso Pedraza, Gerard Moreno, Juan Foyth, Denis Suarez és Yeremy Pino azonban sérülés miatt várhatóan ismét kimarad.
  • A Villarreal jól szerepel idegenben, de a Girona túl nehéz ellenfél lesz ma, azért egy gólra jók lesznek a vendégek is, a hazaiak pedig várhatóan ennél többet szereznek majd.

KÉRJÜK, SEGÍTSD A MUNKÁNKAT ÉS A TIPPMEZŐRE VAGY ERRE A FELIRATRA KATTINTVA, REGISZTRÁLJ A MEGÚJULT TIPPMIXPRÓRA AHHOZ, HOGY JÁTSSZ! KÖSZÖNJÜK!

tipp
Girona – Villarreal
Mindkét csapat szerez gólt | 1.42 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
eden12 2024-05-14 18:37:38
✌️

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2024.05.14. 22:00
Girona - Villarreal
1X2 + Mindkét csapat szerez gólt
Hazai és igen
2.57 0 - 1
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 2570
eden12 2024-05-14 18:36:50
✌️

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2024.05.14. 22:00
Girona - Villarreal
Gólszám 3,5
Több, mint 3,5
1.82 0 - 1
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 1820

további tippjeink a Foci világából