Lecsapnak a Fekete Sasok!

2018. Aug. 9.
Evergreen11

A Besiktas a LASK Linzet fogadja ma este EL-mérkőzésen. A törökök nem akarnak semmit a véletlenre bízni, így már odahaza tekintélyes előnyt szeretnének kicsikarni. Mutatjuk, hogy mit várunk az ütközettől!

h i r d e t é s ▼

Besiktas - LASK
Tipp: (0-1) 1! - (1.70 - tippmixpro)

  • Senol Günes alakulata az előző kiírásban a 4. pozícióban zárt, idén azért ennél jobb produktumot várnak el a Fekete Sasoktól. A nyáron egyben maradt az együttes gerince, az előző körben a B36 ellen egy pillanatig nem forgott veszélyben a továbbjutásuk - igaz, ez nem is lehetett kérdés. Összesítésben 8-0-lal léptek tovább riválisukon Larinék. Jó néhány alapember még pihent, ők már ma keretben lesznek. Friss slrülésről nem számoltak be a szaklapok. A török pontvadászat a hétvégén kezdődik, Pepéék az Akhisart fogadják majd 12-én.
  • A linziek már megkezdték bajnoki menetelésüket, ám azért a menetelés erős kifejezés az esetükben: egy idegenbeli zakó után otthon remiztek... Az EL-ben azért lényegesen jobban megy Oliver Glasner fiainak, a Lilleström ellen oda-vissza nyertek, itt sem forgott veszélyben a továbbjutás. A keretben viszont ezúttal lesznek hiányzók, a védelemből ketten nem is utaznak el a csapattal, de a középpályáról és a támadósorból is sérülést jelentett egy-egy futballista. A korábban alkalmazott 3-4-3-as felállás ma némiképp módosulhat - azért merészség lenne ilyen hadrendben nekimenni a Besiktasnak a Vodafone Parkban.
  • A két alakulat közül egyértelműen a törököket tartjuk favoritnak, és várhatóan nem akarnak maguknak felesleges izgulni valót a visszavágóra Negredóék. Ebből hendis hazai siker is kikerekedhet... 

 

h i r d e t é s ▼