Premier League: Lesújt a kalapács Londonban?

2018. Dec. 4.
Gandras

A kalapácsosok egy remek győzelmet arattak a Newcastle otthonában, s ezzel a Citytől kapott pofont sikerült kiköszörülni. Ma pedig tovább gyűjtögethetik pontjaik számát a Cardiff ellen!

h i r d e t é s ▼

 

LABDARÚGÁS, PREMIER LIGA
2018.12.04. 20:45
WEST HAM - CARDIFF

  • Akadnak hiányzók Pellegrini együttesében sérülés miatt, de akadtak a hétvégén is, s mégis remekül működött a gépezet. Ezzel egy picit azért gondolkodóba ejtették a szakmát, hisz az várható volt, hogy Guardiola együttesével nem bírnak majd, de gyakorlatilag a City simán átrobogott rajtuk. Erre a szarkák otthonában hihetetlenül hatékonyak voltak, a mexikói Chicharito két gólt is vágott, előtte kilenc fellépés során csak egyet sikerült neki összehoznia. Balbuena hátul nagyon nagy vezér volt, azonban a játéka kérdésessé vált, miközben Yarmolenko továbbra is a hiányzók névsorát erősíti.
  • A Cardiff eddig 11 pontot gyűjtött 14 játéknap alatt, ám ebből idegenben csak egyet, ráadásul 2-12-es a gólkülönbségük a hat kirándulásuk során, ezzel az egyik leggyengébbek távol az otthonuktól. Neil Warnock keretébe már visszatért Zohore, akivel talán sokoldalúbb lehet a támadósor, azonban nem gondolnám, hogy kezdőként kapna lehetőséget. Pellegrini egyébként felhívta a játékosok figyelmét, hogy bár ezen  a találkozón esélyesebbek, nem lesz elég, ha csak a szerelés fut ki a pályára, továbbra is nagy koncentrációra lesz szükség. A legutóbbi randevújaik elég erős West Ham fölényt mutatnak, az utolsó hat egymás elleni összecsapásukat nyerték meg a londoniak, s ezekből 5 alkalommal még gólt sem kaptak.
  • Úgy gondolom, a két keret között van némi különbség, s mivel a Cardiff elég udvarias vendégnek bizonyul idén nagyobb esélyt látok rá, hogy a London Stadionban marad mindhárom pont, s az érte kínált 1,65-ös odds sem elvetendő szempont. 

 

 

h i r d e t é s ▼