2023.12. 07.

Bet of the day: Everton - Newcastle (Szarkatámadás Liverpoolban!) - 2023.12.07

Bet of the day: Everton - Newcastle (Szarkatámadás Liverpoolban!) - 2023.12.07

Talán a legnagyobb keresési találatot a sportfogadás témában a „Bet of the day” kulcsmondatra kapunk az interneten, vagyis a sportfogadást kedvelő olvasók arra kíváncsiak, mi lehet a nap tippje? Ezt a tippet keressük, amelyben van érték, érdemes single játékba küldeni. Az angol Premier League 15. fordulójában az Everton a Newcastle-lel találkozik. Az előző fordulóban mindkét csapat diadalmaskodott. A hazaiak a Nottingham Forestet, a vendégek pedig a Manchester Unitedet győzték le.

  • A Premier League pénzügyi szabálytalanságok miatt 10 pontot levont a klubtól, és fájó, 3-0-s hazai vereséget szenvedett a Manchester United ellen, az Everton erőteljes visszatérést mutatott be, és a múlt hétvégén a Forest ellen aratott nehéz győzelemmel megszerezte a három fontos pontot. Dwight McNeil második félidőben szerzett kiváló gólja - az első a szezonban - biztosította a Toffees ötödik bajnoki győzelmét és zsinórban harmadik idegenbeli sikerét, amivel a tabella utolsó helyéről feljött a 18. helyre, mindössze három pontra a Luton mögött, amely kedden 4-3-ra kikapott az Arsenaltól. Sean Dyche "újrakezdésnek" nevezte az Everton Forest elleni diadalát, és úgy látja, hogy ez pozitív fordulatot jelent a klub számára. Idén még hét meccsük lesz, a következő négyből hármat a Goodison Parkban játszanak. Meglepő módon az Everton az idei szezonban 17 Premier League-pontjából mindössze négyet gyűjtött otthon. Dyche irányítása alatt az Everton a legutóbbi 12 hazai mérkőzéséből mindössze kettőt nyert meg, és csütörtökön kevés esélyük van a maximális pontszerzésre, tekintve, hogy a Newcastle elleni legutóbbi hat találkozójukból ötöt elveszítettek a Premier League-ben. Amadou Onana, Andre Gomes és Dele Alli sérültek.

  • A sérüléssel kapcsolatos kihívások ellenére a Newcastle United büszke lehet az utóbbi nyolc napban elért eredményeire. A Chelsea és a Manchester United elleni Premier League-győzelemmel, valamint a Paris Saint-Germain elleni vitatott Bajnokok Ligája-döntetlennel jól szerepeltek, Anthony Gordon mindkét diadalban döntő szerepet játszott. Eddie Howe csapata a nehéz szezonkezdet után az elmúlt 10 Premier League-mérkőzéséből hetet megnyert, amivel a hatodik helyre lépett előre a tabellán, mindössze egy ponttal lemaradva az ötödik helyen álló Tottenhamtől és három ponttal a negyedik Aston Villától. Nick Pope, Sven Botman, Jacob Murphy, Joe Willock, Sean Longstaff, Callum Wilson, Matt Targett, Elliot Anderson, Dan Burn, Harvey Barnes, Javi Manquillo Ez pedig nem a kezdőcsapat, hanem a sérültek listája! Ennek ellenére szerepel ilyen jól a Newcastle!

  • A Newcastle valamivel esélyesebb, de a hazai pálya előnye- és a Newcastle sérüléshulláma kiegyenlíti az esélyeket. Gólváltás várható.
tipp
Everton - Newcastle
Mindkét csapat szerez gólt | 1.72 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából