2022.12. 02.

A Nap Meccse! - Biztos győzelem a Portman Road-on - 2022.12.02

A Nap Meccse! - Biztos győzelem a Portman Road-on - 2022.12.02

Mindenki ismeri azt az érzést, amikor átfutja a kínálatot, végigpörgeti magában az érveket pro- és kontra. Amikor megpillant egy párosítást és a nyelvére jön, hogy Na ez az! Amikor megpillant egy szorzót és nem érti, hogy miért ekkora! Amikor meglát egy napi lehetőséget és már azt kutatja magában, mikor tud kimenni egy totózóba, vagy épp, mikor tudja elővenni okostelefonját, hogy tegyen rá tétet. Na ezek azok a tippek, amelyeket itt ebben a rovatban keresünk! Nincs sem szorzóhatár, sem sportkitétel, semmi! Csak egy tipp és egy csettintés, hogy EZ A NAP MECCSE!

A Nap meccse (a tegnapi is a mai nap meccse, így ma két nap meccse van), a Ipswich vs Fleetwood Liga 2-es összecsapás:

  • Ez a meccs meglehetősen egyoldalúnak tűnik! A Fleetwood a 17. helyen áll a tabellán, mindössze három hellyel a kiesőzóna felett. Idegenben rettenetesen gyengék, mindössze két alkalommal tudtak nyerni távol az otthontól. Nagyon sok döntetlent játszanak, viszonylag kevés gólt lőnek és igyekeznek minél kevesebbet kapni. Mérkőzéseik elsősorban küzdelmesek, mint sem tele lennének látványos megoldásokkal. A kiesés elkerülése a cél, egyértelműen.
  • Az Ipswich viszont a másik véglet. A csapat a második helyen áll a tabellán és egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy sikerül megelőzni fő vetélytársukat, a Plymouth-t. A csapat öt meccse veretlen, nagyon határozott és stabil védelme van, még a listavezetőnél is kevesebb gólt kaptak, de a támadók a kapu előtt sem jönnek zavarba. Kettős motiváció jellemzi őket, hiszen egyrészt utol akarják érni az éllovast, másrészt a hátuk mögé Csak az éllovas támadói lőttek több gólt! Hazai pályán különösen erősek és mivel pont legutóbb beszedtek egy döntetlent, azt gondolom, ma a győzelem erősen valószínű a Portman Roadon, sőt akár az overt is be lehet vetni, ha kicsit kockázatosabb szorzót szeretnénk!
tipp
Ipswich - Fleetwood
1X2 + Gólszám 2,5 | Hazai és több | 1.93 | (8/10)

kapcsolódó meccs

Ipswich - Fleetwood

2022. 12. 02. 20:45 | Angol Liga 1. Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából

A Bradford feljutna, a Rochdale nem esne ki - ez az alapfelállás a mai meccsük előtt. Fotó: pixabay.com
FociAngolLiga 2
Tipp
A Bradford feljutna, a Rochdale nem esne ki - ez az alapfelállás a mai meccsük előtt. Fotó: pixabay.com

belépés

partnerek

címkék