Ligue 2: Korzikán maradnak a pontok?

2019. Jan. 11.
Pákász

Két olyan csapat találkozik ma a francia másodosztályban, amelyeknek egyaránt szüksége lenne a pontokra, hiszen alaposan le vannak maradva a táblázaton. Egy duplázó tippet hoztam mára!

h i r d e t é s ▼

 

 

LABDARÚGÁS, FRANCIA 2.
2019.01.11. 20:00
AC AJACCIO - BEZIERS

  • Az AC Ajaccio a tabella 15. helyén áll, öt győzelmet és 8 vereséget sikerült eddig szerezni, emellett 6 döntetlent is záskba tettek. A csapat egyértelműen a gyenge védelme miatt tart itt. 19 meccsen 25 gólt kaptak, ami sok. Olivier Pantaloni edző nem nagyon válogathat, elsősorban a Avinel-Choplin-Hergault hármast erőlteti hátul, de rajtuk kívül nincs is számottevő védő a keretben! De a támadórészleg sincs a topon. Gishlain Gimbert öt gólja mellé nagyon kellene más jó teljesítménye is. Amennyiben meg akarják nyerni a meccset és bent is akarnak maradni a bajnokságban, az efféle kötelező pontokat be kell húzni!
  • A másik oldalon még rosszabb a helyzet a csapat mindössze 14 alkalommal tudott betalálni, mintha be lennének oltva gól ellen! Négymeccses vereség-szériában vannak és nem úgy néz ki, mintha ma kászálódnának ki belőle. Nem várok különösebben gólparádét, hiszen egyik csapat sem erről híres, de azt gondolom, hazai pályán behúzza a korzikai csapat a meccset!

TIPP: Ajaccio – 1,95

 

Hozzászólások

 

h i r d e t é s ▼