2024.01. 22.

Fibonacci Challenge, avagy „Este van már nyolc óra” – 2024.01.22

Fibonacci Challenge, avagy „Este van már nyolc óra” – 2024.01.22

Biztos mindenki ismeri az „Este van már nyolc óra” kezdetű gyermekdalt. Ez ihlette a legújabb sportfogadás-napló címét. A napokban megjelent Fibonacci stratégiával kapcsolatban indítanám el ezt a cikksorozatot, természetesen tippekkel. Mindenről bővebben kattintás után! Mivel a tegnapi meccset, a Sligo-Derry találkozót törölték, így megismételjük a harmadik fordulót!

Fibonacci Challenge, avagy „Este van már nyolc óra” 

  • A sorozat alapja az a stratégia, amelynek leírása 2024.01.15-én jelent meg a Tipplapon. Ezt ITT OLVASHATJÁTOK! Az már most úgy tűnik, hogy a legalkalmasabban és legbiztosabban a csapatkövetéses döntetlen-szériában lehet alkalmazni. Jó csapatválasztással tulajdonképpen nagyon magas a beválási arány és egy korrekt bankrollmenedzsmenttel összekombinálva profitot termel. Csakhogy van ezzel egy kis probléma! Még az angol Ligabajnokság esetében is, itt amúgy jól alkalmazható a stratégia, 22 csapatos liga esetében egy szezonban csak 42 mérkőzés van! Ez pedig így elég lassúcska menet lenne. 
  • Korábban itt a Tipplapon publikált egy kedves ismerősöm Toro néven, akinek már régóta szenvedélye a sportfogadás és megpróbáltunk agyalni azon, hogyan lehetne akár mindennapos szintre koncentrálva, de eredményességét nem vesztve alkalmazni ezt a Fibonacci-stratégiát. Több gondolat is felmerült, amikor kiforrta magát valami, biztosan jelentkezni fogunk, hogy megmutassuk nektek.
  • Az egyik ilyen ötlet azon alapszik, hogy a statisztikai megfigyelések nem csak csapatokra lebontva, hanem időszakokra vizsgálva is működnek. Például, ha a Wolverhampton meccseit soroljuk fel, biztosan lesz közte döntetlen, jó eséllyel 10-es csoportokon belül egy átlagban. De hogyan lehet ezt nem csapatra vonatkoztatni? Ekkor jött a gondolat, mi lenne, ha nem egy adott csapatra, hanem egy adott időpontra vonatkoztatnánk? Például az esti idősávban a 20:00-ra? Mindez az elmélkedés 2024.01.15-én, hétfőn zajlott délután-kora este. Azonnal megnéztem a megújult TIPPMIXPRO (ha nincs még regisztrációd, kérlek ITT ezen a linken tedd meg, ezzel is segíted munkánkat!) ajánlatát és megkerestem, hogy melyik az esti 20:00-tól számított első labdarúgó mérkőzés! Ez volt, alatta a megelőző szorzókkal:

  • Alapvetően is tökéletesen alkalmas volt a döntetlenre, így kíváncsian vártam, mi történik. Az eredményt láthatjátok a képen! Azt gondolom, hogy a döntetlenek valószínűségének periodikája működik egy adott-, állandó időtartamra vonatkozóan is! Minden este, az első 20:00-ás labdarúgó-mérkőzések eredményei jó eséllyel úgy fognak alakulni, hogy nagyon jó eséllyel lehet rá alkalmazni a Fibonacci stratégiát! Tegyünk egy próbát! A mérkőzéseket minden esetben a megújult TIPPMIXPRO ajánlatából választom, minden nap az első kiajánlott 20:00-ás mérkőzés! Ha éppen pont akkor nem lenne, akkor az első soron következő időrendbe! 
  • De még a szóban forgó Fibonacci-cikk megjelenése előtt megbíztam Miroslav kollégát :D, hogy tesztelje a stratégiát a teniszmeccsekre vonatkozóan. Szabad kezet adtam neki a választásban, csak az volt a kérés, csinálja végig konzekvensen egy jó ideig. Ő ezt elkezdte, a naplózást szintén követhetitek a Tipplap oldalán. Most pedig jöhet a második napló és próba, mégpedig labdarúgó döntetlen-sorozat a 20:00-ás időpontra vonatkozóan!
  • A már ismert táblázat a Fibonacci-sorozat és a szorzók adataival. A táblázat függőleges sorában a Fibonacci-sorozat számai vannak sorban. Minden egyes szám egy új nap, új fogadás, a vízszintes sorban a szorzók. Minden egyes szám mellett zárójelben az addig elköltött egységek vannak, a zölddel kiemelt számok pedig a bejött tipp utáni szorzókat jelenti. Nyilván, ha a 3,0-nál magasabb szorzóval dolgozunk, az megdobja a profitot is.: 

1. sorozat 5. nap
Virtuális bankroll: 79.000 forint (marad 64.000)
Egység (tét): 15000 forint (a bankroll 3%-aX3)
Meccs: 

 

  • Tegnap majdnem sikerült, de a Castellon megszerezte a vezető és egyetlen gólt a meccsen, amit utána kivédekezett. Ma ismét holland meccset sodort az utunkba a sors. Az előzetes szorzók és az erőviszonyok alapján is esélyes lehet az X. 
tipp
Venlo - ADO Den Haag
Döntetlen | 3.50 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
Eviola 2024-01-22 09:44:40
Bejott mar a sorozatbol a dontetlen?
Barnamedve 2024-01-22 13:27:07
Szia
A teniszben kétszer is, ott remekül megy. Itt meg a 8oras tippek én nem.

további tippjeink a Foci világából

A rájátszás első körét sikerrel vette az ADO, ma az élvonalbeli Excelsiorral találkozik a gárda. Fotó: pixabay.com
A rájátszás első körét sikerrel vette az ADO, ma az élvonalbeli Excelsiorral találkozik a gárda. Fotó: pixabay.com
Emmenben noha kétszer is vezetett a házigazda, a Dordrecht mindkétszer egyenlíteni tudott. Fotó: pixabay.com
Emmenben noha kétszer is vezetett a házigazda, a Dordrecht mindkétszer egyenlíteni tudott. Fotó: pixabay.com
A Roda ma a Bredát fogadja. A vendégek létgólos fórral érkeznek. Fotó: pixabay.com
A Roda ma a Bredát fogadja. A vendégek létgólos fórral érkeznek. Fotó: pixabay.com