2024.02. 25.

Single value tipp: Wolves - Sheffield United (A farkasokat nem fogja a penge!) – 2024.02.25

Single value tipp: Wolves - Sheffield United (A farkasokat nem fogja a penge!) – 2024.02.25

Egy Single Value Tipp következik, vagyis a sportfogadásban egy olyan értékelhető szorzó, amely single játékba küldés esetén is értéket hordoz magában! A Wolves sorozatban a második győzelmét szeretné megszerezni ma a Premier League-ben, amikor a Molineux-ban fogadja a kiesés ellen küzdő Sheffield Unitedet.

Wolverhampton – Sheffield United
2024. február 25., vasárnap,14:30
Labdarúgás - Premier Liga
Tipp: HAZAI
Odds: 1,46
Stake: 8/10
Indoklás:

  • A Wolverhamptonnál Gary O’Neil kiváló munkát végez, a csapat egyre jobb lesz. Múlt héten egy remek mérkőzésen verték az előzetesen sokkal jobbra értékelt Tottenhamet, ezzel pedig már 35 ponttal a aa. Helyen állnak. A kiesés réme nem fenyegeti őket, hiszen 15 ponttal előzik meg a veszélyzónát, viszont csak három pontra vannak a már 7. helyen álló Brightontól. A nyári időszakban annyi kaotikus esemény történt a Wolvesnál, hogy a szurkolók többsége arra számított, idén a kiesés ellen fognak harcolni majd. De a Farkasok máshogy gondolták. Az elmúlt nyolc meccsen öt győzelmet arattak, és csak a Liverpool és a Manchester City van jobb formában a bajnokságban az elmúlt két hónapban. Hazai környezetben viszont két vereségük volt, először a Man Utd ellen, majd utána a Brentford ellen, most javítani akarnak a SHU ellen. Kilenc meccsükből hét 2,5 gól fölött végződött, öt pedig BTTS-sel. Ha viszont még tovább tudnának javulni és pontokat szerezni, akkor nem irreális az, hogy esetleg odaérhetnek a nemzetközi kupát jelentő helyekre.
  • Sheffield-ben egészen mások a célok. A Pengék táborában teljesen a letargia, hiszen kedvenc csapatuk rendkívül rossz formában van. Legutóbb a Brighton otthonában kaptak ki 0-5-re. A tabella 20. helyén állnak 13 ponttal és három győzelemmel, hét pontra vannak a biztos bennmaradástól. Az utolsó négy meccsükön három vereséget szenvedtek el, és az elmúlt három hónapban csak egy győzelmük van. Chris Wildernek borzasztóan nehéz dolga lesz, hogy bent tartsa őket a bajnokságban. Az utolsó hét meccsen 21 gólt kaptak, ami meccsenként három gólt jelent, és ebből a hét meccsből hat 2,5 gól felett végződött. A 65 bekapott góllal a liga legrosszabb védelmével rendelkeznek, 10 góllal többet kaptak, mint a liga második legrosszabb védelme. Idegenben a liga legrosszabb csapata, mindössze öt pontot szereztek és egy meccset nyertek.
  • Ha a Wolves nem adta fel az európai kupahelyek valamelyikének megszerzését, ezt a meccset kötelező megnyerni. A Tottenham-elleni győzelem nagyon megdobta a morált és a hangulatot az öltözőben, ma lendületből nyerniük kellene!

KÉRJÜK, SEGÍTSD A MUNKÁNKAT ÉS A TIPPMEZŐRE VAGY ERRE A FELIRATRA KATTINTVA, REGISZTRÁLJ A MEGÚJULT TIPPMIXPRÓRA AHHOZ, HOGY JÁTSSZ! KÖSZÖNJÜK!

tipp
Wolves - Sheffield United
Wolves nyer | 1.46 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából