2023.03. 29.

Over-Under (tipp a gólok számára) – 2023.03.29 (Angol kisligás under!)

Over-Under (tipp a gólok számára) – 2023.03.29 (Angol kisligás under!)

Egy labdarúgó-mérkőzésen a gólokra is fogadhatunk. Kedvelt módszer az OVER-UNDER. Egy alap határszám mindig adott ez a 2,5 gól. Amennyiben ennél több gól esik a mérkőzésen, a rendes játékidő alatt, akkor OVER a választás, ha ennél kevesebb, akkor pedig UNDER.. Jó lehetőségek vannak ebben a fogadási módszerben is, ebben a cikkben a részletek és hasznos információk mellett minden napra egy tippet is adunk!

Mire kell ügyelnünk a tipp kiválasztásánál az OVER-UNDER esetében?

  • Fontos a csapatot gardírozó edző személyisége, stílusa. Pl. Bognár György esetében mindig a támadójáték és a gól a fontos. A Paks esetében így nagy eséllyel játszhatunk OVERT-t.Fontos, hogy olyan csapatot válasszunk, amelyben egyrészt gólerős játékosok vannak, másrészt a csapat általában támadó taktikával játszik. Kiváló példa erre az Ajax a holland pontvadászatban!Nem mindegy, hogy otthon, vagy vendégben játszanak a csapatok és az sem mindegy, hogy aktuális esetben milyen tét van, mekkora a motiváció! Például egy oda-visszavágós BL-elődöntő idegenbeli 0-0- után mindenképp gólt kell szerezni a továbbjutásért!Fontos azt is tudni, hogy mely bajnokságokra mi jellemző inkább a sok-, vagy a kevés gól. Portugáliában a Brazíliából érkezett labdarúgók nem számítanak légiósnak, így a pontvadászatokban sok brazil játékos játszik. Alapvetően az egész portugál élvonalban jellemző a támadójáték, különösen hazai környezetben! A Serie B-ben és a francia másodosztályban pedig döntően kevés gól szokott születni, ezért ezekben a kiírásokban, főleg a gyengébb csapatok esetén jó eséllyel játszhatunk UNDER-t.

Mai tipp Underre:
CHELTENHAM - SHEFFIELD WED.
2023.03.29. 20:45

  • A Cheltenham 43 ponttal csak 17. helyen áll a tabellán, egyetlen céljuk, hogy bent maradjanak a Liga 1-ben. Erre meg is van minden esélyük, alapvetően a jó védekező teljesítményük miatt. Meccsenkénti kapott gólátlaguk kevesebb, mint 1. Hazai környezetban 18 meccsből csak 7 alkalommal kaptak ki, itt szerzik pontjaik zömét. A Sheffield viszont a 2. helyen áll, erős csapat, a feljutásra abszolút esélyes. Ennek megfelelően a hazaiak ma beállnak védekezni és a vereséget nem ússzák meg, de kevés gól esik majd. 0-1, 0-2 körül várható.
tipp
Cheltenham - Sheffield Wed.
Gólszám 2,5 | Kevesebb, mint 2,5 | 1.60 | (8/10)

kapcsolódó meccs

Cheltenham - Sheffield Wed.

2023. 03. 29. 20:45 | Angol Liga 1. Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából