2022.05. 16.

A Nap Meccse! - Cél a BL! - 2022.05.16

A Nap Meccse! - Cél a BL!  - 2022.05.16

Mindenki ismeri azt az érzést, amikor átfutja a kínálatot, végigpörgeti magában az érveket pro- és kontra. Amikor megpillant egy párosítást és a nyelvére jön, hogy Na ez az! Amikor megpillant egy szorzót és nem érti, hogy miért ekkora! Amikor meglát egy napi lehetőséget és már azt kutatja magában, mikor tud kimenni egy totózóba, vagy épp, mikor tudja elővenni okostelefonját, hogy tegyen rá tétet. Na ezek azok a tippek, amelyeket itt ebben a rovatban keresünk! Nincs sem szorzóhatár, sem sportkitétel, semmi! Csak egy tipp és egy csettintés, hogy EZ A NAP MECCSE!

A nap meccse a Newcastle – Arsenal mérkőzés a Premier Ligából, nem kis téttel!

  • Az Arsenal idei szereplése remek volt! Végre hasonlított a gárda régi önmagához, ha a lőtt gólok számán tudnának jövőre fejleszteni, akkor ebben a gárdában tartósan benne lehet az esély a BL-t érő 3. és 4. helyek valamelyikére. (A Liverpool és a City most elhúzott) De idén még nincs meg a BL-csoportkört érő 4. hely, ezért még a hátralévő két fordulóban meg kell küzdeni a Tottenham-mel. Az utolsó-előtti fordulót a Spurs behúzta, így most egyelőre ő van a 4. helyen, viszont csak két pontos előnnyel! Az Arsenalnak be kell húznia ezt a meccset, mert az utolsó menetben az Evertont fogadják, ami Mikel Arteta személye miatt pikáns meccs lesz. De ezek a szarkák, már nem a gyenge Szarkák! Az új tulajdonosi kör (rengeteg pénzzel), nyáron alighanem átalakítja az együttest. Most meg a 14. helyen, tulajdonképpen tét nélkül fogadják az Ágyúsokat. Azt gondolom, hogy a győzelmi kényszerben lévő Arsenal támad majd, aminek a vége itt is, ott is gól lesz!

 

tipp
Newcastle - Arsenal
Mindkét csapat szerez gólt | Igen | 1.69 | (8/10)

kapcsolódó meccs

Newcastle - Arsenal

2022. 05. 16. 21:00 | Premier Liga Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
zsoma88 2022-05-16 22:51:46
na elmennek a f.szomba még egy Xre se képesek
Lalika 2022-05-16 22:57:31
Nálam a 4 lap játszott…fene
Jotipp 2022-05-16 14:06:13
Simán jöhet a tipp, mert az angolok nem olyanok, mint az olaszok, hogy ha nincs tét, elengedik a meccset. Már csak a sok szurkoló kiszolgálása miatt sem.
Azért remélem az Arsenal behúzza

további tippjeink a Foci világából

belépés

partnerek

címkék