2024.05. 12.

Bet of the day: Manchester United - Arsenal (Gólos meccs a Premier Liga csúcsmeccsén!) - 2024.05.12

Bet of the day: Manchester United - Arsenal (Gólos meccs a Premier Liga csúcsmeccsén!) - 2024.05.12

Talán a legnagyobb keresési találatot a sportfogadás témában a „Bet of the day” kulcsmondatra kapunk az interneten, vagyis a sportfogadást kedvelő olvasók arra kíváncsiak, mi lehet a nap tippje? Két igazi nagynevű gárda csap össze az Old Traffordon, ahol a Manchester United az Arsenalt fogadja. Erik ten Hag csaptát a Crystal Palace ütötte ki 4-0-ra, míg Mikel Arteta együttese a múlt hétvégén meggyőző, 3-0-s győzelmet aratott a Bournemouth ellen.

  • Hol van már a legendás 90-es évek, amikor Sir Alex Ferguson és Arséne Wenger ültek a kispadon? Ez az Arsenal sem rossz, de meg sem közelíti a Dennis Bergkamp-féle alakulatot, míg a ManUnitedet messze nem lehet egy lapon sem említeni a legendás Ferguson Unitedekkel. Bármelyikkel is! A Crytal Palace kifilézte a Vörös Ördögöker, láttam egy meme-et utána, ami a C. Palace – M. United meccs hőtérképét tartalmazta. Kicsit másképpen…
  • Szóval Ten Haag megbukott ezzel a csapattal, nem kérdés, hogy mennie kell a szezon végén. Még az FA Kupa megnyerésével kicsit menthetné a renoméját, de mivel a Manchester City az ellenfél kétségeim vannak a United-esélyeket illetően. A Premier League-ben ez volt a 13. vereségük, ami új, negatív rekordot jelent. A Vörösök csak akkor szerepelhetnek jövőre az európai kupaporondon, ha megnyerik az FA Kupát. Kicsi jó hír, hogy Marcus Rashford és Lisandro Martinez visszatért a csapat edzésére, ami azt jelzi, hogy az Arsenal elleni mérkőzésre készen állhatnak. Tyrell Malacia, Willy Kambwala, Victor Lindelof, Raphael Varane, Harry Maguire és Luke Shaw azonban továbbra sem léphet pályára, így ha Martinez nem épül fel időben, akkor Ten Hag kénytelen lehet ismét Casemirót használni középső védőként, annak ellenére, hogy a Selhurst Parkban katasztrofális teljesítményt nyújtott.
  • Az Arsenal nem tudta áttörni a Bournemouth védelmét a szombati mérkőzésen, a vendégcsapat szinte minden lövést blokkolt az Emiratesben, egészen addig, amíg egy vitatott büntető nem segítette az Ágyúsokat. Bukayo Saka értékesítette a pontrúgást, utána pedig megindult a gólgyártás. Mikel Arteta és csapata zsinórban negyedik Premier League-győzelmét ünnepelte, amellyel átmenetileg a tabella élére került, egy ponttal megelőzve a Manchester Cityt. A regnáló bajnok azonban szombaton a Fulham elleni győzelemmel visszaszerezte azt. Tekintettel arra, hogy a Citynek egy meccs előnye van, még ha az Arsenal meg is nyeri az összes hátralévő mérkőzését, az sem biztos, hogy elég lesz a bajnoki cím megszerzéséhez, de meg kell tenni mindent ennek érdekében! A ManUniteddel ellentétben az Arsenalnál nincs számottevő sérült, Mikel Arteta mester a legerősebb csapatot küldheti pályára.
  • Ez pedig azt jelenti, hogy az Arsenal nyer és minimum három gól lesz a mérkőzésen.

KÉRJÜK, SEGÍTSD A MUNKÁNKAT ÉS A TIPPMEZŐRE VAGY ERRE A FELIRATRA KATTINTVA, REGISZTRÁLJ A MEGÚJULT TIPPMIXPRÓRA AHHOZ, HOGY JÁTSSZ! KÖSZÖNJÜK!

tipp
Manchester United - Arsenal
Arsenal nyer és több mint 2,5 gól a mérkőzésen | 1.71 | (7/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
tozso001 2024-05-12 15:17:07
, Vendég..

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2024.05.12. 17:30
Manchester Utd. - Arsenal
1X2 + Mindkét csapat szerez gólt
Vendég és igen
2.43 0 - 1
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 2430

további tippjeink a Foci világából