2024.05. 15.

Bet of the day: Manchester United - Newcastle United (Lejtmenetben a ManU!) - 2024.05.15

Bet of the day: Manchester United - Newcastle United (Lejtmenetben a ManU!) - 2024.05.15

Talán a legnagyobb keresési találatot a sportfogadás témában a „Bet of the day” kulcsmondatra kapunk az interneten, vagyis a sportfogadást kedvelő olvasók arra kíváncsiak, mi lehet a nap tippje? A Premier League 2023-24-es szezonjában utoljára lép pályára az Old Trafford gyepén a Manchester United, amely azt a Newcastle United-ed fogadja, amely mindenáron szeretne részt venni az európai kupaporondon!

  • Múlt héten a Crystal Palace lyukasztotta ki négy alkalommal a United védelmét, legutóbb pedig az Arsenal próbálkozott nagy erőkkel, de a Vörös Ördögök védelme sokkal jobban vizsgázott, mint a Palace ellen. Birkóztak rendesen, míg aztán Casemiro hibájának-, és Leandro Trossard befejezésének köszönhetően, az Arsenal nyerni tudott. Ten Hag csapata két mérkőzéssel a vége előtt továbbra is csak a méltatlan nyolcadik helyen áll a tabellán, három ponttal lemaradva a Newcastle és a Chelsea mögött, ami azt jelenti, hogy ha a hétközi eredmények nem úgy alakulnak, ahogyan ők szeretnék, akkor elbúcsúzhatnak az európai kupaindulástól, pontosabban a bajnoki ágtól, hiszen az FA Kupa döntője még előttük áll. Borzalmas szezonja volt a Unitednek, 19 vereség az összes kiírásban, a legtöbb 1977-78 óta, a 82 kapott gól a legrosszabb 53 éve! Így készülnek ma a Newcaslte ellen, amely még igencsak motivált, hiszen nekik reális az európai porond!
  • A Newcastle a már kiesett Burnley és a Sheffield United ellen aratott magabiztos sikert a Brighton & Hove Albion szombati észak-keleti látogatása előtt, ahol egy nem sokáig emlékezetes versenyben Joel Veltman és Sean Longstaff az első félidő két találatával kioltotta egymást. Ennek ellenére az egy pont elég volt ahhoz, hogy a hatodik helyen álló Szarkák matematikailag versenyben maradjanak az európai kupaporondért. A Newcastle, a Chelsea-vel és a Tottenhammel hárman döntik el a 6. és a 7. helyet a bajnokságban, ez lehet a realitás, viszont a verseny nagyon szoros, ezért minden pontra, sőt inkább győzelemre szükség van.
  • A Newcastle jó formában van idegenben, lendületes támadó alakulatuk veszélyt jelent a ManUnited hátsó sorára! A Ten Haag-legények pedig az Arsenal ellen mutattak némi javulást, valamint a keretben rejlő lehetőségben is bízhatnak. Bár ehhez még inkább javulni kell majd. Mindkét csapat gól és több mint 2,5 gól a tippem.

KÉRJÜK, SEGÍTSD A MUNKÁNKAT ÉS A TIPPMEZŐRE VAGY ERRE A FELIRATRA KATTINTVA, REGISZTRÁLJ A MEGÚJULT TIPPMIXPRÓRA AHHOZ, HOGY JÁTSSZ! KÖSZÖNJÜK!

tipp
Manchester United - Newcastle United
Mindkét csapat szerez gólt + over 2,5 gól | 1.46 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából