Wolverhampton - Chelsea: Mélyül a válság a hazaiaknál?

2018. Dec. 5.
Evergreen11

Rossz passzban vannak a farkasok, ma a londoni kékek ellen kellene javítaniuk... Lássuk, mit várunk a mérkőzéstől!

h i r d e t é s ▼

Wolverhampton - Chelsea
Tipp: 2-es és -4,5! (1.95 - tippmixpro)

  • Valami megtört a szezont sznezációsan kezdő farkasoknál. A narancssárga-feketék az utolsó hat Premier League-mérkőzésükből ötöt elveszítettek, egyszer remiztek, így le is csúsztak a 12. helyre. 16 pontot szereztek eddig Espirito Santo menedzser tanítványai, hazai környezetben 2-2-3-as sort tudnak felmutatni. A védelemmel nincs különösebb baj, viszont a támadójáték döcög. Eddig 14 fellépésen mindössze 13-szor voltak eredményesek a fiúk, ez pedig kevés... Ma de Silva Neves eltiltás, Johny sérülés miatt nem állhat a szakmai stáb rendelkezésére.
  • Maurizio Sarri brigádja jelenleg a dobogón tanyázik, az EL-ben továbbjutott, és összességében nincs rossz formában - bár azért a Tottenham elleni vereség rontja valamelyest az összképet. A hétvégén a Fulham ellen hozta a kötelezőt a kék sereg, előtte a PAOK ellen gálázott a társulat. Jelenleg 31 egységnél járnak Hazardék, idegenben pedig 4-1-1-es a statisztikájuk, melyhez 13-4-es gólkülönbség társul. Van Ginkel sérült, de Moses, Bakley és Blackman szerepeltetése is erősen kérdéses.
  • Eddig tízszer találkozott egymással a két csapat, a Chelsea fölénye elképesztő: 9 siker, egy vereség. Ma is a kékeknek szavazunk bizalmat, viszont nem gondoljuk, hogy sok találat születne a kilencven perc során.

 

h i r d e t é s ▼