2024.05. 19.

Bet of the day: Luton Town - Fulham (Egy búcsúzó szimpatikus kiscsapat!) - 2024.05.19

Bet of the day: Luton Town - Fulham (Egy búcsúzó szimpatikus kiscsapat!) - 2024.05.19

Talán a legnagyobb keresési találatot a sportfogadás témában a „Bet of the day” kulcsmondatra kapunk az interneten, vagyis a sportfogadást kedvelő olvasók arra kíváncsiak, mi lehet a nap tippje? A Luton 18. helyen áll és bár pontszámban még beérheti a Nottingham-et, de a bent maradásra már csak matematikai esélye van. A Fulham jelenleg 14. helyezett, de ők még odaérhetnek a 12. pozícióba is. Kérdés, hogy ez mennyire spannolja őket.

  • A Luton legutóbb a West Ham ellem meccselt és meg is szerezték a vezetést, ekkor nagyon sokan reménykedtek abban, hogy csoda történik és bent marad a Luton. A vége viszont 3-1-es vereség lett, így tulajdonképpen elbúcsúzhatnak a Premier Ligától. 12 gólos gólkülönbség-hátrány a Foresttel szemben nagyon sok, innen nagyon nehéz lenne bent maradni. Nem elég egy nagyarányú győzelem, egy időben a Nottinghamnak egy szintén nagyarányú vereséget kellene szenvednie. A Lutoniak 37 meccsen 23 vereséget szenvedtek. A Kenilworth Roadon a legutóbbi négy meccsükön öt pontot gyűjtöttek, de az egész szezonban csak négyszer nyertek hazai pályán, és ez a tény az, ami a kieséshez vezetett.
  • A Fulham remekül kezdett a Premier Ligában, de aztán összeomlott a rendszer és az utolsó nyolc meccsükből csak egyet nyertek meg. Ha pedig csak a legutóbbi öt találkozójukat nézzük, akkor csak a Liverpooltól és a Manchester Citytől szenvedtek vereséget, mégis a 14. helyre csúsztak vissza a tabellán. A gólszerzéssel is gondok vannak, hiszen hat meccsen mindössze négy találatot jegyeztek, miközben 18 meccsükből mindössze három győzelmet könyvelhettek el idegenben. Mivel a Wolverhampton Wanderers a Liverpool otthonában vendégeskedik, és gyengébb gólkülönbséggel rendelkezik, a 13. hely elérhető - talán még a 12. is -, ha sikerül felülkerekedniük a házigazdákon.
  • A Luton becsületből hajtani fog, tisztességgel fociznak majd, míg a vendégek két helyet is javíthatnak akár, így megfelelően motiváltak lesznek. Gólváltást várhatunk.

KÉRJÜK, SEGÍTSD A MUNKÁNKAT ÉS A TIPPMEZŐRE VAGY ERRE A FELIRATRA KATTINTVA, REGISZTRÁLJ A MEGÚJULT TIPPMIXPRÓRA AHHOZ, HOGY JÁTSSZ! KÖSZÖNJÜK!

tipp
Luton Town - Fulham
Mindkét csapat szerez gólt | 1.41 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából