Premier Liga: Újabb Pool-gólparádé?

2019. Jan. 12.
Gandras

A bajnoki cím jelenlegi első-számú várományosa a sirályok fészkéből is pontokkal távoznának, s erre azért jó esélyük van, be kell vallani. Lássuk, mire érdemes fogadni a Liverpool mai bajnokiján!

h i r d e t é s ▼

 

 

LABDARÚGÁS, PREMIER LIGA
2019.01.12. 16:00
BRIGHTON - LIVERPOOL

  • Klopp eggyel csökkentette a a sorozatterhelés résztvevőit, s nem gondolnám, hogy különösen nagyon bánkódik az FA kupa kiesés miatt. Fölküldött a pályára egy olyan kezdőt, amiben akadt bőven meccshiányos ember, így ha lehet így fogalmazni duplán "jól járt". Ettől függetlenül a kiesésük meglepetés,míg a City elleni "zakó" benne volt a pakliban, s nem is gondolnám, hogy jelenleg világvége hangulat lenne náluk. Ma viszont nincs apelláta, hisz rendkívül szoros az élmezőny, ám egyszerű dolguk nem lesz a decemberben három győzelmet is arató Brighton otthonában, főként már csak azért is, mert a német szakember kényszerűségből kicsit megbontja a szerkezetet Lovren sérülése miatt.
  • A hazai oldalon egy stabil 4-5-1-es formációt rakhatnak össze, s persze nagy kérdés lesz hogy milyen magasan akarnak védekezni, tehát hogy mennyire húzzák magukra a vendégeket, illetve mennyire szűkítik le a területeket. Hazai pályán azért mindenki ellen szereztek gólt, s ebbe a listába beletartozik az Arsenal, illetve a Chelsea is. Elsősorban a pontszerzés lesz a céljuk, s egy jó darabig nem hinném hogy kiengednének az alap elképzelésükből, megpróbálhatnak a kontrákra, valamint a pontrúgásokra apellálni. Az elmúlt 5 egymás elleni ütközetüket a vörösök nyerték, a mai mindenképpen egy szenvedős ütközet lesz, ahol az agresszív hazaiak stílusa biztosan nem fog ízleni a listavezetőnek, ami miatt a kimenetelt inkább hanyagolom, s helyette a góloknak szavazok bizalmat, a 2,5 over jelenleg 1,65-ös oddsot ér. 

 

 

h i r d e t é s ▼